Sjukt shoppingsugen!

Vill prova jeans, sätta ner fötterna i skyhöga pumps, dricka latte. Kolla på söta muggar, fingra på tishor och prova smink. Jag vill SHOPPA :D  En dag med äkta tjejshopping är vad jag behöver. Älskar att mys-shoppa med Björn och gå o pussas mellan klädsnurrorna men det jag vill nu är en heldag med riktig shopping där jag kan prova massvis med kläder och speciellt skor. Börne är världens underbaraste som faktiskt gillar att shoppa med mig men då har jag å andra sidan inte gått lös helt heller ;)  Tar det i små doser när han är med så han inte tröttnar :)

Så Lotta, komsi komsi. Så fort jag får pengar vill jag iväg ;) 

Har två shoppingresor inplanerade nu, den ena med Börne när jag får lön. Troligtvis blir det till Borlänge och kupolen. Vill till Lagerhaus! Ska åka förbi Lager 157 också och kika lite, har aldrig varit där nån gång. Den andra vet jag inte var/när/hur men jag o Lotta ska dra iväg utanför Gävles gränser iaf. Sthlm, Barkarby, Uppsala? Eller Borlänge, beror ju på om jag hinner få med mig Björn eller inte.

Men i morgon blir det lite minishopping i Gävle. Är fortfarande sjukskriven men ska sova hos Björn i natt så åker ändå genom stan på vägen hem. Hittade EXAKT såna koppar jag letat efter länge på Åhléns hemsida och det står att de eventuellt finns kvar på Åhléns i Gävle. Så jag måste åka ner där och kika.


Bara 15:-/styck. Jättemysig att dricka ut, har redan från Dollarstore med annat mönster.



Inte helt fel denna heller men fel form. 39:- hos Åhléns.


Om bara denna funnits i rosa hade jag lätt köpt den! 49:- hos Åhléns.



Vill ha! Kan tänka mig de turkosa till och med ;)  39:- hos Åhléns.


Sitter i...

7d339f7eb6a7b0d8b73543f6e64b211d.png

Sitter i bilen och väntar på Björn. Har äntligen orkat mig iväg hemifrån, grabben var ju tvungen att ha sina droppar. Så passar på att smita in på Wayne's och tar en liten latte med Björn också. Det är så skönt att komma ut från lägenheten! Fast det tog ett bra tag att samla energi och ork, kom till vetten precis innan de stängde. O Nicco måste ta leverprov också. För o se så att Rimadylen inte skadar honom. Blev lite paff när hon sa det, ingen som nämnt det tidigare o me grabbens otur har han säkert skrumplever redan :/


Vill bort!

Ge mig en Mojito, sätt mig i en bar på en härlig sandstrand i 30 graders värme. Stora solglasögon, bikini med min hibiscusblommiga sjal över. Ja tack!

Sjuk fortfarande...

Tänkte tidigare att jag skulle jobba i morgon. Men nu efter att ha försökt ta mig iväg till stan i några timmar vette fan. Jag har ingen ork alls i kroppen. Måste verkligen komma iväg, Nicco har slut på ögondroppar och bara två Rimadyl kvar. Varför har inte Gefle HUnd & Katt hemkörning för?

Fastnade i...

72e0ac473c1b2c9b8939f59e029df933.png

Fastnade i Dejting in the dark, glömde bort att jag kokade potatis. Har nog aldrig glömt de så pass att allt vatten kokat bort förut :D


TV-kväll =)

Ikväll ska jag kolla på TV =)  Det gör jag typ aldrig, hinner inte i vanliga fall. Så det ska bli Halv åtta hos mig, sen Dating in the dark, ohh =)  Det har jag velat se länge, verkar ju helt sjukt =)  O Desperate Housewifes =) 

Mitt paket från H&M =)

Inget ska skickas tillbaka, gillade allt =)  E nog bara mattan jag inte blev totalt frälst i men det ser å andra sidan bättre ut än det gjorde innan och den kostade bara 149:- så varför inte. Solglasögonen älskade jag, båda två! Misstänker dock att det ena paret, det med störst glas, är exakt likadana som jag redan har. Tänkte jag skulle kolla o jämföra men de ligger nog kvar på jobbet. O det spelar ingen roll heller, jag trivs i dem och de jag har är redan repiga ändå.

Här kommer lite bilder:



Ser inte lika tomt ut med mattan OCH den döljer den ohyggligt fula plastmattan lite!



Solbrillorna



Brillorna på.



Söta örhängen, snyggt till vit klänning. Kostar bara 19:50:-



Görsöta trosor!



Görsöta trosor igen =)


Fick sms nyss

Min beställning jag skickade till H&M förra veckan har tydligen kommit. Hoppas på att mattan blir bra =)  Så nu ska jag dra iväg och hämta ut det, o gå en sväng med Nicco på en gång. SKa åka ner till vändplatsen bortom Hillesjön och kolla hur mycket snö det är. Längtar till när man kan gå längs stigen där och gå ner till bäcken. Jättemysigt =)

Designat min egen bikini ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Garderobsrensning!

Det är vad jag ska pyssla med idag :D  Rensa ur och lägga i tre högar; en som ska läggas ut på Tradera, en som ska läggas i klädinsamling och en som bara ska slängas rakt av. Jag borde ju verkligen få jättemycket plats i garderoben sen =)  Det värsta är väl att jag inte vill göra mig av med nåt. Har väl en del som är för stort så där finns det väl ingen anledning att spara. Men partyklänningar jag egentligen vet att jag inte kommer använda men tänker att kanske, kanske nån gång... Har en jag älskar men faktiskt inte kommer våga använda igen tror jag, en tight tubklänning i spets som är superkort. Har bara haft den en gång. Den är köpt på Nelly.se och jag har aldrig sett nån annan ha en lika på krogen så bara därför är det ju lite kul att ha kvar också, utifall jag känner för att ha den... Hmm, det här kommer inte gå bra känner jag. Men va fan, NÅNTING ska jag väl lyckas göra mig av med iaf =)

Pärlplatteneeds

Jag är så rastlös. Igår sov jag bara, idag har jag iofs precis vaknat så det är ju fullt möjligt att jag kommer göra detsamma senare. Men just nu, fan vad jag vill ha nåt att göra. När jag var liten älskade jag att vara hemma, kunde sitta hur länge som helst o bara glo på TV'n. Men nu blir jag så rastlös. Är inte tillräckligt pigg för att ge mig ut och göra nåt, vovven ska få en kortpromenad strax men mer än så blir det inte. Men jag vill pyssla med nåt. Skulle vilja ha lite fröer hemma så jag kan sitta och göra iordning lite sådder. Ska köpa de flesta blommor som ska stå på balkongen och trappen men tänkte så några tomatplantor åtminstone. Vill ha miniplommontomater och så hittade jag nån busktomat med gula tomater som såg lite rolig ut. Men tyckte inte jag hade pengar så köpte varken frön eller såjord. O jag är nog rätt sent ute nu =/  Men tänker ge det ett försök ändå sen när jag får lön, e ju bara typ tå veckor kvar. Som sagt, inga frön eller jord hemma och fortfarande rastlös. Skulle va jättenöjd om jag hade pärlplattor o syssla med samtidigt som TV'n e på. Eller om jag hade lite inspiration till o rita nåt. Ska ju iofs göra en platsbyggd "blomlåda" på balkongen. Den skulle jag ju kunna göra en ritning på så jag vet vad jag ska ha sen när jag ska köpa material. Tror det kommer bli jättebra, ska måla den vit och den ska följa hela avskiljningsväggen mot grannen. I den var det tänkt från början att det bara skulle vara blommor, typ att man kommer ut på balkongen och bara känner att det doftar sommar. Hade lite funderingar på luktärt men vet iofs inte hur de luktar. Men jag slopade den idén när Björn började prata om smultron. Så några rejäla smultronplantor skulle inte vara helt fel. O sen var det ju det där med busktomaterna. De lär ju få plats nånstans de också... O så vill jag ju att det ska dofta sommar. Kanske skulle ha nån blomlåda på balkongräcket också. Med nåt som luktar gott. På trappen på framsidan blir det iaf en hibiscus, de blommorna är Lanzarothe för mig =)  O om jag får plats vill jag ha en hängsälg nånstans också. Eller ett minikörsbärsträd. Vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt, synd att jag inte har balkongen jag hade i Stigslund. Ca 35kvm balkong, de ni. Där hade jag kunnat fått plats med ALLT!!!

Ska göra om på golvet där ute också. Är ju bara betong nu och det är lite kallt att sätta fötterna på. Förra året var jag sugen på typ såna här plattor:


Men så var jag på Rusta för ett tag sen och såg deras konstgräs med fastsatta blommor :D  Tyckte det var så otroligt fult först när jag såg det, men sen började jag tänka på det när jag kom hem. På min balkong skulle det nog faktiskt funka. Det är så fult men samtidigt så härligt och jag kommer garanterat att skratta till varje gång jag går ut på balkongen. Så det kommer nog bli sånt. Sen var de inte så farligt dyra heller. 15 kr för en platta på 24x24 cm medans den ovan kostar 39 kr för en platta på 30x30 cm. Där finns det billigare varianter också, brukar finnas nå mängdrabatter där. Men det får nog bli konstgräset, blir det alldeles för trailortrash får jag väl slänga och börja om med trall istället. Så här ser det iaf ut:


Sjuk =(

Jag åkte både till jobbet och ridningen i lördas, slet arslet av mig på ridningen. Körde faktiskt jäkligt hårt där, jag som hade tänkt ta det lugnt. Men det var så kul och jag orkade med så jag körde på. OCH! Jag kom upp på hästen utan pall, det du :D  Hade samma som sist, Dusty. O hon är en av de större där. O sen åkte jag till jobbet där jag slet som 17, 5.200:- i inkört. Så sjukt bra! Har absolut inte långt kvar till 60.000:- nu. Typ 2.000:- kanske. Men nån lön på 18 papp efter skatt kommer det inte bli. Åkte till jobbet idag, började köra mot Storvik och skolbarnen och kände bara att det här går inte. Innan så har det i psincip bara varit halsen som gjort ont, o de kan man leva med. Men började känna mig febrig och seg i huvet. Så efter att skolkörningen var gjord åkte jag hem igen. Ångrar mig inte. Har sovit sen jag kom hem, har sjukt ont i halsen fortfarande och bör nog inte prata alls egentligen. Feber har jag också. Eller, har ingen febertermometer men rummet snurrar lite och det rinner tårar med jämna mellanrum så skulle gissa på att det ligger runt 38 ;) 

Men skitsamma, jag kommer få ut en lön på ca 17.000 istället för 18. Så mycket ska jag inte gråta över det eller. Kommer ändå kunna lägga undan ca 4. Hur lönen blir beror väl lite iofs på om jag kör i morgon och på onsdag eller inte. I morgon känns det som att jag borde vara hemma, kommer inte mirakulöst vara skitpigg då om jag inte är det nu. Min hals skulle nog definitivt behöva vila sig. E svårt o va tyst när man kör taxi.

Längtar efter Börne nu. Kanske möjligtvis skulle kunna övertala honom att sova hos mig i natt. Då har jag nånting att se fram emot iaf =)

Mina mål på jobbet, det närmar sig

Körde in 3 907:- igår vilket jag tror var rätt bra =)  Det innebär i vilket fall att jag bara har 7 645:- kvar till 60 000:- i inkört den här månaden =)  Till en ren lön på 18 000:- har jag då 8 813:- kvar men då får jag inte vara sjuk nåt heller! För att få den lönen måste jag ju göra alla mina timmar också oavsett om jag lyckas köra in pengarna ändå. Har beslutsångest igen om jag verkligen ska rida. Börjar tyvärr känna mig sämre och sämre nu =(  FAN! Tar ett steg i taget. Nu ska vovven ut och gå en sväng, börjar med det så får vi se sen.


Ny dag, ännu sjukare =(

Hade beslutsångst hela arbetspasset igår om jag skulle åka hem eller stanna kvar, hade grym huvudvärk och förkylning. Men huvet blev bättre tack vare Ipren och förkylningen stannade liksom upp, tror det var Echinagard som hjälpte där. Blev kvar hela passet, jobbade till och med över en halvtimme. Men idag är det sämre igen. Rejält ont i halsen, känns som ett öppet sår liksom och börjar jag hosta slemmar det igen. Mitt luftrör börjar kännas mer och mer som ett sugrör. Huvudvärken är dock fortfarande borta, hur skönt som helst. Kroppen känns segare och börjar känna mig febrig, jävla skit! Har haft beslutsångest huruvuda jag ska åka och rida eller inte. Vet ju såklart att jag borde stanna hemma, det är dressyr idag dessutom vilket är jobbigare för kroppen. Men jag vill ju så gärna åka dit. Det är ju så roligt, har sett fram emot det hela veckan. O förra gången var jag inte speciellt slut efteråt, då hade jag ju så ont i lårmusklerna så stod rätt mycket inne på mitten o vilade. Så jag ska åka dit idag och göra samma sak igen. Ta det väldigt lugnt. Vill liksom inte missa nåt de lär sig heller. Iofs så är det vissa som bara rider varannan gång så det är väl ingen fara egentligen. Men ändå. Är lite rädd också att jag åker o rider, förkylningen drar igång ordentligt och jag inte kan jobba ikväll. Det skulle kännas jäkligt dumt. Men ikväll ska jag väl lyckas ta mig igenom, så får jag kurera mig under morgondagen. Bli lite ompysslad av Börne kanske *hint, hint* ;)




Jag är så sjuuuk :(

Fanns inget Esberitox på affären, ingenting mot förkylning faktiskt. Jag måste ha kollat på fel ställe. O nu är jag verkligen ännu mer förkyld. Halsen gör ont, huvudvärk. Kroppen värker. Va fan, inte nu! Jag ska ju jobba o köra in en massa pengar ju. O jag är ju verkligen så nära att nå mitt mål. Men det ska nog gå att jobba ikväll åtminstone. I värsta fall blir jag hemma i morgon, på söndag är jag ledig o så är jag förhoppningsvis frisk igen på måndag. Det MÅSTE bara blir så. Förhoppningsvis hittar jag Esberitox nånstans i Sandviken, käkar det ikväll, är frisk redan i morgon och kan jobba. Men det blir nog att skippa ridningen =/  FAN! Det vill jag ju absolut inte =(  Om en vecka hade jag kunnat blir sjuk; uppehåll i ridningen eftersom det är påsk o jag hade kunnat sitta hemma med Björn o påskmysa hela helgen. Jävla skit! Om bara huvet kunde sluta göra så ont så hade det varit lättare att jobba. Har Ipren med mig, ska leta på några Alvedon också. Så ja, nu åker jag o jobbar o det ska gå så bra så!

Nyvaken...

Sitter med det obligatoriska morgonteet. Idag är det Liptons green tea tropical. Mmm... Har sovit enormt skönt idag =)  Vaknat en massa men liksom somnat om varje gång och haft skön avslappnad sömn. Lite som när jag låg på sjukhuset och hade blödningar i magen. Helt väck i huvet eftersom blodvärdet var så lågt och allt jag ville var att sova. Så skönt har jag aldrig sovit nån gång och det här var nåt liknande, åt det hållet åtminstone.

Ont i halsen har jag. Vill inte bli sjuk nu! Inte när jag bokat in så helvetes mycket jobb. O de lediga stunderna är fullbokade de med. Fast i så fall måste Björn kanske ta hand om mig lite, hihi. Skulle inte vara helt fel =P  Appropå det så längtar jag till söndag så sjukt mycket. Det är jobbigt att vara ifrån varann när det känns så här bra. O på söndag vill jag inte planera in nånting alls! Vill bara ta dagen som den kommer, kanske ta en promenad ute om det är fint väder, grilla korv. Eller åka in till stan o sitta på Wayne's och ta en latte. Eller spela lite wii och dricka kaffe. Bara mys =)  O nästa helg blir det påskmys på söndagen =)  Jobbar hela helgen för övrigt men på söndan ska vi fixa lite påskmat ihop. Har troligtvis en sån där trevlig 60-timmarsvecka framför mig så då är man rätt nöjd när det äntligen är ledig dag =) 

För övrigt, bra dag idag. Gräver ner mig alldeles för mycket nu för tiden, har kanske fått för lite solljus igen. Tur att jag fick så många söta sms och samtal från Björn igår, det hjälpte verkligen.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen iväg och inhandla lite Esberitox o hoppas på att förkylningen stannar av. Har tydligen fått ett rekommenderat brev också. Skulle gissa på att det är från Skandiabanken som jag lyckades gå med i. Ville ha en försäkring men hamnade lite fel, ska gå ur igen.


Björn

Shit vad otroligt kär jag är i honom. Han var här nyss och drack lite kaffe. Det känns bara så bra, så härligt. Men jag längtar tills vi kan spendera flera dar ihop, sova och vakna upp tillsammans. Inte stressa så fort vi ses. Längtar till på söndag, åtminstone EN dag ihop =)

Bara 11.552:- kvar

Då har jag kört in 60.000:- den här månaden vilket har varit mitt mål. Tyvärr hade det redan gått nån vecka när jag kom på det så har väl inte satsat helhjärtat ända från början. Jag har ca 48 timmar på mig att köra in den summan, då ska jag ligga på minst 241:- i timmen för att nå dit. Inte alls omöjligt. Fast ändå inte helt självklart. Man vet ju aldrig hur det blir med körningar. Det är ju dock löningshelg nu så det borde ju innebära hyfsat med körningar iaf. O om jag når det målet, då ska jag ta av mina undansatta pengar och gå ut o äta med Björn =)  Ett annat mål har varit att komma upp i en lön på 18.000:- efter skatt. Har ju en liten procentdel på det jag kör in och för att komma upp i den lönen ska jag köra in 12.720:-. Inte helt omöjligt det heller, inte så mycket mer ändå. Ska ha ett snitt på 265:- i timmen för att nå dit. Kommer ju köra dagpass nästa vecka o då vet man aldrig hur det blir. Kan vara riktigt kasst, speciellt om Sandvik har det lugnt.

Nä, men det ska bli intressant att se. O de e faktiskt kul att ha lite mål på jobbet. O inte bara sitta o flyta med.


Vändning?

Nej, nu är det fan dags att vända det här skithumöret. Orka en till surdag.

Så, vad har jag att vara glad och tacksam över. Orkar inte med sånt skit med att jag är glad att jag lever och har hälsan, det gör mig inte glad just nu. Men...


Jag är glad att min vovve just nu ligger inkurad mot mitt ben här i soffan.

Jag är faktiskt glad över att jag lyckas hålla min ekonomi så jäkla bra just nu. Har varit jätteduktig och sparat pengar. Har satt undan närmare 2000:- in på sparkontot hos mamma (där jag inte kan nå dem =P) och har ca 800:- kvar på mitt eget sparkonto. Väntar på räkningen från ridskolan som kommer hamna på 1100:- så ska se sen hur min ekonomi ser ut, alla autogiro har ju inte dragits än heller. Men jag har blivit otroligt ekonomisk =)

Björn gör mig glad. Bara att ha honom och veta att jag kan ringa när som helst o få prata. O jag är glad över att han står ut med mig; när jag e glad o pratar på i 190 o när jag mår dåligt.

Att ha en mamma o pappa som alltid ställer upp på mig, som gör allt de kan för mig och mina brorsor.

Lotta gör mig glad. När hon inte e pms-bitch =P

Är glad och tacksam över att ha en så bra arbetsgivare som är förstående och som inte blir sur för att man krånglar.

Jag är glad över att jag lyckats hålla min vikt rätt bra nu. Jag äter riktigt varje dag.

Jag är glad över att jag har städat här hemma. Trots trötthet i söndagskväll så städade jag hela lägenheten förutom badrummet. Så det är undanplockat och rent på golvet. Det mår jag mycket bättre av. Badrummet har jag ju iaf en stängbar dörr till ;)

Jag är väldigt glad att min Nicco mår bättre nu. Han har haft öppna sår på båda framtassarnas trampdynor plus en rejäl spricka mellan trampdynorna på en baktass. För en vecka sen kunde han knappt gå alls när vi var utomhus. När jag öppnade dörren tittade han upp på mig för att han ville bli buren bort till snön där det var mjukare. När han gjort sina behov klart ville han bli buren hem igen. Men nu springer han på grus och asfalt =)

Jag är glad att jag har ett jobb jag trivs med, o att jag har ett jobb öht!


O nu är gröten slut så nu har jag inte tid att vara glad över fler saker, måste hoppa in i duschen. Men jag är gladare iaf =)  Blir bara värre av att tänka på allt som är fel och jobbigt. Tänker man på det som faktiskt är bra så hjälper det.


Folksam

Igår fick jag iaf ett brev från Folksam till slut. Kanske aldrig skrev om det igår men jag fick en utbetalning från dem på 384:- som jag inte förstod varför jag fick. Har tidigare skickat in Niccos apotekskvitton eftersom jag får tillbaka upp till 3000:- på hans medicinkostnader under ett år. Tror det var ca 2400:- jag hade kommit upp i förra året. Fick då till svar att jag även måste komma upp i självrisken för veterinärvård under ett år. Så då skickade jag in kvitton för det. O fick 384:-, alltså långt ifrån den summa jag ska ha. Eftersom Folksam ALLTID krånglar, alltså varje gång hittills, när jag ska ha pengar från dem så blev jag lite orolig att de dömt ut vissa mediciner eller nåt. Sprang o kollade postlådan hur många gånger som helst igår för jag får alltid ett brev från dem vid utbetalningar. Posten e nog jävligt seg här ute förresten. Iaf, när jag öppnade brevet var det inte alls för mediciner, det var för att jag tydligen hade kommit upp i självrisken och lite över så jag fick tillbaka på veterinärvården. Inte helt fel =)  Men fortfarande så lär jag jävlas om hans mediciner. Skickade ett mail i natt till dem där jag vänligt påminde om att jag ville ha de pengarna också. Har inte fått nåt svar än och det skulle inte förvåna mig om de slarvat bort kvittona.

Butter

O inte vaknat riktigt än. Kollat på klockan en massa gånger hela natten, bara vrider mig runt o kan inte sova. Syrsjävlarna låter hela tiden och det kliar i kroppen. O de e kasst väder ute, sånt där trökhöstväder. Passar mitt humör perfekt med jag hade behövt strålande solsken för att komma igång lite. Nicco har iaf redan varit ut.

Men nåt som fick mig att bli lite gladare: SEX AND THE CITY II HAR PREMIÄR DEN 28 MAJ :D

Uttråkad

Helt slut efter att ha variti farten hela dagen men är inte trött. Bara uttråkad. O tänker en massa. Är lite grejer jag går o oroar mig för. Liksom lite av varje och alltihop tillsammans gör att jag känner mig nere. Skulle vilja koppla bort allt men det går inte. Så för att jag går o tänker hela tiden kan jag inte känna mig trött, e bara stressad i kroppen liksom. Sitter o läser bloggar, försöker tänka på annat. Har pratat med Björn i telefon o känt mig helt väck i huvet, kan inte koncentrera mig på att prata. Har till o med shoppat på HM.com. Men det började med att jag hade en shoppingkorg på 1100:- och slutade på 495:-. Tog bort en massa grejer jag inte kände hundra för. Inte ens mina shoppinghjärnceller fungerar som de ska.

Ähh, nu ska jag sluta gnälla. Men det är min blogg o jag gnäller precis så mycket som jag vill.

Har iaf fått en del matlådor gjorda idag =)  Lär ju vara rätt trött på lax om ett tag bara, blev säkert ca 20-25 med lax. Dessutom måste jag köpa quinoa eller bulgur, är rätt många med råris i nu. O rätt många med bara lax än så länge, fyller på med annat senare. Trodde jag skulle ha quinoa hemma så jag kunde variera lite iaf men det hade jag inte.

På HM blev det iaf en matta som var på rea, tänkte de kunde bli snyggt i hallen så den fula plastmattan skyms lite. Två par solglasögon, en klänning och några söta trosor blev det också. Hade kunnat bli några kuddar till soffan om jag varit mer shoppingsugen och kunnat bestämma mig nån gång.

Äsch, nu lär jag försöka sova. Ska upp 11 igen. Jobb 13.30-23.30. Inte ett dugg jävla sugen.


Min första...

0-5615ca4ed1681bdba3ac44e0d5ba8f72.png

Min första kalops någonsin! Svingod blev den :) Fick recept av mamma. Är verkligen sällan jag lyckas med kött, det brukar alltid bli segt men den här gången blev det perfekt :)


Fönstershopping på Gina

Har Gina taggat av eller har jag vuxit upp? I höstas hittade jag alltid hur mycket som helst där. Skulle jag ut under helgen hittade jag nästan alltid nån schysst klänning där att ha. Nu hittar jag typ ingenting. Mest basicplagg. Vilket iofs är det jag bara använder nu för tiden, haha =)  Jag har inte vuxit upp, jag har bara blivit tråkig. Antingen jobbar eller är med Björn på helgerna. Dags att ta tag i det kanske, vill inte hamna i ett tråkigt förhållande där man inte gör nånting med kompisar.

Men iaf, detta hittade jag åtminstone:


Soft vardagstopp, undrar om den kanske e lite genomskinlig med tanke på att den är vit och att det faktiskt är Gina?


Men denna fetgillade jag! Ingen aning vad jag ska matcha med dock =P



Söta!


På min döda kropp!!!


Sandå Måleri, haha =)

Innan all matlagning ska jag åka o hämta Börne också. Vi ska förbi HSB så han kan lägga in sin intresseanmälan. Funkade inte riktigt via nätet när han skulle göra det förra veckan. O jag ska påpeka att jag vill ha mitt handtag till ytterdörren fastsatt. Det åker ur när man drar igen dörren inifrån. Inte utifrån dock ;)  O så ska jag säga till om tapetsering av min hall. Hade ju en liten dispyt med Ove från Sandå Måleri förra året när dom skulle tapetsera om. Tydligen har jag samarbetssvårigheter för att jag bor i en lägenhet på 29 kvm, jobbar nätter, inte vill ha honom i hallen när jag sover och därför vill planera in när han ska komma så att jag kan sova nån annanstans. Tydligen har jag då samarbetssvårigheter för att jag inte kan låta honom komma dagen efter han ringer. Tydligen har jag samarbetssvårigheter för att han inte kan planera längre än TVÅ dagar framåt. Men det är klart det är jag som har samarbetssvårigheter, nån annan slutsats kan man väl absolut inte dra av detta! Absolut inte slutsatsen heller att Ove på Sandå Måleri kanske är lite bakom flötet med dålig serviceanda som säger åt sin kund med spydig ton att hon har samarbetssvårigheter och att vi ska vänta till semestern då hon kanske möjligtvis kan ha tid för en målare. Har inte ens orkat ta tag i det där nå mer o nu är det över ett år sen Hsb skickade över uppdraget till Sandå så det har nog gått ut och jag behöver prata med dem igen. Jag hoppas nästan att det blir Ove som ringer, då ska han få höra ett o annat om samarbetssvårigheter, moahahahaha :D

Ledig idag =)

Sitter här och tar det lugnt, dricker grönt te. Liptons Mandarin & Orange. Älskar de flesta pyramidteer från Lipton. Har en del olika. Just nu är detta favoriten bland de gröna. Men det svarta Citron är ju helt underbart! Men det är lätt att det blir för starkt, speciellt om man gör som jag och häller på vatten från vattenkokaren på tepåsen. Dags för gröten nu. Min vikt ligger faktiskt under 69 för tillfället =)  Helt underbart för självförtroendet, jag kan =)

Idag ska jag göra kalops och ugnsstekt lax. De hade billig färsk på Maxi så köpte en helsida, 1,5 kg! Det blir många matlådor med lax det. Plus att det är 1,5 kg grytbitar till kalopsen också. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det här, finns typ noll utrymme i frysen för fler matlådor. Kylskåpet är knökfullt det också. Mamma o pappa bor ju inte så långt bort iofs, får se om jag lyckas fjäska in lite mat där. Skulle behöva låna en gryta av mamma också. Och få recept på kalops. Hittade en massa på nätet men litar inte på dom. Kanske inte alls blir som mammas då. O ja, jag vet att jag är mammig, de har jag fått höra mer än en gång.

Sitter o pillar med Spotify. Var längesen jag fick det av Björn men inte orkat sätta mig in i det. UNDERBART :D  Hittar massa gamla låtar man lyssnade på förr, just nu e de Tatu. Hittade lite Britney-låtar också. I know, fjortis ;)  Men Britney - Everytime! Åhh...

Har knappt...

64884e84e320d896f5301bc6a32ad443.png

Har knappt kunnat sova i natt för att nån jäkla syrsa spelat o låtit hela natten. Tror även spindeln tröttnade till slut ;) Kortet är kanske lite suddigt men det är alltså en totalt förstörd syrsa i förgrunden o min lilla spindels ben syns i bakgrunden :)


Muffins update

Prova gör dem! Otroligt mättande och perfekt med några som mellanmål =)  Mättnaden håller i sig och för min del var de helt dumpingfria trots sockret.

Får 20 030:- lagom till semestern :D

Jajjemen, om inte Skatteverket får för sig att de ska granska mig så har jag mina 20 papp i mitten på juni :D  Eller ja, mer blir det ju eftersom jag gör reseavdrag också. Men så jävla underbart härligt :D  Skattade mindre förra året än året innan så jag har varit lite orolig för att jag kanske till och med skulle bli tvungen att betala i år. Men å andra sidan så gick jag ju ur svenska kyrkan förra året också. Men iaf, fan vad underbart! :D 

Så vad ska man göra för pengarna då... Kanske ska ha samma mål som alltid, att ta mig iväg till tandläkaren. Det har ju inte blivit av de senaste åren, men kanske, kanske i år ;)

Vill dra täcket över huvet igen =(

Sovit dåligt, mår kasst. Väldigt svårt att sova i natt, bara en massa tankar som snurrade i huvet hela tiden. Tur jag ska jobba strax så jag får nåt annat att tänka på! Kör 13.30-23.30 idag. Helt perfekt pass =)  Hinner sova ut, slipper stanna på slutet o inte ha nåt att göra. Brukar sluta 2-3 när jag kör eftermiddagar o då är det oftast tvärlugnt sista timmarna. O dessutom brukar jag börja vid 16 då också, nu hinner jag med ruschen mellan 14-16 då det förhoppningsvis iaf ska vara lite skolkörningar, Sandvikanställda som ska hem och dagverksamhetsgubbar- och tanter som ska åka. O så har jag med mig en bok så har nåt att läsa när det blir lugnt. Försöker verkligen vara positiv. Försöker, försöker.

Funderar på om jag ska lämna min mobil hemma idag. Inte kunna bli nådd öht. Lotta har ju för närvarande ingen mobil på 10 dagar eftersom hon sagt upp det förra abonnemanget och det nya inte börjat gälla än. O fan vad skönt det låter. Ingen som kan klaga på att man inte svarar. Inte kunna bi nådd every hour of the day. Ska nog prova det nån gång, faktiskt. Tror dock inte att det kommer bli idag. Just idag är det för mycket jag ska fixa och ordna.

Påskplantering

Har fixat ihop en påskgrupp nu på kvällen. Snacka om att jag haft energi idag! Först promenerat ner på stan med Börne och fikat, sen vidare och hämtat min bil. O så hem till Hille, hämtade Nicco, tog en kik på Plantagen (hittade schyssta fejkade orkidéer att sticka ner i krukan till de stackare jag har som vägrar blomma om), hem till Börne igen. Spelade lite wii, lyckades klara av archery och låste upp en ny circuit och en ny gren, höjdhopp =)  Sen åkte han och jobbade, jag åkte hem. Diskade, städade, planterade om lite blommor, packade upp väskan som stått sen Lanzarote. Lagade mat. Bakade muffins. O så denna, blev riktigt nöjd faktiskt. Fast det ska dit lite björkris i bakgrunden också. Kom på en jättebra idé för att hålla liv i riset och dessutom få det att slå ut med löv, begravde en pet-flaska under jorden som jag sen kan fylla med vatten och sticka ner riset i. Så håller det sig =)


Blev även en söt bild på Nicco där han kisar för blixten =)  Sötvovven!


Nyttiga muffins

Såna har jag bakat nu på kvällen =)  Fast vet inte riktigt om jag fick till det. Ska inte muffins svälla upp över kanten på formen lite? Mina ser platta och jättetråkiga ut. Fast det kanske blir så när man ska göra dom nyttiga... Tog faktiskt min första tugga nu och jag lär ju säga att så jäkla dumt va de inte. Helt okej faktiskt =)

Recept:

Nyttiga banan- och blåbärsmuffins

200 g blåbär
2 bananer
2 dl dinkelmjöl
1,25 dl grahamsmjöl
5 dl fiberhavregryn
0,75 dl råsocker
2,5 dl mjölk
2 ägg
3 msk olja
3 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 tsk salt

Blanda alla torra ingredienser. Mosa bananerna med en gaffel och vänd ner tillsammans med äggulor, mjölk och olja. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vänd ner tillsammans med blåbären. Ha upp i formar och grädda ca 15-25 minuter beroende på storlek i 200 grader.


I ugnen:



Provsmakad:


Lotta 30 år =)

Lottas fest igår. Hade det jättetrevligt =)  Fick äntligen träffa Henke och Sara som jag hört så otroligt mycket om. O Carro och Katti var också där, sen kände jag nog inte så många fler än så. Konstigt egentligen, har känt Lotta så halva hennes liv men visste typ bara vilka hälften på hennes 30-årsfest var liksom. Vi lekte lekar, jag vann faktiskt den jag var med i :D  Haha, skitstolt :D  Skulle klippa längsta remsan av ett A4-papper.

Lite bilder: 



Vem är störst i käften? Kristin!



Vem har bäst hålvana? Henke tror jag det var...



Vem är mest teknisk? Var det Mårten, tror jag...



Födelsedagsbarnet och lillesyrran.



Lånar man min kamera får man skylla sig själv...



Martin, Bling och Maria.


Jag och Dusty

Ridlektion igår, aj aj aj. Stretchade ju inte så där jättebra förra veckan och har denna vecka haft djävulsk träningsvärk i musklerna på insidan av låren. Högra sträckte jag dessutom både i tisdags och i torsdags. Så illa att jag inte klarade av att köra bil. Åkte hem efter halva passet i torsdags eftersom det gjorde för ont att flytta foten mellan gas och broms. Så på ridlektionen kände jag redan när vi skrittade ner från stallet att det inte skulle gå så bra. Man kramar ju om med benen runt hästen för att hålla balansen och det gjorde skitont! O det var i skritt, dvs. när hästen gick. Sen inne i ridhuset travade vi en del och det gick bra konstigt nog. Men att göra snygga hörnpasseringar och skänkla ut hästen i hörnen gick icke! Vi gjorde en del volter (cirklar) och för att få till det trycker man liksom med innerbenet mot hästen. Smärta! Sen skulle vi trava över bommar, funkade inte heller. Man studsade liksom lite mer och tryckte åt med benen för att hålla balansen. Sen skulle vi galoppera och då sitter man ju ner i sadeln och återigen, klämmer åt med benen. Sen gjorde vi en hoppkombination på två hinder plus bommar före och efter. Samma sak där, försöka hålla balansen. Jag hoppade bara två gånger, o de gick liksom inte. Tappade lite kontroll över hästen efteråt för att jag hade så ont och inte kunde hålla emot. Galoppera gjorde jag bara en gång, det funkade inte alls. Men jag hade världens underbaraste häst! Åhh... Hon bara gjorde allt jag försökte få henne att göra. Var jättekänslig för de få hjälper jag kunde få till med benen. O hon bjöd framåt och ville iväg. Fan, henne vill jag rida igen när jag klarar av det! Underbara, härliga Dusty!

Nudelwok med...

752428b5b23fe400ebe771c884f85bb1.png

Nudelwok med ugnsstekt lax blev det idag :) Björn var nyss här och åt men var tvungen att åka tillbaka till jobbet. O nu blir det inget sovande ihop förrän på söndag :( Suck!


Tror nog...

024e80f2933a71152201f509efaac140.png

Tror nog detta är världens tålmodigaste häst! Herregud vad jag pillat hit o dit för att få fast alla remmar på tränset. O sprungit fram och tillbaka under hennes huvud för o se så att de sitter rätt. Hon strök öronen bakåt ett par gånger när jag spände den där grejen under magen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. Men annars så :) Får se vad jag tycker efter att ha ridit henne!


Dagens ponny,...

0-6c1f4976bc7c193a04397df4c98de0da.png

Dagens ponny, Dusty :D


Up, up and away!

Läste nåt nyss som fick mig att skratta högt :D  Ja, människor är som människor är... Vissa roligare och mer udda än andra :D 

Men nu ska jag sätta lite fart, ska vara på ridskolan senast om två timmar och före det ska jag hinna packa ihop alla grejer till ikväll och i morgon. Lotta ska nu äntligen ha sin 30-årsfest =)  Kl 18! O min ridning slutar 16.30 så därefter är det bråttom, bråttom. Ska hem till Björn och duscha o byta om, sen skynda som 17 ner till festen. Lär försöka komma ihåg allt som ska med också, alla småsaker som man räknar med att de ska finnas. Typ schampoo, mascara o sånt som absolut inte finns i en killes lägenhet. O Lottas present får jag absolut inte glömma!

Men nu så, dags att klä på sig!

Inte sambos men kanske grannar med delad balkong ;)

Som de flesta vet är ju både jag o Björn väldigt anti till att flytta ihop. Nån gång i framtiden kanske men absolut inte nu. Han letar lägenhet eftersom han har så hög hyra, onödigt hög. Jag å andra sidan har väldigt låg, 2200:- bara. Längre bort i mitt hus finns det små tvåor där hyran ligger på ca 2800:-. O vi har lite svårt att träffas eftersom vi jobbar så olika. Har inte sovit ihop sen i lördags nu och knappt setts något. Så han har faktiskt ställt sig i kö på lägenhet i mitt hus =)  O här är det bara jag som har delad balkong med grannen, alla andra lägenheter har fristående. Eller ja, förutom min ena granne då =p  Skulle va så perfekt om Björn fick den lägenheten, då skulle vi kunna ta bort skiljeväggen och få en stor gemensam balkong =)

O nu ringde han mitt i mitt bloggande också. Han ska prata med hyresvärden om att sätta upp sig på lägenhet på Hillebovägen och Milbovändan också. De husen ligger inte alls längt från mig =)  Fast bäst skulle ju vara om han fick i samma hus och allra helst grannens. Hmm, anonyma hotbrev till honom kanske så han blir rädd o flyttar ;)

Viktsnack

Vikten har gått stadigt uppåt den här veckan också. O jag vet faktiskt inte riktigt varför. Jag har skött mig otroligt bra ett tag nu och min kropp brukar kunna slänga sig ner några kilo då men inte nu. Har gått väldigt trögt neråt och så fort jag ätit minsta fel eller som i lördags, var på ridlektion och ansträngde mig rejält, så går jag upp i vikt. Förut var jag ju duktig jämt och skötte mig i lååånga perioder och kroppen ställde nog sig in på att förbränna. Men på senare tiden har jag misskött mig mer och mer så troligtvis har jag förstört min förbränning lite. Men det spelar inte så stor roll, idag vägde jag 70,7 kg. I tisdags 69,2. Det är ju ungefär här jag vill ligga. Skulle väldigt gärna vilja komma ner till 68 igen bara för att bevisa för mig själv att jag kan. Men jag mår bra när jag äter så här. Blodsockret håller sig på en jämn nivå, jag får inga direkta dumpingar eftersom jag inte har så mycket sockersug. Har haft några bestämda dagar då jag fått äta godis, som i tisdags då jag hade hela kvällen för mig själv o sovmorgon på onsdagen. Fast så här i efterhand, det var dumt! Hade verkligen inte behövt ha det. O det blir ju det att jag äter godis istället för mat. Lika igår, åkte ju hem eftersom jag hade sån värk i benet. Tog med en film och satt på Lottas soffa o käkade godis och tyckte synd om mig själv. Och henne, hon var sjuk. Så när jag åkte från henne efter 12 på kvällen nån gång hade jag fortfarande inte ätit riktig mat. MEN! Jag ska inte gå och fundera över vilka fel jag gjort, de är gjorda redan. Idag är en ny dag och jag har redan ätit gröt. Ska göra iordning mellanmål och packa ner matlådor till jobbet. Idag sköter jag mig.

Update

Har varit grymt dålig på att uppdatera men den här veckan har liksom inte bjudit på så mycket roligt eller tråkigt. Har inte behövt skriva av mig riktigt. Mest haft ont som fan i kroppen o jobbat arslet av mig. Söndag-måndag var det rumpan som gjorde skitont. Sen i tisdags har jag haft grym träniningsvärk på insidan av låren. Sträckte även den muskeln både i tisdags och igår. Ont som fan! Åkte till o med hem tidigare från jobbet igår för det gjorde så ont att flytta foten mellan gas- och bromspedal. Så i morgon är det rejäl stretching som gäller efter ridningen! Synd bara att jag kommer vara så sjukt stressad, ska iväg på Lottas 30-årsfest direkt efteråt. O det bästa av allt, Björn följer med =)  Fick reda på igår att han får vara ledig på lördag, underbart =)


Inte för...

0-2a3e858bdbf194ce101fe0e90baedc35.png

Inte för att det syns så bra men nu snöar det :(


God morgon!

Nu sitter jag o äter gröt. Dinkel, råg- o havregryn. Fint de. Faktiskt har jag skött min mat grymt bra i ganska precis en vecka nu. Då fick jag nog ordentligt. Åt en kanelbulle o en vaniljmunk som Björn kom förbi med. Dumpade. O fick nog. De enda onyttiga jag ätit sen dess är fyra små vaniljrån i lördags o tre ballerina kladdkaka igår. O maten har jag ätit varannan timme hela veckan också. 1,5 kg har jag gått ner. Fast det borde vara mer. Tror min kropp har insett att jag inte klarar att hålla min stränga diet särskilt länge nu för tiden och därför inte förbränner lika fort. Komplicerat sånt där. Men jag ska klara en vecka till. Fast i morgon kväll ska jag äta godis :D  Bestämde det förra veckan när jag fick schema. Kör till 17 på kvällen och sen börjar jag inte förrän 16 dagen efter. Då ska jag mysa med mig själv och kolla på film och äta lite godis på kvällen. Björn kör natt så det blir alldeles ensam, bara jag o Nicco =)

Men nu ska jag dra till jobbet så Storviksbarnen kommer till skolan i tid!

Min favorit,...

0-476d0fc5c9c5ffae970947cfb4619f8f.png

Min favorit, Anna Bergendahl :) Tycker hennes låt är helt jävla underbar. Melodin, hennes röst men framförallt texten! "This is my life my friend, and I cant be noone else". Så grym!


För i...

1b769609b29a5f4f1106bd0d722da9b6.png

För i helvete människor, det är melodifestival! Sluta åk taxi o låt mig sitta o titta i lugn o ro!


Världens finaste...

-36235225c400ea93d5739f00235457d.png

Världens finaste pojkvän. Saknar honom så otroligt mycket när jag ser det här kortet. Men han e ju så söt när han sover :)


Jag gjorde...

2a9ef9b8019f6db079a1b7ba71e1ad76.png

Jag gjorde det! Jag gjorde det :D Jag åkte inte hem, wohoo :D Höll på o dö av utmattning och ena foten bara vek sig på slutet, men ahhhh :D


Min häst...

0-706e66bb6dcac6288ca8d660ee3a5982.png

Min häst idag, Orlanda :) Fan vad nervös jag är! Men hon va inte så stor iaf :) Lagom långt till backen om jag ramlar av. Usch, nu vill jag springa härifrån!


O nya skor, Barkarby nån dag kanske?

Va in på Skopunktens hemsida för jag hade lite för mig att de kanske hade öppnat i Falun. Men de hade de ju så klart inte =(  Men jag hittade dessa, skulle passa mig perfekt! Lite svart, lite rosa o lite djurmönstrat. O inte så hög klack, bara 7,5 cm ;)  Då kanske de till o med följer med hem från krogen =P



Åhh, underbara Lagerhaus

Det är bara att inse, jag kommer bli ruinerad efter ett besök där. I mitt badrum har jag badankor som tema. Skulle jag inte ha om jag hade ett hus, då skulle jag vilja ha ett trivsamt, lugnt och harmoniskt badrum. Men nu är det rätt sunkigt med ful våtrumstapet och tråkigt golv så därför får det vara lekfullt där inne. Inte ens nån idé att göra det snyggt ens. O nu hittade jag ett duschdraperi med badankor, en badrumsmatta i form och mönster som en badanka + massa andra småankor. O så köksgrejer :D  Rosa skärbräda, muggar, disktrasor, rosa tårtfat. Ohh så många saker jag vill ha :D  Tur att det är billigt där. Men många billiga smågrejer blir ganska dyrt i slutänden.
Pratade nyss med Björne iaf, måndag den 29 ska vi försöka ta en tripp dit. Han trodde att han kanske var ledig då o jag får väl helt enkelt se till att jag är ledig.
Åhh, mysa mysa mysa i Borlänge :D

Inte vaken än

Nu ringde min väckarklocka. De e ju bara det att jag varit vaken i 2,5 timmar redan =/  För tredje dagen i rad tror jag. Sov alldeles för länge i måndags, typ 12 timmar eller nåt. O de behövdes! Hade sovit riktigt dåligt ett tag pga. dagjobb och att jag var allmänt låg. O nu e kroppen inställd på att vakna tidigt så jag vaknar efter att ha sovit 5-6 timmar bara. Iofs så somnade jag till på soffan på jobbet igår också, sov väl lita halvdant i nån timme. Skulle sluta 3 o vaknade kvart över då jag fick körning.

Så nu ska jag slappa lite o dricka en kopp kaffe. Ska man försöka få till nåt latteliknande kanske? Har ju varken espressobryggare eller en sån moccabryggare, de lär införskaffas. Skulle helst vilja ha en riktig espressobryggare men det känns inte som att det är värt de. Men en liten mocca kanske. Såg en rosa på Åhléns för länge sen. Men den var för mörkt rosa, jag vill ha babyrosa prylar i köket. O nu va jag in på Lagerhaus hemsida, ohhh så mycket fint :D  Massor av rosa! JAG VILL DIT!

Jag ska börja rida :D

På lördag kl 15 ska jag befinna mig på Gävle Ponnyklubb där jag ska ta min första ridelektion på 13 år. E sjukt nervös! Har pratat i evigheter nu om att jag vill börja rida. Förut var det att jag skulle gå ner i vikt. Så opererade jag mig ju. O de e 3 år sen nu. Då skulle jag ner under 80 kg innan jag ville prova. Nu har jag vägt under 70 ett tag så det är väl dags. O de ska bli så jävla kul :D  Jag behöver nåt att göra, behöver röra på mig också. Sen får vi se hur mycket jag vågar. Kommer ju va skiträdd för att ramla av. För att jag ska göra bort mig. Tänk om jag gör massa fel? Otroligt pirrigt men glad att jag vågade anmäla mig. Men jag står inte på stallbacken än, det finns fortfarande dagar kvar att ångra sig på.
O jag måste ha kläder! Ridbyxor, vantar! Hjälm! O nåt på överkroppen. Vägrar ha jacka, måste hitta lite tröjor att ha. Underställ kanske. Vägrar jacka, lager på lager is the shit. Men absolut viktigast är nog vantar, hatar att frysa om händerna.

O en av hästarna jag red på slutet finns fortfarande kvar =)  En gigantiskt stor prickig häst. Kommer ihåg att jag hoppade med honom lite, ska blir skitkul o få prova honom igen =)

Sidobord :D

Va in på IKEA's hemsida och hittade exakt ett sånt jag tänkt mig :D  Måste ha sett det tidigare eftersom det verkligen ser ut precis så som jag hade i huvet. Men 899:- för ett bord att ställa tekoppen på? De vette fan om jag tänker lägga ut. Känns lite väl mycket faktiskt =/  Har ju en del andra planer för min lägenhet som kommer kosta lite så det får kanske vänta. Skulle behöva göra en kalkyl på hur mycket köket kommer kosta att göra om.

Men så här ser det ut iaf, mitt lilla sideboard =)


Rättegången, dom kom igår

O jag får inget skadestånd! Vilket jag själv tycker är helt obegripligt. Han blir dömd för våld mot tjänsteman, får betala 8.500:- i böter för detta men jag som råkat ut för det och mått skit får ingenting! Jag hade nog tagit det bättre om han frikänts i brist på bevis för det är inte pengarna jag är sur över att inte ha fått. Jag tycker bara att det är så orättvist. Staten får hans böter för nåt han utsatt MIG för, o jag fick sitta på den där jävla rättegången o förklara o bli ifrågasatt o känna mig nertryckt av hans jävla försvarsadvokat.

Tack för den svenska rättssamhället!

Dagens I-landsproblem

När jag sitter i min soffa, på den högra sidan med fötterna på fotpallen. Då har inte jag nånstans att ställa tekoppen. Så nu står den på bordet och teet blir kallt. Skulle behöva ett sideboard, eller ett sidobord på ren svenska. Ett som tar extremt liten plats. Har väl ca 10-15cm tillgodo före väggen, skulle kunna flytta soffan mer åt vänster o kanske få ut 5 cm till. Skulle vara perfekt med nåt som kan vridas, typ som står på en platta med benet i kanten på plattan så den kan stå under soffan och sen en lite större platta upptill där jag kan ställa koppen. Åhh, skulle va så perfekt. Undrar om IKEA har nå sånt. Eller MIO kanske.

Takdropp i...

35a3e21633379d2b543e7993fc370ec8.png

Takdropp i driven på Mc Donalds. Underbara vår :D O btw, jag är fortfarande superekonomisk o de va längesen jag köpte nåt där men fick en femhundring som jag va tvungen o växla.


Måndag

Har haft en riktigt jobbig helg. Vet faktiskt inte vad som är fel. Senaste tiden har det känts som att jag håller mig uppe, mår bra, jobbar massa o sen när jag blir ledig så går all ork ur mig o jag pallar ingenting. Deppar ner mig o mår skit. Både den här helgen och förra har varit så. Fast förra var det ändå massa tankar på rättegången, men ändå. Den här helgen vet jag inte vad jag ska skylla på, är så totalt ur balans. Tror jag vaknade runt 10 igår morse men var dödstrött vid 21 redan. Gick o la mig då o somnade rätt snabbt. Sov till halv 9 i morse. Så nu kan jag åtminstone inte skylla på sömnbrist. Jag har ätit bra senaste tiden, kan inte skylla på det heller. Men jag ska försöka stressa mindre. Gå tillbaka till lev-i-nuet-tänket. Vette fan när det försvann egentligen.

O nu fick jag körning, 20-minuters planet. Söt tant e de iaf =)

Har haft...

1853a06d31482350be0f353c45ccfd4e.png

Har haft körning till Uppsala o hann precis höra Gerts fredagsfräckisar innan det började spraka för mycket :) Men liksom vad har hänt med Rix, vart e Titti? Har Roger blivit singel? O nu vill jag ju höra svaret på Våga fråga, varför påslakan numera bara har ett stort hål nertill och inte de två små upptill längre. Håller med om att det är jävligt irriterande!


Björn <3

Han jobbar men kom förbi en snabbis nyss o åt lite. Hann ju aldrig träffas igår kväll eftersom min kära chef ringde o sa att jag skulle börja redan kl 06:00 på morgonen. E samma tid som gäller i morgon bitti också. Men idag hann vi ses lite iaf =)  Jättemysigt, som vanligt. Men innan han åkte sa han saker som bara gör att det pirrar så otroligt i magen. Det känns så jäkla bra o jag längtar grymt till i morgon natt, jag kommer garanterat att somna tidigt, men sen när han slutar jobba vid tre på natten kommer han hem till mig o kryper ner i sängen. Så mysigt =)

Iaf, nu mår jag så bra =)  Tack bubben ;)


Äntligen hemgång!...

0-3e9137fc1d94c5a1fcbf31287b80264b.png

Äntligen hemgång! Kört 13 timmar idag efter alldeles för lite sömn. Men nu e jag nöjd, nu e jag ju klar för dan :) O att jobba mycket i början av månaden innebär antingen mycket ledigt i slutet eller en hög lön nästa månad. Så jag e rätt nöjd oavsett :) Inte spenderat en endaste krona idag heller. Men i morgon måste jag nog köpa lite bröd och paprika, har väl 48:- kvar på Ica-kortet iaf. O jag tycker de e kul o va så här ekonomisk :) Resan till Turkiet är ju inte alltför långt framåt så det känns definitivt värt de. Om tre månader sitter jag där på stranden och mår bra :) Förhoppningsvis har jag Björn bredvid mig. Annars åker jag faktiskt själv.


Jag är...

4795486f9a160b961a5fdd89bf3c821d.png

Jag är inte bara vaken, jag är på väg till jobbet :( Mitt sköna sovmorgonpass 11-19 blev ändrat till 6-15, eller i värsta fall 6-19 om han inte får tag på chaufför till mitt pass. Spelar iofs ingen större roll, skulle va nice o få ihop lite fler timmar. Men kommer tar rejält trött ikväll!


Sitter o myser =)

Underbar dag =)  Jag lyckas med allt jag gör, jag är avslappnad. Har inte spenderat en krona idag, inte ätit nåt onyttigt. O nu är det Grey's Anatomy på TV, mitt favoritrpogram. Så underbart härligt, så fantastiskt jävla skönt =)  Det här har varit den bästa dagen på jävligt länge, jag mår bra, jag är lycklig =)

Om bara Björn lyckas komma loss o ge mig en puss innan jag somnar så kommer den sluta lika perfekt som den började =)


Orka...

Efter den här helgen har jag iaf gått upp i vikt igen, 70,6 kg i morse. Inte så konstigt med tanke på alla bullar jag åt hos mormor och allt godis jag köpt. Usch! Men nu är det nya tag igen. Orkar inte skriva matdagboken längre. Fast den var jäkligt bra. Undvek en o annan kanelbulle för att slippa skriva ut här att jag ätit ;) 

Men seriöst, med tanke på all vikt jag gått ner, ska det vara så jävla svårt att gå ner 2,6 kg??? Det bör det ju verkligen inte vara. Nu har jag iaf inga pengar kvar överhuvudtaget typ så nå latte- o kanelbullsköpande kommer det iaf icke att bli. Har 48:- kvra på ICA-kortet och 57:- på VISAt. O lön om åtta dagar. Det ska jag väl verkligen klara? Ser det som en utmaning =)  Jag som är så totalt oekonomisk, klarar jag detta så e jag grym! O skiter det sig helt så får jag väl ta av dricksen jag sparat undan. Så jag svälter absolut inte. O så har jag lagt undan en femhundring att spendera på lördag. Men jag vill inte ta av dom pengarna, dricksen ska ju gå till fickpengar i Turkiet senare i vår, börjar jag nalla där blir det problem sen.

Kläder :D

Fick hem mitt paket från Nelly.se idag, det med jeans och fjärilsklänningen. Jeansen var för små tyvärr så de lär sickas tillbaka. Men klänningen var helt underbar =)  Synd att jag inte har snyggare ben för den va otroligt kort så jag måste nog ha den antingen till nå tighta, ljusa jeans eller typ leggings. Fast fjärilarna är ju gråa på ljusrosa botten, svarta leggings till det blir kanske inte så bra. Men ljusa, lite trashiga kanske...


Rättegången

Var idag. Var så sjukt jävla nervös både innan och under rättegången. Tur att ingen jag kände var där! När jag skulle berätta vad som hänt darrade jag på rösten och tappade bort mig flera gånger. Efteråt satt jag och skakade. Benen bara vibrerade och jag kunde inte sluta. Försökte att inte titta på honom men kände att han tittade på mig under hela tiden jag pratade. Usch. Han kommer iaf inte ihåg nånting av kvällen. Lite kul o se honom bli frustrerad när åklagaren ifrågasatte vad han kom ihåg och inte.
Mitt skadeståndskrav var 5.000:- för kränkning och 10.249:- för förlorad arbetsinkomst. Efter det där klarade jag inte att köra nätter och räknade ut nåt snitt för hur myket jag förlorade på att inte få nån OB. Hans försvarare tyckte dock att det var löjligt mycket för ett sånt litet brott och att vi taxichaufförer vet vad vi ger oss in på och ska inte bli skrämda av en sån liten grej. Även 5.000:- för kränkning var för mycket. Aja, det beloppet fick jag från brottsofferjouren att det kunde vara rimligt, så vi får väl se.
Åklagaren tyckte att brottet var av normal grad och försvararen ansåg att det var ringa och skulle ge max böter. Normal skulle kunna ge fängelse. Men ärligt, såå illa tycker inte ens jag att det var. Rubriceringen ändrades iaf från misshandel till våld mot tjänsteman.
Som det lät iaf så kommer han att bli dömd för det men dom kommer inte förrän måndag den 8 mars kl. 11.00. Både åklagare och försvararen sa i princip att det inte fanns några tvivel eftersom han inte kommer ihåg något och jag gav en trovärdig berättelse. Det lät mer som att det osäkra är vad straffet blir. Chansen finns säkert att han blir frikänd också men det lät inte som det. Om jag får skadestånd eller inte bryr jag mig inte om, klart de e skönt med extra pengar, det är dte väl alltid. Men huvudsaken är ändå att han fick sitta där och gå igenom det här. Förhoppningsvis blir han även dömd för det så att han kommer med i registret om han gör nåt igen. Han var tydligen ostraffad hittills.
För den som inte vet alls vad jag snackar om så skrev jag ett inlägg tidigare om det: http://misstaxi.blogg.se/2009/december/fotokonfrontation-hos-polisen-1.html

Det bästa med det här är iaf att det nu är över. Det här hände den 14 mars för snart ett år sen, även om jag inte tänkt på det precis varje dag så har det ändå funnits där och tyngt mig. Speciellt sen fotokonfrontationen i december och sen jag fick datumet för rättegången för ca två månader sen. O den här helgen har varit riktigt jobbig. Har oroat mig en hel del och nu känns det som en jäkla lättnad att det äntligen är över. Skit samma vad domen blir, jag behöver inte ha den här rättegången framför mig, slipper oroa mig för hur det ska gå till och att se honom igen. Nu är det klart och över. Skulle han överklaga behöver jag inte ens vara med, de filmade förhöret idag så jag slipper gå igenom det en gång till.


Min vovve...

08bc5f074c1d9b91ebc7880ab9cd15c5.png

Min vovve e snorig, lillgubben...


RSS 2.0