Fikar på världens bästa Wayne's med världe...

img_5059 (MMS)

Fikar på världens bästa Wayne's med världens bästa pojkvän :)


Bra att det där blev skickat nu. Strömavbr...

Bra att det där blev skickat nu. Strömavbrottet var i lördags när jag jobbade, såå kul när bloggen funkar som den ska...


Strömavbrott i stora delar av Sandviken. B...

img_5188 (MMS)

Strömavbrott i stora delar av Sandviken. Brukar tycka sånt är mysigt men nu är det så jäkla svart överallt att det börjar bli läskigt istället :/


Feeling good :)

O så skrev jag ett inlägg som inte kom fram, aja... Sammanfattning av det inlägget är iaf att jag mår bra =)  Har haft en massa tankar kring Oliver i huvet ett tag men nu är det löst, fortfarande problem men jag har en plan för hur jag ska lösa allt och då kan jag släppa det =)  Har hittat skydd som sitter över såren och som hittills verkar sitta bra, ingen skav och inga nya tramp. Kommer förmodligen sko av honom i bak för att han inte ska kliva på sig själv med brodd i vinter. Fast där lär jag nog fundera lite mer och höra vad andra tycker... Jag tror inte att det kommer fungera att ha skydd i hagen konstant och nu efter två trampskador på kort tid är jag verkligen nojjig. Lägg till två tåbrodd på ett sånt tramp och hela baksidan av hoven skulle nog vara uppsliten =/  Men som sagt, jag börjar inse hur jag vill ha det och då kan jag släppa det lite.

O så Johan, haha :D  Det kan fasiken inte bli mer rätt än så. Han e så jäkla go :)  Det roligaste han sagt hittills var nog när vi pratade om att jag vill ha hus med stall så jag kan ha hästen hemma. "Men jag tänker fan inte mocka o sånt, inte varje dag iaf!" Men alltså varannan kanske ;D

Nä, kär är jag. Så sjukt jäkla tokkär! Helt underbart att bara längta efter att få vara nära honom. Han är en så otroligt bra människa och jag tycker bara mer och mer om honom ju mer jag lär känna honom.


Två månader igår <3

img_0044 (MMS)

Två månader igår <3


Bild på balltrampet från i måndags när det...

img_8471 (MMS)

Bild på balltrampet från i måndags när det var färskt. Sen har han ju ett som är två veckor gammalt också men det var inte lika djupt och öppet som det här. Så nu kanske ni förstår varför jag är så himla daltig med honom, vill inte ha mer sånt där...


Söta stallkatten Putte la sig i skräphögen...

img_5256 (MMS)

Söta stallkatten Putte la sig i skräphögen som jag hade sopat ihop :) Första ridturen med Oliver på en hel vecka idag :) De där jäkla balltrampen (stora sår ovanför hoven för att han klivit på sig själv) läker ju så himlans långsamt. Var förbi Hööks idag och köpte skydd han ska få ha på sig i hagen, tror det ska funka bra :) Blir lite meckigt för mig bara att åka dit och dra på dem varje morgon och ta av på kvällen. Men det får väl vara så tills det läkt ihop åtminstone.


Tog denna bild för ett par dagar sen, e in...

img_8759 (MMS)

Tog denna bild för ett par dagar sen, e inte ofta det är trafikkaos i lilla Sandviken :) O så blir jag så irriterad på folk som inte kan köra bil. Var en tant som fastnade i korsningen men som inte gjorde nåt för att underlätta för andra bilister. När jag kom fram till lyset och det blev grönt från mitt håll så kör hon fram precis framför mig istället för att stå kvar så jag kommer förbi. Vissa kärringar ska inte ha körkort!


Den senaste veckan har varit riktigt jobbi...

Den senaste veckan har varit riktigt jobbig, känner verkligen att autopiloten är påkopplad nu. Bara gör saker utan att reagera så mycket. Typ "Jahapp, nu gick det här också åt helvete då gör jag så här". Oliver är skadad för andra gången på två veckor nu, det är det som tar upp mest tid och energi i mitt huvud. Dessutom drog hovslagaren igår innan han ens skott klart honom , så fick åka in till travet idag och fixa de två skolösa hovarna. Ligger på kvällarna o grubblar på hur jag ska göra med hästen så jag har svårt att somna och när jag väl gör det sover jag oroligt. Vill ha en paus i livet, sån där när allt runtomkring står helt still och jag själv kan sluta oroa mig för en stund. Som om det skulle hända :/


Den där Luncreen hade tydligen inte en cha...

img_1548 (MMS)

Den där Luncreen hade tydligen inte en chans mot MissTaxi : D


Ledig idag och då är det naturligtvis skit...

Ledig idag och då är det naturligtvis skitväder, typiskt. Är iofs i Sandviken, kan ju hoppas på att det ser bättre ut i Gävle :) Sovit välbehövliga 11 timmar idag, skönt men inte vad jag hade tid med. Blir ingen ponnyrakning idag med andra ord. Ska ringa chefen om en stund och be om en extra dag ledigt den här veckan. Har för mycket att göra och insåg precis att jag jobbat jäkligt mycket. Behöver absolut pengar men behöver nog ledig tid mer just nu.


Jag vet inte, det kanske är lite alkisvarn...

Jag vet inte, det kanske är lite alkisvarning att ta sig en jäger när man kommer hem från jobbet, men det är jäkligt skönt :D Nu lät det som att det händer ofta, o nä! Men idag blev det så. O nu tänkte jag somna. Behövde liksom lite hjälp att slappna av idag, är för mycket runt om just nu. Ska blogga nån dag, jag tycker ju om att blogga o ända har jag inte ork till det.


O sällskapet är ju så himla trevligt och p...

img_0054 (MMS)

O sällskapet är ju så himla trevligt och pratglatt ;)


Wayne'sar med Eric på lunchen idag :) Hur ...

Wayne'sar med Eric på lunchen idag :) Hur lugnt som helst med körningar o jag håller på o bli tokig. Håller även på o somna konstant. Ikväll ska jag gå o lägga mig absolut senast 22!


Torsåker :)

img_5154 (MMS)

Torsåker :)


Ibland blir jag rätt less! O sur o grinig ...

Ibland blir jag rätt less! O sur o grinig när folk inte förstår mig. Kanske inte är bäst på att förklara heller. Vill bara att det ska vara rättvist och inte en massa... Ähh, jag behöver semester! En vecka själv på ett all inclusive hotell nånstans. Softa, sola o bada. O tänka!


Är man omogen om man bara vill skriva Blääääääää som rubrik?

Ibland är man precis där man vill vara. Idag är jag det inte. Rastlös. Vill sova men kan inte.

Saknar min hund nå så sjukt mycket. Shit vilken tomhet det fortfarande är.

Är i stugan och har plockat kantareller me...

img_1253 (MMS)

Är i stugan och har plockat kantareller med en förvånansvärt entusiastisk Johan :)


RSS 2.0