Blev inge festande för mig idag som jag ha...

mms_img26061 (MMS)

Blev inge festande för mig idag som jag hade tänkt. Vet inte varför men deppade ihop helt på dan, riktigt rejält. Tror det berodde på kombinationen närinsbrist och stress. Men men... Bestämde mig istället för att åka alldeles själv till stugan, var på väg att vända o åka till tjejerna i Trödje flera ggr längs vägen, men när jag väl kommit hit så ångrar jag mig inte. Det är inge kul att umgås med folk när man är så väck i huvet. O konstigt nog så mår jag bra här ute :) Jag som nu för tiden får panik så fort jag är själv. Jobbar en vecka till, sen semester en vecka, då blir det fler tripper hit. Har grillat lite och snott en av pappas öl, so it's all good :)


Blev inge festande för mig idag som jag ha...

mms_img26061 (MMS)

Blev inge festande för mig idag som jag hade tänkt. Vet inte varför men deppade ihop helt på dan, riktigt rejält. Tror det berodde på kombinationen närinsbrist och stress. Men men... Bestämde mig istället för att åka alldeles själv till stugan, var på väg att vända o åka till tjejerna i Trödje flera ggr längs vägen, men när jag väl kommit hit så ångrar jag mig inte. Det är inge kul att umgås med folk när man är så väck i huvet. O konstigt nog så mår jag bra här ute :) Jag som nu för tiden får panik så fort jag är själv. Jobbar en vecka till, sen semester en vecka, då blir det fler tripper hit. Har grillat lite och snott en av pappas öl, so it's all good :)


När jag kommer hem ska jag ta ett långt va...

När jag kommer hem ska jag ta ett långt varmt bad. Göra en stor kopp grönt te, lägga ansiktsmask o bara ha egomys en stund :)


...

O nyp i stjärten ;)


...

Kram


...

Puss


Tog det här kortet i bilen på väg till vet...

mms_img34171 (MMS)

Tog det här kortet i bilen på väg till veterinären. Får ont i magen när jag ser det, skulle ge vad som helst för att få vrida tillbaka tiden och vara där igen. Så jag får ha honom hos mig igen, bara en liten stund till.


Oändlig saknad. Det är bara så det kan bes...

Oändlig saknad. Det är bara så det kan beskrivas. Nu har det gått över en vecka, nästan 10 dagar utan min lilla vovve. Jag kommer aldrig kunna krama om honom igen, aldrig lyfta på täcket och låta honom kura in sig. Han brukade hoppa upp i sängen när jag gick o la mig och sen stå o vänta tills jag snurrat runt klart o lagt mig bekvämt, då lyfte jag på täcket o så kom hann o la sig bredvid mig. Nu finns han inte längre och det är bara så ofattbart. Kommer aldrig se honom, aldrig klappa honom, aldrig få mysa upp i soffan, aldrig nånting. Fy fan vad det här är jobbigt :'(


Båda min hibiskusar har nu slagit ut :) D...

mms_img40027 (MMS)

Båda min hibiskusar har nu slagit ut :) Det är iofs typ tionde blomman på den rosa men första på den vita :) Hoppas bara på att de ska buska till sig lite, nu är det typ bara pinnar med några få blad på. O så blommor då förstås :)


Promenad idag igen med min gräsätande lyck...

mms_img40026 (MMS)

Promenad idag igen med min gräsätande lyckliga ponny :)


Ohh vad kul det är att sitta i kö när man ...

mms_img61622 (MMS)

Ohh vad kul det är att sitta i kö när man redan är sen till jobbet...


Semester

Kom på för nån dag sen att jag skulle verkligen behöva semester, allt med Nicco var så jobbigt och jag ville bara bort från allt och få vara själv. O sen kom jag på att va fan, varför tar jag inte semester då? Jag mådde inte bra innan Nicco dog och det är ju rätt mycket sämre nu. Pratade med Tord idag och vecka 19 ska jag vara ledig =)  Det ska bli såå jävla skönt! Då hinner jag få ordning på lite saker, hinner städa lägenheten o bilen. Hinner städa upp mig själv lite, o bara koppla av =) 

Uppskattas :)

mms_img61621 (MMS)

Uppskattas :)


Väldigt nöjd ponny, äntligen gräs ute :) ...

mms_img33675 (MMS)

Väldigt nöjd ponny, äntligen gräs ute :) Igår var han dock ute på äventyr. När jag kom till hagen hade han rymt o stod en bit utanför. Grindens två översta trådar var totalt demolerade och Oliver hade tre stora sår runt ena ögat. Han har lyft av handtag förut så det är väl troligtvis nåt sånt han försökt med igen men trådarna var gamla och lite slitna och gick rakt av istället. Har varit rejält orolig igår och idag eftersom han stod och åt på en gammal hösilagebal när jag hittade honom. Den va slängd eftersom den var möglig och stank alkohol, rejält dålig alltså! Vet inte hur mycket han lyckades få i sig heller men han har då mått bra sen dess så det var nog inte så farligt. Men jämt ska man då behöva vara orolig...


Det som gör mest ont är att han inte är hä...

Det som gör mest ont är att han inte är här och jag kan inte göra nånting överhuvudtaget för att få honom tillbaka. Sån jävla maktlöshet!


På promenad i vintras, har hur många såna ...

mms_img26621 (MMS)

På promenad i vintras, har hur många såna här kort som helst. Där han vänder bort huvet precis när jag knäpper. Älskade underbara vovve <3


Har haft några riktigt jobbiga dagar nu. S...

Har haft några riktigt jobbiga dagar nu. Så fort jag blir själv så ser jag bara Nicco i huvet. Ser honom ligga på bordet hos veterinären med döda ögon, tungan hängandes ut ur munnen. O jag bara gråter, har legat på jobbet större delen av kvällen under en filt med tårarna rinnande. Jag saknar honom, så jävla mycket! Det här är bara så helt fel.


Min lilla Nicco finns inte mer

Idag avlivades han. Jobbigast just precis nu är att det var mitt beslut. Jag bestämde att min hund skulle dö. Men jag vet att jag inte hade nåt val, egentligen.

För tre år sen gick korsbandet av i hans ena knä och opererades. Den operationen blev inte helt bra och han är fortfarande ngt halt. Han har även haltat på ett framben till och från i nån vecka nu och jag har funderat på att ringa veterinär för det. Så idag gick det andra korsbandet av. Operation den här gången var inget alternativ, han har blåsljud på hjärtat och det är en ganska lång operation. Kommer ihåg förra gången, det tog evigheter innan han vaknade till efteråt. När jag hämtade honom låg han på bordet och slog två slag med svansen när han såg mig, sen fick jag bära ut honom. Han hade aldrig klarat en sån igen, inte nu. Alternativet var att ge honom en massa antiinflammatoriskt och hoppas på att det blev bättre men det skulle aldrig bli helt bra då heller. Med tanke på alla sjukdomar han haft och hur svårt han haft det varje gång att bli frisk (fem kortisonkurer plus antibiotika för att bli av med klådan han hade nyligen) så tror jag inte ett dugg på att han ens skulle bli i närheten av bra. Och även om han skulle bli hyfsat okej så skulle han fram tills dess vara mer eller mindre halt på tre ben, det skulle inte vara okej att låta honom gå så. Dessutom, han skulle aldrig lyckas hålla sig frisk speciellt länge innan det blev nåt nytt. Det kan jag ju egentligen inte veta men med tanke på hur det varit de senaste tre åren så vet jag.

Men min lilla Nicco... Shit asså, han finns inte längre. Det är en sån jävla smärta. Igår vid den här tiden låg vi i sängen och sov, nu är han död. Det är tomt och det är bara helt förjävligt! Så jävla mycket känslor och minnen som jag inte kan beskriva. Han blev tio år och jag har haft honom i nio, han har varit med mig genom allt som hänt under de nio åren. Fyra pojkvänner, nio lägenheter, 79 kilos viktminskning. Kompisar, jobb, bråk, tjafs, depressioner, glädje, lycka. Mitt lilla stöd i allt.

Vill skriva så mycket som jag inte får ut. Kommer garanterat fler inlägg.

Men jag saknar honom så sjukt mycket, så obeskrivligt mycket. Världens underbaraste hund, min älskling <3

En till bild på lillpojken :)

mms_img62102 (MMS)

En till bild på lillpojken :)


Min sötis i sin nya flughuva :)

mms_img62101 (MMS)

Min sötis i sin nya flughuva :)


Nu jävlar ska järnvärdet upp. Tänker inte ...

mms_img13166 (MMS)

Nu jävlar ska järnvärdet upp. Tänker inte ens försöka ta tag i saker innan jag mår bättre inifrån. Insett att det bara blir fel så nu tar jag tag i problemen från det här hållet istället :)


Tror aldrig ett horoskop stämt så klockren...

mms_img13161 (MMS)

Tror aldrig ett horoskop stämt så klockrent på mig nån gång förut!


Jag vill vara ifred o tänka. Folk överallt...

Jag vill vara ifred o tänka. Folk överallt och hela tiden, o när jag får vara själv så pallar jag inte. Inte redo kanske? Eller så måste min näringsbrist tryckas undan innan jag ens kan fungera tillräckligt för att komma fram till nåt vettigt.


Confused

Haft ett långt och jobbigt snack idag. Så här i efterhand vet jag inte om det ledde nånstans. Egentligen liksom. Förutom att hela grejen gjorde mig ledsen.

Lokal skvallercirkel? Kan det vara den lok...

mms_img31972 (MMS)

Lokal skvallercirkel? Kan det vara den lokala lilla syjuntan på taxi S & L ;)


Dessutom ser vägen ut så här nu, en jäkla ...

mms_img24091 (MMS)

Dessutom ser vägen ut så här nu, en jäkla massa snö. Men int e jag bitter, fåglarna kvittrar iaf :)


Åkte hit för att tänka o fundera lite, kän...

mms_img24090 (MMS)

Åkte hit för att tänka o fundera lite, känna lugnet i skogen. Men det är några idioter som kör cross här i närheten, jävlar vad lugn jag känner mig. Kharma, eller hur var det nu ;)


Fy fan vad jag hatar att ha näringsbrist! ...

Fy fan vad jag hatar att ha näringsbrist! Förutom orkeslöshet och allt det andra jag alltid gnäller om så är jag ju helt fucked up i huvet! Vet inte vad jag tänker eller vill, säger saker jag borde vara tyst om. Sitter på jobbet nu och vill åka hem o få vara ifred samtidigt som jag vet att det bara kommer bli värre om jag är själv. O kan jag sluta gnälla på allt nån gång, blir fan less på mig själv.


Åhh vad jag är uttråkad! Inga körningar. M...

Åhh vad jag är uttråkad! Inga körningar. Men i morrn e jag ledig, har bokat tvättid och ska försöka städa upp lite hemma. Ska bli skönt att få ordning, har jobbat för mycket senaste tiden och bara hunnit stöka till. Men va fasiken ska jag göra nu? En del av mitt liv ger mig bara sömnproblem och ångest. Eller inte bara, då skulle jag tagit bort redan. O det är ju det jobbiga, jag vet inte om jag vill. Fast jo. Eller nä. Fan...


Hältutredningen igår

Oliver har spatt (brosk i hasens glidleder pga. inflammation) sen förut, det fick vi ju konstaterat i januari. Sen har hans hovar krånglat sen dess ungefär, temperaturen har ju hoppat mellan plus och minus och hagen har både varit kladdig, snorhal och vass när det frusit på sen igen. Det har ju påverkat hans hovar, han släppte sula i bak och nu det senaste är ju att han får som en djup skåra längs lamellranden i tån, såpass att jag kan stoppa in hovkratsen och trycka upp sulan underifrån. Han har varit öm i hovarna när vi varit ute och snubblat en del. Fång har jag funderat lite på, läste om belastningsfång som hästar kan få just när vädret är så här och de går barfota. De ömmar när det blir taggigt och fryser på. Hovslagar-Johnny tyckte inte att han behövde skor om jag inte ville, han tryckte honom med visitertången och hittade inget som ömmade då. Han tog även bort rejält med sula och hovvägg så jag kan hålla rent i tån. Han hittade inga fel i hovarna iaf. När jag kom till kliniken och gått med Oliver längs gången mumlade veterinären Nino om att han eventuellt hade kunnat haft en liten fångkänning, han satte ner trakterna på det sättet. Vi pratade då om jag gjort några foderbyten, han kunde även se en foderrand på hovarna vilket indikerar på att jag skulle ha gjort ett byta rätt nyligen. Jag kunde inte komma på nåt då men sen när jag kom hem slog det mig, jag började ju ge en massa grankvistar för nån månad sen när jag tyckte att han blev tjock. Drog ner lite på kvällsmaten och gav gran istället för att han skulle ha nåt att pyssla med, det kan ju ha varit det som syntes men jag tror inte det skulle utlösa fång. O det där med belastningsfång kom jag inte att tänka på heller när jag stod där på kliniken, men omöjligt är det ju inte. Efter att vi gått en del till så trodde iaf Nino inte att det var det riktigt, men det sitter kvar i mitt huvud och jag kommer vara lite försiktig nu med bete och framtida andra foderbyten.
När det gäller spatten så var det en försämring i vänstra hasen nu. Största tecknet på att det blivit värre är att han går och nickar och slår med huvudet i nedförsbackar vilket jag trott berott på hovarna eller nåt annat fel i frambenen. Troligen är det ändå en kompensationsrörelse för att hasen blivit sämre. Igår sprutades den med kortison och nu blir det hagvila en vecka och därefter 20-30 minuters promenader tills återbesök om tre veckor. Fick bara lite luddiga svar på varför han blivit sämre men det kan vara att han ökat i vikt, att han stått still mer iom. att hagen varit isig, att han varit ute och rört på sig mindre när hovarna varit dåliga, att han stått och spänt sig när han varit hovöm.
Vi får väl se hur det blir, helt klart är iaf att han kommer skos till nästa vinter så han kan röra på sig bättre! Jag tycker att han gått bra utan skor tills det blev plus och sen frös på, men innan det blev det ju packad snö under hovarna och han gick konstigt. Så nä, skor med brodd och snösulor oavsett om han kommer ridas eller bara gå som sällskap. Blir eventuellt skor redan till sommaren OM han kommer gå att ridas då. Det beror iofs lite på hur underlaget ser ut uppe i Högbo om jag flyttar dit. Men blir jag kvar där jag är nu så skor jag honom, det är för mycket asfalt åt alla håll.

Ponnyn i transporten, dags för hältutredni...

mms_img69236 (MMS)

Ponnyn i transporten, dags för hältutredning igen. Vi får väl se vad Nino säger idag, förhoppningsvis hittar han felet, vet inte riktigt vad jag hoppas på. Antingen att det är samma som förr eller nåt nytt. Har har varit halvbra så länge nu så jag vill bara ha ett svar. Lättast e kanske om det fortfarande är spatten, då vet jag ju iaf hur jag ska använda honom. Men nu blev det en liten kaffepaus i Hofors :) Jag e skittrött så det är tur att Eric kör!


Ohh så bra det stämmer!

mms_img26324 (MMS)

Ohh så bra det stämmer!


Ligger i badet och slappnar av. Har lagt a...

mms_img57858 (MMS)

Ligger i badet och slappnar av. Har lagt ansiktsmask och dricker grönt te, Twinings med smak av hallon, björnbär och körsbär. Det här var verkligen otroligt skönt. Har varit iväg till ATG-kliniken här i Gävle med Oliver och fått hans hovar fixade. Det var inga större fel på dem, (världens bästa hovslagare) Johnny skar bort en del för att minska risken att bakterier åt sig upp. Så nu är hovarna små, runda och fina igen :) Men jag är helt sjukt trött! Näringsbrist igen. Var iofs ett tag sen nu och det är inte så illa att jag måste vara sjukskriven, men jag är rätt avtrubbad och har svårt att koncentrera mig. Sen så kör jag på i ett ganska högt tempo nu med jobb och häst(ar). Glömmer ju rätt ofta bort att äta och vet inte hur mycket tillskott jag borde tagit som också glömts. Men det är bara att skärpa till sig och bli bättre.


Det är ju så kul med en vit ponny som tyck...

mms_img54016 (MMS)

Det är ju så kul med en vit ponny som tycker om att rulla sig i hagen.


Med öppna ögon

Ibland fattar jag absolut ingenting, som om allt bara går förbi mig. Sen är det som att jag helt plötsligt öppnar ögonen och ser precis allt som det egentligen är. Eller så vill jag inte se, kniper ihop ögonen så gott det går och småkisar, ser saker som jag vill se dem. Tills den jobbiga sanningen slår till som en fet jävla käftsmäll och jag inte kan göra annat än att se, inse. Gå vidare? 

Så är det nu. O om jag ska fortsätta skriva så här kryptiskt så är jag nu helt blåslagen i ansiktet, det kanske inte syns utanpå men värker som fan på insidan.

666

Mitt förra inlägg blev nr 666, ska jag ta det som en hint att det kommer gå åt helvete ;D

Dessutom, shit! Jag har skrivit 666 blogginlägg. Herregud!

Stugan + hästen + katten ;)

Nu ska jag skriva helt öppet om det erbjudande jag fått, har ju hintat så mycket innan så de flesta vet nog exakt vad det handlar om ändå. Skulle iaf behöva stapla upp och gå igenom vad jag känner inför allt, finns massa positivt men också negativt.

Det är iaf en liten stuga i Högbo på ca 27 kvm, en söt liten timmertuga. På gården finns ett stall med fyra boxar varav två används som förråd i princip till massa stallgrejer, kommer nog behöva få in all torv i en av dem också. I stora huset bor en familj som ska flytta till Singapore (undrar om det verkligen stavas så?) i två år och de vill hyra ut stugan för att någon ska hålla lite ordning på gården, skotta och klippa gräs när de är borta. Även för att det ska synas att det bor nån där så det inte blir inbrott.

Jag har sen jag skaffade Oliver velat ha ett hus med stall så jag kan göra som jag vill med Oliver, sköta honom och stallet på mitt sätt. Anpassa stallrutiner med fodringar och utsläpp/insläpp så det blir så smidigt och bra för hästarna som möjligt. Men tänk också att kunna sitta på morgonen med kaffekoppen i handen och titta ut genom fönstret och se hästarna i hagen utanför. Se deras beteenden mot varandra, bara att kunna sitta och titta på dem och må bra. Det skulle jag kunna göra här, hagarna ligger precis bakom stugan. Mot väggen på baksidan stod det även en bänk, i bästa solläge. Sitta uppkrupen där med en bra bok, lite te och samtidigt observera hästarna. Så det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse! Ägarna till huset har dessutom en häst som jag provred igår, en riktig häst och ingen liten söt My little pony som Oliver är ;)  Intressant att rida och jag tror jag skulle gilla henne. Pigg och sprallig och kanske inte så lättjobbad men väldigt snäll och kelig. Jag var inte rädd när jag red henne trots att hon sprang på rätt bra och var mycket större än jag är van vid. Eftersom Oliver är halt har jag funderat rätt länge nu på vad jag ska göra med honom. Tror att han kan må rätt bra om han får gå som sällskap åt en häst, i många fall är det lättare med en lite större häst än en shettis som sällskap. De rymmer inte lika lätt och fång är inte lika stor risk. Men eftersom jag gärna vill ha den där gården en dag och Oliver verkligen är mitt livs kärlek när det gäller hästar så skulle jag inte kunna sälja honom. Avlivning är definitivt inte ett alternativ så länge han är så glad och pigg som han är trots hälta. Han studsar och gör småsprång på promenader för att han blir frustrerad över att han inte får springa ;)  Samtidigt som jag så gärna vill ha honom kvar så vill jag faktiskt rida. Det var därför jag köpte häst och med tanke på hur mycket pengar och tid jag lägger ner varje månad, så vill jag mer än gå koppelpromenader. Tanken har därför funnits att låna ut Oliver som sällskap nånstans tills jag en dag får en gård. Köpa eller ta en häst på foder som jag kan rida. De här problemen blir liksom lösta nu, jag kan ha Oliver kvar och han får gå som sällskap till den andra hästen. OM han nu inte blir bra och jag kan rida honom. Skulle i såfall förmodligen ha tid att ha två hästar om jag hade dem hemma. Det kommer absolut att ta en massa tid, väldigt mycket men det går ju också att ta med Oliver som handhäst när jag rider den andra så han får komma ut och röra på sig ändå. Med bra hagar och mycket utevistelse och dessutom hitta lite olika lösningar för att få dem att röra på sig mer i hagen under vintern hoppas jag på att kunna hålla honom hyfsat fräsch. O just ja, jag får en stallkatt på köpet i det här också ;)

Så till nackdelarna, herregud, finns det ens nån? Nu har jag ju gått igenom allt positivt och jag vill, vill, vill :D 

Nä, största problemet är Nicco. Var ska jag göra av honom? Han kan absolut hänga med på vissa ridturer men långt ifrån alla. Han kan inte vara ensam några längre stunder som det innebär när jag rider ut, han kan sbsolut inte vara ensam när jag jobbar. Så även om jag skulle jobba i Gävle och lämna honom hos mamma o pappa så kommer problemet tillbaka när jag kommer hem, han kan ju inte bo ho dem dygnet runt. Hitta en ny ägare till en 10-årig hund som är sjuk hela tiden, finns ingen som skulle vilja och jag skulle aldrig kunna sälja honom, inte en chans. Lämna på hunddagis är inte heller ett alternativ, skulle aldrig fungera eknomiskt. O just det, eknomiska delen. Vet inte hur jag ska få det att fungera, själva boendet kommer bli dyrare och jag ska dessutom stå för kostnaderna på en till häst. Men jag tror att jag skulle klara det, faktiskt. Jag kan leva lite snålare än jag gör idag, tror jag. Oliver har kostat väldigt mycket hittills men då har jag köpt en jäkla massa grejer till honom också, nu har han ju allt i princip. Den andra hästen borde ju också ha allt den behöver med täcken och sånt. Problem nr 3: jag kommer bli så otroligt låst. Ta hand om allt själv, måste vara där både morgon och kväll för ut- och insläpp. En lösning på det skulle ju kunna vara att ha en medryttare och det skulle kanske inte vara helt fel. Eller hyra ut en av boxarna men vet inte riktigt om jag får plats med alla grejer då. O så får jag ju inte göra saker på mitt sätt. Sen är det ju såklart ett rätt stort ansvar att ta hand om allt det här själv. Jag som inte ens behöver skotta min trapp som det är nu, Samhall kommer och gör det innan jag vaknat på morgonen. O klippa gräs? Shit. MEN, jag är ju också rätt intressarad blommor och göra fina rabatter. Odla grönsaker. Jag skulle kunna göra det här.
Annan nackdel, jag kanske måste skriva på kontrakt att bo där i två år. De är ju rätt många mil bort och det skulle såklart bli problem om jag flyttade och de måste hem och ordna med någon ny.

Aja, så här ser det ut. Det är en otroligt stor möjlighet och chans jag fått att förändra mitt liv, och tro mig, det behövs. Jag är missnöjd med stora delar nu och det här är min dröm, jag kan förverkliga den nu.

O i allt det här så tänker jag på Björn, har annars liksom stängt av tankarna på honom. Men det här var också våran dröm, dricka kaffe i solen och titta på hästarna. Bara sitta och prata en massa. Så ja, för första gången på vad som känns som evigheter, gråter jag faktiskt över att det tog slut.

Borde inte...

... blogga överhuvudtaget såna här dagar. Men det är skönt att bara skriva av sig. Funderar på om jag ska ringa Tord och be om ledigt i morgon, har isf både måndag och tidag lediga och det skulle nog behövas. Men min lön nästa månad blir ju inte så fin då.

Ska iaf åka och pussas med min ponny om en stund, då brukar saker och ting kännas lite lättare. Ska se till att äta riktig mat först bara.

Skitdag

Har kört på i för högt tempo ett tag nu, för lite sömn och mat. Har varit så uppe bland molnen och flugit och nu dunsat ner på backen igen, rejält. Det började den natten jag hade körning till Västervik, efter det har jag inte sovit tillräckligt mycket nån natt alls. Har stressat en massa och inte hunnit äta. Inte tagit vitaminer heller. Varit riktigt trött men bara pushat mig själv framåt. Lagt mig på jobbet och försökt sova men fått körningar. Så nu tog det stopp, eller rättare sagt i natt efter jobbet gick det inte mer. Måste strukturera upp mitt liv lite, prioritera bort saker som inte är bra.

Men hur gör man det? Fick en liten tankeställare i natt. Vet inte om jag påverkas helt nu av att huvet inte e med. Men det var jobbigt till och med när jag var lite småhög på livet. O det är ju ännu jobbigare nu.

FAN! Det är nu jag vill ta med häst och hund, sätta mig i en stuga mitt i skogen utan dator eller mobil och bara vara ifred.

O när man varit duktig och gått på intervj...

mms_img69060 (MMS)

O när man varit duktig och gått på intervju får man shoppa lite också ;) Blev jättesugen på den här när jag o Eric gick på stan i måndags men hann inte prova då. Så idag efter intervjun gick jag in på Carlings och köpte den, var halva priset så 150:-. Jäkligt nice!


Mat från Wayne's med både sallad, latte oc...

mms_img69059 (MMS)

Mat från Wayne's med både sallad, latte och en bulle. Det har man faktiskt förtjänat när tagit sig igenom en anställningsintervju ;) Kan inte säga att den gick jättebra och att de älskade mig men det gick inte käpprätt åt helvete heller. De tyckte nog om mig och vi kom bra överens men det finns nog några som var bättre. Jag e skitnöjd att jag vågade gå dit och att jag faktiskt blev kallad överhuvudtaget :) Men nu blir det latte och sitta o må bra av att jag klarade det :)


RSS 2.0