Halsont

Jag har så ont i halsen så jag håller på o dör :(

May. 10, 2014

Den här dagen suger verkligen, när fan ska det vända? Två jävla skitdagar, är ju helt jävla handikappad. Lyckades ta mig till huset, vilket var tur. På vägen dit såg jag en häst som snurrat in ena bakbenet i täckesgjorden och hoppade på tre ben. Ingen hemma i huset så gick in i hagen och lirkade lös det. Tur det var en snäll häst!

Var även till stugan och lämnade färg, har ridit Oliver. En hel mil blev det och massa härliga galopper :) O ändå, fast jag mådde bra där så sket det sig direkt jag åkte därifrån. Jag ligger inte o har självmordstankar, det är inte på det sättet, har bara ångest och panik över allt.

Sen är jag besviken på en som står mig nära och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag brukar gå o va sur tills jag kan släppa det men nu funderar jag på att konfrontera henne, hatar att ta konflikter men jag är riktigt ledsen på henne. Tänker inte göra nåt nu när allt i huvet är upp o ner, men sen lär jag nog. Eller bara strunta i henne och inse att vi nog inte bör vara vänner längre, så illa är det faktiskt.

Framsteg

Tog mig ut, köpte kaffe (ej latte ;)) och är på väg och kika lite på huset :)




Skitdag nr 2

Det är min blogg och jag tänker fortsätta få ur mig när jag mår dåligt. Idag är det skit igen. Eller fortfarande kanske man ska säga. Behöver vara själv samtidigt som jag behöver social kontakt. Skulle behöva en kram från Rickard men jag orkar inte ta tag i det. Så nu är det så där steg för steg igen. Skjuter bort tankar på måsten... Jag ska borsta tänderna och ta på mig kläder, sen ska jag gå ut och sätta mig i bilen. Tänkte ta en liten sväng med bilen, köpa en latte (fuck paleo idag!) och åka till Stocksbo. Kika lite på hur huset ligger till, drömma mig bort lite. Sen till mamma o pappas stuga och ställa av färg jag köpte i Ullared. Vi får se hur mycket jag orkar, solen lyser och himlen är blå så jag hoppas vädret ger nån liten lyckokick i huvet :)

Kvällspanik

Idag är en sån där dag när det bara är panik i hela huvet igen. Kan inte ställa krav på mig själv, inte få iväg mig till stallet utan att dela upp det i småsteg först. Typ 1. kliva upp ur sängen 2. ta på mig kläder och skor 3. gå ner till bilen. Fast gå ner till bilen blir för mycket. Börjar med att gå upp ur sängen och hoppas på att det är kallt så jag klär på mig av bara farten. Jävla skitliv...

Fredagsångest

Just nu är det verkligen så där pissigt humör, riktigt leave me the fuck alone. Har en hel drös med saker jag måste göra innan jag får lämna kontoret och jag vill bara åka härifrån nu på en gång, skita i allt. Är redan inne på min andra övertidstimme så får väl trösta mig med att jag tjänar pengar iaf.
 
Hittade ett litet hus i Stocksbo, fullt funktionsdugligt och med en lada och liten gräsplätt till Oliver. Det är min dröm nu; en bil med dragkrok och hästsläp och en stuga nånstans så jag kan åka och få vara ifred ett tag och bara ta det lugnt. Slippa vara trevlig och fungerande, få vara tjurig och slappna av. Ska bara hitta ett nytt jobb, sen så...

Morgonens vikt

Jajjemen, så här såg det ut i morse och jag har unnat mig en fralla och en bit butterkaka idag :) Har alltid en massa funderingar hit och dit på vad jag vill väga, men under 65 är jag nog faktiskt nöjd :) Hade även lovat mig själv hotellfrulle om jag kom under 65, får se om det blir i morgon eller om jag låter mig själv ha den innestående ;)




Viktminskning

3 dagars paleo, 3 kilo mindre. Dagens vikt: 66,9 :D Ibland är min kropp rätt grym ändå. Nu ska vi bara ner på 65 komma nånting!

Me and my boo




Nya tag

Ätarhelg och minisemester gav en viktuppgång på ca 4 kg på strax över en vecka. Från 65,9 förra lördagen till 70,2 idag. Både jag och plutten tyckte vi hade moffat lite för mycket skitmat de senaste dagarna, så direkt vi kom till Gävle blev det ombyte och 7 km powerwalk. Tog backiga skidstavallen och det kändes jäkligt skönt efteråt :)

Maten är tillbaka till paleo och jag ska motionera på nåt sätt varje dag tills jag är på 66 igen. Idag blir det vårstädning i stallet, hoppas på att hinna rida efteråt också :)

Semester

Nu är jag och plutten i Ullared :) Har hyrt stuga i natt och i morgon blir det shopping. I morrn natt tar vi in på hotell i Norrköping och myser lite där på lördag. Söndag är det vårstädning i stallet och på måndag åker skitstöveln på kontoret hem till Holland. Bara fina dagar att se fram emot nu ;)

Kärlek, alltså jag är verkligen kär i Rickard. Vi sitter typ ihop och det känns så otroligt bra. Fick mitt första smycke av honom, ett överlevnadsarmband ;)




RSS 2.0