Längesen nu...

Tydligen inte bloggat sen den fjärde mars, men nu känner jag att jag börjar behöva skriva av mig igen.

Tog ett stort beslut i tisdags (hade för övrigt en skitdag!) och klippte mitt kreditkort. Rakt genom chipet i många små delar så att det absolut inte på något sätt går att använda igen. Känns som en grym befrielse för jag använder det helt klart för mycket och skulden blir inte mindre direkt. Iofs så växer den inte direkt heller eftersom jag betalar av varje månad men det känns bara som en stress att ha en skuld där. Samtidigt känns det lite jobbigt, vad gör jag nu om jag får tomt på kontot? Hatar att inte ha pengar. Eller tillgång till pengar rättare sagt.

Skulden ligger nu på 16.138:-. Har nog jobbet kvar resten av året och före det ska den fasiken vara avbetald! Kör nog några taxipass framöver också.

O egentligen borde jag inte vara så här öppen med hur det ligger till med ekonomin, för sånt pratar man ju inte om. Men det hjälper mig att fokusera, och helt ärligt så har jag nog inte så många läsare längre heller ;) Kan idioterna i Lyxfällan få ordning på sitt liv så lär väl jag också lyckas!

Good news btw, jag är galet kär! Pirrande, underbart, helt fantastiskt kär. I min holländska kollega som lämnar mig om 10 dagar.
Kan ni tänka er att det faktiskt finns en kille som säger emot mig (jäkligt ofta dessutom!), och som jag till och med LYSSNAR på och inte bara säger emot. Den ni, den har nog aldrig hänt förut ;)


RSS 2.0