Sjuk!

Jag tror att det nu lyckats gå ca 5 timmar sen jag sist var på toaletten och ca 15 timmar sen jag senast åt. Har en totalt kraschad mage! Halvdålig sen i torsdags och rejält dålig sen igår! Skulle egentligen ha åkt hem till Gävle efter lunch men varken vågade eller orkade. Kan inte ens komma ihåg senast jag var såhär dålig i magen, känns som den vänt sig mot mig och när jag äter eller dricker så bara krampar den och det gör skitont! Idag är planen att bara dricka. Vatten och te med honung, idag skiter jag i lågkaloridieter som för övrigt går bra! 8 dagen idag, inget strunt intaget den här veckan. Så klapp på axeln för det.

För övrigt, få aldrig diarré i Östhammar för där finns inget Imodium eller nånting annat för magen att köpa... 👎


Kaffe och regn

Första morgonkaffet, finns de nå bättre!?! :)  Sitter i bilen och har ca 8 mil kvar till jobbet. 5 plusgrader och regnet öser ner men jag har en bra känsla i kroppen :)  Lyssnar på "Sophies historia" av Jojo Moyes, kan verkligen rekommendera den författaren! 
Idag är dag 3, bra mat och alla tillskott är intagna. Det är nu det kommer börja bli jobbigt, lagrade kolhydraterna tar slut i kroppen och den vill ha mer. 

Men som sagt, jäkligt skön känsla i kroppen idag :)


Avslappnad och nöjd

Jag mår bra i nya huset, har en skön känsla i kroppen när jag går runt där även om allt är kaos. Igår fick Robin lektion i hur man tänder i vedspisen så i natt var det till och med värme i sovrummet :) 
 
Vaknade vid 5:30 i morse när väckarklockan ringde, snoozade bara en gång och sen kom jag upp. Hann både dricka en kopp te och göra bilkörarkaffe innan jag åkte :)
 
Vet inte hur jag ska beskriva det, känns bara som att jag hamnat rätt liksom. Bara längtar till lägenheten hemma i Gävle är såld och jag kan flytta ner på riktigt liksom, jag och hästarna :)

Ena halvan inflyttad

Igår flyttade vi Robins saker, som för övrigt fyller hela huset. Hur får man en karl att slänga saker?! Måste nog förhandla om hyreskontraktet och be om större utrymme i ladan så vi faktiskt får plats att bo i huset...

Men jag trivs så sjukt bra i huset :) Får en skön och avslappnad känsla över hela stället :) 

Morfar fyller år så just nu är jag hemma i Gävle och tar ett bad. Passade på att sola på vägen hit och lägger ansiktsmask nu. Efter den här veckan med packande, flyttande och bo i en ryggsäck behövs en helrekond! 

Linus älskar trappen, här kan han sitta i fönstret och kolla ut :) 


Mina axlar

Dom gillar jag, jäkligt schyssta och muskulösa om jag får säga det själv! :)

Så jävla less

Bara är det liksom. På vädret, jobbet, stallet, lägenheten, huset, Norrtälje, bantning. Får utbrott titt som tätt, orkar inte just nu. Stressad som fan över framtiden, oavsett så tror jag att jag gjort rätt. Det behövde förändras! 

Skön söndagskväll :)

Lite svajigt på dan med rejäl PMS och trötthet efter de senaste dagarna. Känns som jag gjort massor! Fixat hemma, funderat och tänkt på framtiden. Varit i stallet fem dagar i rad nu, vilken jäkla lyx när man jobbar borta att få vara hemma och ha vardag!
 
I fredags skrev Robin på hyreskontrakt på gården, idag var vi och hälsade på Hammarstedts och Grim. Denna söta lilla shettis som flyttar med oss och Oliver ner dit :)  Grim är ju Olivers absolut bästa kompis nånsin, de stod tillsammans tills de flyttade till egen gård för 2,5 år sen.
 
 
Nu på kvällen har jag varit på promenad med Oliver, helt vitt ute och inge folk. Sjukt mysigt och jäkligt bra känsla i kroppen nu. Så här avslutar jag min kväll, te och frallor med en film på TV'n och en valp i knät <3
 

Nu jäklar ska jag bli smal igen!

Väger 73 kg och mår inte bra över det. Har inga kläder som passar den här vikten, tänker fasiken inte köpa nya heller! 

Jag vill känna mig snygg; gå ut bland folk och känna mig säker i mitt utseende. 

Om en vecka ska jag vara under 70 kg. Inga ursäkter och inga undanflykter. 

Nu jävlar.

NU. 

Kontroll över livet

Så känns det nu. Och jag är stark. Jag vet att trygghet ska komma inifrån, samma med styrka. Det ska inte bero på någon annan eller vara beroende av någon. Men han gör mig stark och trygg. Jag får vara mig, med alla jobbiga och positiva sidor, han stöttar mig oavsett och tror på mig. 

Det mest konkreta han faktiskt hjälper mig med är att vara social. Hos honom finns verkligen inte osäkerhet eller blyghet och alls älskar honom direkt. Vi är ju liksom lite olika på den punkten ;)  Vissa av oss är ju snarare socialt inkompetent... 





Vänskap och nyårslöften

Mitt nyårslöfte handlar i år inte om dieter, träning och viktnedgång. I år ska jag försöka öppna mig och släppa in människor i mitt liv. Jag vill egentligen vara mer social men vågar inte riktigt ta steget, jag är också rätt duktig på att slå ifrån när någon försöker komma mig nära. Jag ska börja säga ja istället för nej, men samtidigt fundera lite över de relationer jag har och får. Hösten 2014 var jobbig när jag förlorade två nära "vänner", men jag är samtidigt så glad att det hände. Vad är det för typ av vänner egentligen som pratar skit om dig och sänker dig när du mår dåligt?
 
Jag har insett på senaste tiden också att jag tar för givet att alla är såna, att det inte går att ha vänner utan skitsnack eller nån som sänker en för att må bättre själv. Kanske är det jag som varit osäker själv och dragit till mig såna människor? Det har kommit in några i mitt liv på senaste tiden där det här skitsnacket och illviljan inte finns, där man lyfter varann istället och det känns så jäkla bra. Dels är det den här karln som verkligen stöttar mig i ALLT! Alla mina idéer och infall som går i 190 som jag vanligtvis får försöka tona ner för jag känner mig jobbig. Han styr istället upp mig och får rätsida så det händer nåt. Han klankar aldrig ner på mig när jag gör nåt konstigt, hos honom finns inte det där osäkra som gör många negativa. Sen har jag haft turen att få två helt underbara medryttare till Oliver som också är så otroligt gulliga. De har ställt upp och kollat Oliver när han varit dålig, de skickar kort på honom och hälsningar när jag är borta. Det är nog min inställning som ändrats lite också, jag har insett att det finns fina människor som vill andra väl och jag börjar se det hos fler och fler.
 
Så i mitt nyårslöfte ingår det också att själv inte vara bitter och nedlåtande. Jag tänker absolut inte lägga energi på vissa bitterbrittor där loppet är kört för länge sen men jag tänker inte heller sänka mig till deras nivå, och det finns nog några till i mitt liv som kan rensas bort. Det ska inte kännas som ett måste och en energitömning att umgås med vänner, absolut om någon mår dåligt men inte varje gång.
 
Så styra upp mina relationer. Rensa ur lite, behålla de bra och öppna mig för nya. Bra nyårslöfte :)

I guess it's official now...

Igår blev vi Facebook-tillsammans, så nu är det på riktigt ;)
 
Egentligen har jag så mycket att berätta men ingen ro i kroppen att sätta mig ner och skriva det. Jag har sökt ett nytt jobb, Oliver har haft kolik men blivit bättre, Linus har kommit till final på utställning, jag och Robin har hittat ett hus!
 
Och det är väl det största just nu, huset! Vi har tittat på lite hus i det här området redan men det har fallit på lite olika saker. Jag har varit lite stressad över att jag måste sälja min lägenhet för att få loss pengar den dag vi faktiskt faller för ett, och innan den går ut för försäljning är det lite rust och pyssel jag vill göra. Men nu har vi ett hus med carport, förråd, och delar av en lada med betesmark som vi får HYRA :D  Jag slipper sälja och vi kan bo in oss och se om vi trivs med varann, om vi trivs på landet utan dygnet-runt öppen Statoil i närheten liksom. OCH! Och, vill vi så är inte ägaren omöjlig till att vi så småningom får köpa det. Vi pratade nu om att hyra det på ett år först och se hur det går.
 
 

RSS 2.0