Lunch på balkongen :)


Florida hockey

Jepp, jag har bestämt mig för att gå och se hockey :D


Hawaiian Tropic

Tvingar Johan att använda den här så jag kan gå och sniffa på honom, luktar så sjukt gott. Mmm... ;)


Super Mario och Yoshi

Just ja, här är mina nya pyjamasbyxor. Johan tycker att dom är skitfula :D


Dunkin' donuts

Latte och chokladmunk, mmm... Borde ha struntat i det med tanke på operation viktminskning, men jag måste prova allt man sett på TV nu när jag e här :D Kentucky fried chicken is next ;)


Amerikansk underhållning!

Så sjukt! Alla är utklädda, den här killen försöker vinna en bil. Och är utklädd till ett paket, ehh?!?


Sötsug deluxe!

Ge mig en godis, en läsk eller vad som helst med socker!

Jag är i världens onyttigaste land och jag tänker gå ner i vikt medans jag är här. Hittills går det bra men jag skulle kunna döda för lite godis.

Även om jag äter bra och regelbundet hemma har jag svårt att sluta äta allt onyttigt emellan... Bulle till latten, smågodis på kvällen, chips till filmen... Skyller faktiskt allt på Johan! Det är han som alltid har sötsug på kvällen och drar med mig, och hade jag inte börjat äta sånt regelbundet hade jag kunnat stå emot lattebullarna också.

Men att hitta nyttig mat har gått över förväntan! Havregryn till morgongröten har jag inte hittat och inte nåt riktigt grovt bröd heller. Wasa knäcke är dessutom svindyrt! Så en schysst frukost lär jag ordna. Finns schysst med frukt här och kan jag hitta kesella eller keso funkar ju det. Dessutom har vi en mixer så kan ju försöka med mina proteinsmoothies :)

Att skriva det här inlägget har dessutom tagit bort det värsta sötsuget, schysst... Men jag ska ladda upp med lite burkar Diet Coke till nästa gång...


Gevalia

Ser tydligen ut så här i Florida (och är svindyrt!)


Grönt te

Bilden nedan är tagen på ett tepaket jag köpte :)


Florida :D

Jepp, här ska jag bo i två veckor. Står på balkongen och det här är alltså utsikten från vårt hus. Så jäkla nice, så sjukt jäkla nice!

Har hunnit ligga på stranden i typ en timme idag, doppat fötterna i havet och storhandlat lite :) Jag som var orolig för maten, det är helt lugnt iaf! Visst finns det mycket halvfabrikat med massa socker och annat skit. Men det var inga problem att hitta schysst mat heller!

Flygresan ser jag dock inte fram emot att göra igen. Den tog ju fasiken aldrig slut! Sthlm - London, London - New York, New York - Tampa. Vi gick upp kl 02 lördag morgon och kom i säng 05 söndag morgon. Visst sov man lite på planet, men det räknas knappt. Det var inte skön eller kvalitativ sömn! Så
27 timmar... Men det är så sjukt värt det nu :D


Landat i New York! Lyfter igen om 2 timmar...

Landat i New York! Lyfter igen om 2 timmar och åker mot Florida :) Vaknade kl 2 i natt efter att ha sovit i 1,5 timme. O vad e klockan hemma nu, 23 kanske? Jag är så trött, så sjukt jävla trött...


Försöker

Kopplar bort allt och läser nya H&M-katalogen innan jag somnar. En kopp te till det för o lugna nerverna lite.

(o ja, jag har jacka och tub inne, svinkallt!)


Ja, vad säger man...

Haft möte med chefen och fått min lön sänkt med ca 20%. Toppen. Men jag är inte arg på honom, han gör verkligen sitt allra bästa och det här är inte vad han vill. Det var jobbigt att se honom stå och prata idag.

Sen har jag bråkat lite, eller snarare kanske har en diskussion med en kompis som känns rätt olustig. Borde nog bara strunta helt i andra, sköta mitt eget och inte bry mig. Men då lär nog den tredje parten i det här sluta prata om allt med mig också. Idiot!

Och så naturligtvis, on top of this, så har jag och Johan bråkat också. Skulle sovit hos honom och sitter nu hos mig. Kul. Kanske lika bra ändå, jag behöver få vara själv. Den här dagen har inte varit bra alls.

Nya skorna!

Har letat exakt såna här sen i somras och hittade dem nu på H&M, endast 279:- :) Har handlat lite nya kläder, inte för att jag har råd men kan inte direkt gå runt där borta i ridkläder eller taxioutfiten... Kollade mina skor i hallen nu när jag städade, tre par ridskor, taxiskor, kängor, flip flop och converse. Japp. Skulle behöva typ ett par ballerina också sen är jag skitnöjd :)


Städat :D

Evigheter sen jag dammsög, evigheter gånger tre sen jag torkade golven! Men nu så, så jäkla skönt att ha fått det gjort :) Fick liksom en bonusdag idag, Malin rider Oliver och jag slapp lunchfodringen som jag egentligen skulle gjort. Så jag har badat, lagt ansiktsmask, scrubbat kroppen så brännan fastnar bättre, har till och med traskat runt i lägenheten och provgått nya skorna :) O så städat då :) Nu sitter jag och väntar på folk som ska kolla på lägenheten, kommer tre idag och jag hoppas att den som flyttar in kan ta den 1 maj så jag slipper två dubbla hyror. Räcker gott och väl med en!


Bla bla bla...

Faktiskt så satt jag och skickade iväg lite ansökningar till plugg i natt. Vet inte om jag vill nu eller ens kan, vart ska jag göra av Oliver liksom? Men jag måste göra nåt. Åtminstone känna mentalt att jag inte bara sitter på arslet utan back up-plan.

OM jag börjar plugga vill jag inte ge upp Oliver helt, vill definitivt inte sälja honom. Har funderat på att låna ut honom på foder men är lite rädd att fodervärden rider fel så att jag får tillbaka honom med spatten uppblossad igen. Så eventuellt en halvfodervärd, så vi delar på alla kostnader. Eller möjligtvis en helfodervärd och att han får stå kvar där han står nu. Så kanske de medryttare jag har nu får vara kvar och de andra i stallet kan hålla lite koll på honom och ge mig rapporter. Aja, mycket funderingar...

Utbildningen jag vill gå är iaf på 1,5 år, jag trodde det bara var 1 så det var ju lite missberäkning. Har två orter jag funderar på och tittade lite i natt på Blocket efter både lägenheter och stallplatser. Det finns. Just nu iaf. Och, det är faktiskt "bara" 47 mil dit. Jag trodde det var snarare 80 så det här var ju nästan hälften :)  Har ju bott neråt Göteborg och dit var det ju 52 mil. Längs sämre vägar dessutom! Det här är ju E4 hela vägen. Mitt andra alternativ ligger ca 25 mil bort så det är ju helt klart närmre hem! Men ligger istället en bit utanför en större stad. Det blir kanske lite krångligare att ta sig till skolan och stall. Är ju inte säkert att jag hittar allt på samma ställe OCH att jag får med Johan dit. Då kanske vi måste ha kvar bilen vilket blir ytterligare en kostnad. Annars har jag en liten fundering på att sälja den och på så vis kunna använda de pengarna för att behålla Oliver. Lär så klart jobba en del också... Mycket som går genom huvet nu...

Florida

Nu är det faktiskt bara 9 dagar kvar tills vi åker till Florida. Det börjar kännas i magen :)  Är inte så nervös över flygningen eller så, men rätt nojjig över att jag kommer vara trött och grinig om jag inte äter ordentligt. Fuskar jag lite en dag bara så orkar jag inte och första dagen med flygresor kommer vara på frestande. Får ju inte ta med mig mat utifrån och det som finns i caféer på flygplatser brukar det inte vara så mycket näring i. Kommer byta flyg i London och New York, sista turen antar jag att det kommer vara mat på planet. Det kanske låter töntigt men jag är skitnervös över det här :/  Vet ju själv hur jag blir när jag inte får i mig tillräckligt, trött och bitchig och ibland låser det sig bara i huvet. Kan inte ta några beslut och inte tänka alls, bara stänger av allt. Bara vi kommer till Florida och huset vi ska bo i så är det nog lugnt, där kan jag handla och göra lite matlådor att alltid ha i kylskåpet.

Fred säger att jag bara gnäller så jag lär väl sluta med det då ;)  För egentligen ska det ju bli helt jävla underbart också att åka iväg :)  Ser mest fram emot att få ligga på stranden och läsa en bok i solen. Bara ta det lugnt och koppla av :)  Kommer säkert inte hänga med på allt de andra ska göra, ska bli så skönt att slippa stressa runt för en gångs skull!

Elin <3 Johan

Fick de här idag av gulligaste, sötaste, omtänksammaste pojkvännen :)

Älskar dig så otroligt mycket gubben :)


Hemmagjord cappucchino :)

Eller hur stavas det, capucchino? Cappuccino? Va fasiken, inget jag provar är godkänd stavning av autocorrecten på iPhonen.

God e den iaf :)


Jag vet vad jag ska göra när jag kommer till stallet ikväll...

Borsta lera :)

Var förbi stallet en snabbis på förmiddagen och då såg han ut så här:


Tack Oliver och Tack Johan!

Åkte till stallet, gömde mig i sadelkammaren och grät lite, sen ut och red med Oliver. Now it's all good :)

Hade faktiskt en riktigt skön ridtur! Det var hyfsat varmt ute även om solen hade försvunnit, mycket leriga stigar men hittade en där vi kunde trava och galoppera lite. Sen gick vi upp på en grusväg och tog några långa härliga galopper. Kollade träningsappen och vi kom upp i 20 km/h, där nånstans ligger väl vårt rekord. Ska försöka slå det nån gång ;)  Blev skrämda av några killar på skateboards också, Oliver skötte sig ändå helt okej. Hoppade till när de kom flängande ner för en backe men drog ändå inte iväg i sken eller nåt. Duktig pojke. En av killarna bad till och med om ursäkt när de flög förbi oss, haha det hade jag inte väntat mig :)  Kunde slappna av i stallet idag, ingen stress nånstans. Riktigt skönt och precis vad jag behövde!

När jag åkte hem ringde jag Johan som bara är så otroligt underbar <3  Tack älskling, jag behövde det samtalet! 

Att beskriva vad jag känner för honom går bara inte, världens bästa känsla. Han får mig att slappna av på ett sätt som jag inte kunnat göra tidigare, det är inte han och jag, det är vi. Jag litar på att han alltid finns där och att jag kan ringa honom när som helst. Får fjärilar i magen när vi ses och jag vill inte vara ifrån honom. Helt fantastisk känsla!

Nu skiter jag i det här!

Nä, nu drar jag till stallet och tar en ridtur i solen. Hade planerat att rida i nya sadeln idag och verkligen känna efter hur den ligger men jag tror jag skiter i det. Kommer bara att sitta och nojja över om den glider fram och trycker. Slänger på barbackagjorden istället. Tror det är plusgrader ute så rider till grusvägen bredvid järnvägen och kör några rejäla galopper. Marken borde vara tillräckligt mjuk där nu om det är varmt. Fan vad skönt, ska dra på ordentligt i galopp och bara känna farten och kraften under mig. Jobba honom och mig ordentligt och tänka på vilken underbar häst jag har, tränga bort allt annat skit ur huvet!

Gahhhhh!

Blir tokig på allt nu! Så jävla mycket krångel precis hela jävla tiden.

Nya sadeln funkar inte, hästen måste vaccineras, passet är borta, chefen gnäller att jag kör in för lite pengar, blir tvågsledig för att det finns för få pass. Jävla skit. Jävla helvetes skit!

Är så förbannat jävla pissless på det här jävla skitjobbet!

Stör ej

Bara massa krångel nu. Eller en massa saker jag lär ordna bara SAMTIDIGT som jag jobbar sex dagar i veckan och är helt slutkörd den sjunde. Suck. On top of allting annat såg jag idag att Olivers vaccination går ut den 8 april, jag kommer hem från Florida den 7 och den 8 är alltså en söndag. Så måste få honom vaccinerad innan jag åker. På vilken tid då liksom?


Oliver

Red idag och han har piggnat på sig, härligt :) Syntes iofs redan igår när jag och Carro red ut att han såg piggare ut. Han hade lite gnista i ögonen igen :) Hovslagaren skar bort lite röta och en böld/ihålighet i onsdags, kan vara det som stört honom. Har insett att han faktiskt är lite känslig min lilla grabb :) Det är inte alltid så lätt att veta vad som är fel men det är rätt häftigt ändå när man lär känna sin häst. Tänker ibland att jag borde köpa nåt större att jobba med, Oliver är ju trots allt bara 1.40 till min längd på 1.68 och vikt på 70-75 kg. Det är kanske inte helt optimalt. Samtidigt är han ju en väldigt grov och stadig ponny så det är väl inga större problem egentligen. Men gud vad svårt det skulle vara att sälja honom, shit! Vi känner ju varann så bra vid det här laget och har himla kul ihop. En skadefri, lite större version av Oliver är ju det jag vill ha om jag skulle byta. O man vet ju aldrig när det gäller skador, vissa saker (som Olivers spatt) kan ju visa sig sent i livet.

I vilket fall som helst så har jag lärt mig väldigt mycket tack vare Oliver och alla problem med honom. Även om det kostat en jäkla massa pengar, men det gör ju å andra sidan kurser och utbildningar också...


Badmys

Tar ett väldigt välbehövligt bad och tinar upp kroppen nu. Åkte direkt från Johan till stallet och hade räknat med sol och värme när jag packade ridkläderna igår. Inte isande kyla. Så ligger i badet nu och häller i mig varmt te och kaffe. Är fortfarande sjukt nöjd med kaffepressen, nu saknas bara en kaffekvarn för att göra det ännu lyxigare :)


Stigbyglar i diskstället

Det är tur att jag och Johan inte bor ihop än. Undrar just om sånt kommer godkännas sen?


Äntligen!

Min vikt har börjat gå ner :)  Jag brukar alltid rasa några kilon ganska snabbt när jag börjar äta rätt men den här gången har det gått riktigt segt. Sen måndag förra veckan har jag nu iaf gått ner 2,5 kg. Så, det tar sig :)  Men ska jag hålla mitt mål att gå ner 6,5 innan jag åker till Florida lär jag dra i en högre växel, bara tre veckor kvar och ska droppa 4 kg på den tiden. Inte helt optimalt men jag vet att jag kan. Kommer ihåg för ett par år sen när vikten riktigt hoppade upp o ner, gick upp 7 kg på tre veckor och sen ner 8 på två veckor, helt sjukt. Annars tror jag man säger att det inte är möjligt att förbränna mer än 1 kg fett i veckan. Fast samtidigt, det lär ju bero på hur stor man är. Har man en större volym med fler fettceller som kan bränna samtidigt måste man väl kunna gå ner fortare?

Bättre nu

Hann träffa Johan en stund vilket gjorde mig mycket gladare :) Längtar till söndag då båda är lediga och vi hinner mysa lite :)


Ensam

Känns som att en del av mitt liv håller på att glida mig ur händerna. Jag är medveten om det men vet ändå inte hur jag ska förhindra det. Vet inte om jag ska gå in för att visa att jag finns eller bara låta det vara och hoppas på att saknaden blir för stor. Vill inte vara efterhängsen och jobbig när det känns som att mitt sällskap inte är uppskattat.
Fan, det här gör mig skitledsen och orolig. Vad gör jag om det här bara skiter sig?


Sitter i mörkret...

...på jobbet och gråter. Och dricker kaffe. Tur att det bara är jag inne så ingen hör hur jag snörvlar.

Känner mig liksom chockad. Inte nu, inte du liksom. Har haft fler kollegor som gått bort; Lillis, PU och Isak men dom har varit gamla. Det här känns så sjukt. Och så tragiskt...

Sitter och funderar på om man ska gå på begravningen eller om hennes familj inte vill ha utomstående där.


RIP

Fick precis reda på att en kollega till mig dött. Fy fan. Vet inte vad jag ska skriva heller, det är bara så otroligt sorgligt alltihop. Åkte förbi hennes lägenhet idag när jag släppt av en kund och tänkte att jag borde höra av mig och ta en fika nån dag. Samtidigt har vi väl aldrig varit jättenära varann och hon har varit sjukskriven rätt länge nu, så jag har varit lite rädd att tränga mig på. Men va fan, så jävla svårt hade det väl inte varit att skicka ett sms och visa att man bryr sig. Att jag faktiskt saknat henne på jobbet.
Jag vet inte heller om det var en olyckshändelse eller självmord, var det det senare har jag dock full förståelse. Hon hade det verkligen inte lätt.
Usch.


RSS 2.0