Nyår hittills,...

0-1677cf5738fb38e775d42fc0c430ecd0.png

Nyår hittills, vi har ätit jättegod mat o jag ligger på soffan o dumpar ner mig lite. Ingen megadumping eftersom mina söta kompisar köpt lättgrädde till maten :)


Nyårsparty!

Ikväll blir de party med brudarna; Sofie, Lotta o Johanna =)  Ska sitta hemma hos Sofie och äta middag, kött o potatis. O så på med partykläderna o hattarna, LOVAR o återkomma med bilder =)  Ska bli såå kul!

Nä, då...

2636442a450c0aaeb92e99aa9bd64859.png

Nä, då sjönk det två grader till istället :(


Varför kan...

0-204889b8983e1aad15dfc040eebd1b2f.png

Varför kan det inte bli varmt nån gång för :( De blir jäkligt kallt o gå hem i morgon natt, fy fan! Längtar utomlands. Går allt som det ska så åker jag o Lotta sista veckan i januari. Kan inte börja se fram emot de riktigt förrän vi bokat o betalat, men har börjat räkna lite med att åka iaf.


Söt kossa...

0-34145ab43a6e61cd7c5d8c77910507bf.png

Söt kossa från i höstas. Mobilbloggar fortfarande, försöker lära mig de här nu :) Det förra jag skickade kom då inte fram, tur man e så pigg 8 på morgonen att man orkar med sånt här. Eller inte, borde verkligen sova nu! Ska upp senast 16 o ska iväg o handla lite till morgondagen me tjejerna. Ska bli riktigt mysig, äta o dricka o sen ner på stan. E bara o hoppas på att temperaturen ökar ngt, annars blir de jävligt kallt!


Tur man inte bor i Borlänge...

... för där är det kallt!




Julafton o jag e trött!

Hade jättesvårt o somna i morse, tog till slut ett par Citodon för o kunna bli lugn. Blir så stressad i kroppen när jag vet att jag ska upp snart. Så klockan va nog runt åtta när jag somnade o gick upp igen vid halv elva. Är hos mamma o pappa nu o ska till mormor o morfar strax, blir nog att jag lägger mig på sängen där o vilar under Kalle. Känns förjävligt o va så här trött på julafton =/  Förra året jobbade jag dag o började typ 5.30 på morgonen så var hur trött som helst på eftermiddagen. Året innan har jag för mig att jag jobbade natten mot julalfton o va jättetrött då med. Så för att verkligen kunna slappna av o inte vara trött i år tog jag ju ledigt både dagen innan och på själva julafton. Funkade ju bevisligen inte, fan vad jag hatar att jobba nätter! E inte så lätt o helt plötsligt vända dygnet rätt igen. E som att en vanlig människa som lägger sig elva på kvällen helt plötsligt ska gå upp halv två o va pigg o kry. O så somnar jag säkert tidigt ikväll för jag kommer va så slut o så vaknar jag tidigt i morgon o så kommer jag va skittrött när jag ska jobba 20-07. E rätt jävla less på jobbet nu.

MEN, nu ska jag tänka på att det är jul o att jag får fira den med min kära släkt som jag verkligen älskar. Ska inte gå runt o sura på julafton! Så puss o kram o God Jul på er =)

Julaftonsmorgon

O jag har precis blivit färdig med julklappsinslagningen och ska gå o sova, äntligen. För nu är jag faktiskt trött. Klockan är 06.05 o jag borde ha gått o lagt mig för länge sen. 10.30 ringer väckarklockan, 11.00 ska jag vara hemma hos mamma o pappa. Trodde det skulle gå lite fortare o slå in paket, tror jag började för ett par timmar sen. Har ett litet problem också, det blev en sak över. Antingen är det jag som tänkt fel och köpt två saker till samma människa, eller så blir det nån senare idag som borde få en julklapp men som blir utan. Kan inte komma på alls vem det skulle vara i så fall. Det visar sig, återkommer ikväll med rapport!

Så här ser min lilla julklappshög ut, byrån som syns till höger i bilden är den jag målade o bytte handtag på i höstas, älskar den =)




Så härlig kväll

Jag o Björn har suttit o ätit julmat. Shit vad mycket mat de blev! Känns som att allt fortfarande e kvar typ, men gott va de. Jag gjorde egna köttbullar för första gången nånsin. Fick recept av mamma men de smakade då absolut inte som hennes! Måste gjort nå knas ändå. Fast de blev faktiskt goda =) Jag dumpade ju så klart. Som vanligt. Så vi la oss i sängen en stund båda två o vilade o mös en massa. Så sjukt underbart. Just nu sitter jag med värsta lyckoruset i kroppen o ett leende på läpparna.

Fick en jättefin mugg i julklapp som var väldigt mycket dyrare än jag trodde den skulle vara. Vi satt på caféet på Flanör igår kväll och fikade innan jag skulle till jobbet. Dom har köpt in nya muggar som man får latte i, eller kanske vanligt kaffe också då. Jättefina! Blev helt kär så pikade Björn lite om att jag skulle fråga dom sen vart dom köpt dom. Vet att han hade problem med vad han skulle köpa till mig o jag fick inte säga rakt ut vad han skulle kunna ge mig. Så fick jag en sån mugg :D  Fast jag trodde verkligen den skulle va billigare, vi hade sagt innan att vi bara skulle köpa nå litet till varann. Men en sån mugg kostar 200:-. Jag tänkte att om ett café där muggar slits o går sönder köpt dom så kan dom inte va så dyra. Hade tydligen fel. Dessutom hade han fyllt den med en badbomd (älskar ju att bada!) och mina favoritgodisar =)  Fasiken vilken underbar pojkvän jag har =)

Här är muggen jag fick, köpt på Cervera för den som undrar:



Idag blir det julmys med Björne =)

Sitter på jobbet nu så ska bara hem o sova en stund först. Sen kommer Björn förbi o vi ska göra lite julmat o byta julklappar. Vi har haft massa problem med att komma på vad man egentligen har på ett julbord. Han borde ju ha lite koll eftersom han va på Stor & Litens julfest på Engeltofta men minnet från den kvällen sviker tror jag =P  Vi gjorde iaf julskinka i måndags, den blev verkligen jättebra =)  Så sån har vi o så ska det bli köttbullar, jansson, pepparlax, tre olika sillar, leverpastej, rödbetssallad, kokt potatis, salami, revbensspjäll. Skriver egentligen för att jag själv ska försöka komma ihåg. Måste fråga mamma hur man gör hennes köttbullar, vägrar köpa eller följa nå annat recept! Risgrynsgröt har vi också, sån där färdig men jag får ju sån jäkla dumping av den så lär nog ta det lite lugnt. Prinskorv struntar vi i, jag brukar typ äta en för att de finns där o Björn äter ingen. Så visst, hade det funnits på lösvikt o jag kunnat köpa en så hade jag nog gjort de. Men de e ju typ 30-pack o va ska jag me 29 prinskorvar till?

Julafton kommer spenderas med släkten. Först på förmiddagen blir det kålsoppa och skinksmörgås hos mamma o pappa. Dit kommer pappas sida av släkten. Den sida som jag knappt träffar alls men dom är verkligen roliga o prata med när man väl ses. Förut var det farmor o farfar som hade kålsoppan men jag tror mamma tog över det efter att farfar gick bort. Sen åker vi iaf till mormor o morfar så vi e där till Kalle börjar ungefär. O där blir det massvis med julmat efter Kalle. Sen kommer tomten, tur det fortfarande finns barn. Skulle nog kännas skumt om det inte kom nån o lite onödigt ändå om vi bara var vuxna =P  Vet inte om det kanske börjar bli mitt ansvar o se till så att det kommer nya småbarn i släkten... Kommer skjuta på det så länge det går iaf. Efter jultomten tror jag att det är julgröt som gäller, den som får mandeln måste rimma. Emelie brukar gömma den i munnen så ingen ska se att hon fått den :D  Blir säkert hon som får den i år igen =)  Tror att det brukar bli efterrätt där efter också; brulépudding, chokladpudding och citronfromage. Lika varje år, snacka om traditioner =)

I år har jag faktiskt önskat mig lite saker, när jag för första året på länge faktiskt behöver pengar. Ska jag lyckas komma iväg utomlands lär det verkligen behövas. Får se hur det blir dock, sa till Lotta för nån dag sen att hon gärna får hitta nån annan att åka med. För det första vet jag ju inte om jag kommer kunna få ihop pengar o för det andra vill jag knappt åka. Fast egentligen så vill jag ju det, sol o värme, hur underbart låter det inte. Men jag e så anti mot allt nu, de enda jag ser fram emot är att få börja jobba dag och se solen. Mår inte alls bra av att jobba natt. De få gånger jag sett sol de senaste veckorna har jag fått värsta energikicken direkt. Tror att det är exakt två gånger på tre veckor, rätt tragiskt. Men hittar inte Lotta nån annan o åka med så åker jag ju så klart, utan tvekan! Jag har bara så svårt att hitta motivationen till att kolla resor, kolla hotell och priser. Vill ju ingenting. O jag vet att det kommer ändra sig så fort jag kommer dit, det är ju där solen skiner och det är ju exakt vad jag behöver. Ändå vill jag inte, allt e bara jobbigt liksom.

Fotokonfrontation hos polisen

Äntligen! Fast ska inte klaga på dom, jag som e rätt seg också. Tror det var nån månad sen han började ringa och jag har aldrig lyckats få till det. Det gällde iaf misshandeln i våras. Känns skumt att kalla det misshandel men det är polisens egen benämning på det. Jag körde iaf en man från Lassasvägen till Seegatan. Han var rätt full men ändå så att det gick att föra en konversation med honom, jag ställde frågor och pratade och han frågade saker tillbaka. När vi kom fram blev det 107:-. Han räckte fram två hundringar och jag gav honom en femtiolapp, två tjugor och tre enkronor. Han tog pengarna, satt och tittade på dem ett tag, log lite halvskumt. Sen tar han i och slänger enkronorna i ansiktet på mig, riktigt jävla hårt. Hans humör vände totalt, från att ha varit trevlig till totalt förbannad. När han inte klev ur bilen direkt tryckte jag på larmknappen. Tror han sa "blev du arg nu?" o jag svarade "ja". Va rätt chockad och jävligt rädd när jag satt där, hade han klivit ur direkt hade det inte varit lika farligt men han satt ju kvar o stirrade på mig. Hade ingen aning om han skulle göra nå mer utfall. Till slut steg han ur bilen iaf. Innan han stängde sa han "du måste ju vara helt jävla dum i huvet!". Jag låste dörrarna direkt och ringde till polisen, körde sakta efter honom för att se vilken port han gick in genom. Sen kom polisen, va en tjej i min ålder som förhörde mig. Bröt ihop på en gång. Fick knappt fram nåt alls, bara grät. Hon frågade lite om vad som hänt o förklarade vad han skulle kunna dömmas för. Eftersom en av kronorna träffade på kinden strax under ögat räknades det som misshandel.

På fotokonfrontationen pekade jag ut honom direkt. Fick sitta o titta på bilder på 10 olika män, nr 7 va han. Va typ helt säker direkt jag såg honom men tittade vidare iaf. Men pekade ut rätt person, kändes skönt. Det var ändå nio månader sen det hände så va lite osäker på om jag skulle känna igen honom. Polisen frågade om jag hade något skadeståndskrav. O det har jag! För det första slutade jag köra nätter efter att det där hände vilket gör att jag tjänat mindre sen dess. Sen tog det ganska länge innan jag kände mig trygg på jobbet igen. I början tackade jag nej till vissa körningar, va helnojjig när jag körde ensamma män. Hatade att köra till vissa adresser. Låser fortfarande bilen inför många körningar så jag kan ta mig därifrån utan krångel om människan ser skum ut. Innan det där hände kände jag att jag hade kontroll på jobbet, kände mig säker på att jag kunde hantera folk hur knäppt dom än betedde sig. Har blivit hotad till livet vid några tillfällen och pratat mig ur det. Alltid en massa som frågar hur 17 jag vågar köra taxi som ensam ung tjej o jag har alltid svarat att det inte är några problem. Alla är så snälla så. Va inte riktigt det svaret jag gav tiden strax efter att det där hände. Tror jag skrämde upp några rejält. Tillbaka till skadeståndskravet. Räknade ut att jag förlorat ca 1000:- i månaden på att inte kunna jobba nätter längre. Nu har jag ju precis börjat göra det igen eftersom jag måste efter operationen. Därför kräver jag 9000:- för förlorad arbetsinkomst, var nio månader sen det hände. För det obehag jag utsattes för hjälpte polisen mig att kolla upp vad som var rimligt, enligt brottsofferjouren kunde jag kräva 5000:- för det. Kunde även kräva 200:- för märket som blev efter myntet men det kändes så futtigt så det struntar jag i. Jag tror dock inte att det kommer hända nåt. Polisen skulle försöka få in honom på förhör den här veckan redan men jag tror knappast att han kommer erkänna. Då blir det upp till åklagaren om det ska bli tingsförhandling av det. Så vi får se vad som händer, lovar o uppdatera så fort jag hör nåt!


Moneyproblems

O just nu när jag har så sjukt kasst med pengar (fick lön den tionde, 9200:- o har räkningar på 9000:-) så kommer det så klart en totalt oväntad räkning på 500:-. O för vadå? Jo, en fucking jävla förseningsavgift från Transportstyrelsen eftersom jag råkade betala min trängselavgift fyra dagar för sent. Det är inte ens en påminnelseavgift, jag hann aldrig få en påminnelse. Hittade räkningen som jag glömt bort, betalade 30:-, får en jävla förseningsavgift på 500:-. Det är ju en jävla tur att jag inte har barn för då hade dom blivit totalt julklappslösa. O jag kommer bli totalt utlandsresalös =(  Har ju planer på att sticka till Thailand i slutet på januari med Lotta när hon fyller 30. OM det ska bli av lär jag antingen få en sjukt jävla bra lön i januari, hinna få pengar från försäkringskassan eller hinna få pengar från Niccos försäkringsbolag. Hade en del apotekskvitton för Niccos medicin som jag skickade in igår. Får tillbaka de pengarna från Folksam men de är ju inte heller världens snabbaste. Tidigare har det tagit ca 6-8 veckor innan jag fått pengar och nu är det dessutom jul o nyår, lär ju knappast gå snabbare direkt. Eller så kan jag ju hoppas på att få sjukt mycket dricks framöver, känns rätt hopplöst där också. Körde natt förra fredagen, fick 15:- på hela natten! Riktigt kasst! Fast den här natten som ändå e en vardagnatt har jag fått strax över 200:-, rätt bra =)

Privatisera Försäkringskassan!

Fick mitt tredje brev från dem idag. Det första var en lapp jag skulle fylla i med massa uppgifter. Satt o funderade när jag skickade in den om de inte ville ha mitt sjukintyg också. Vågade dock inte skicka med det ifall det skulle komma fel och det stod inte nånstans att jag skulle skicka in det. I tisdags fick jag ett brev från dem där det stod att jag skulle komplettera med sjukintyg. Blev lite lätt irriterad eftersom jag verkligen behöver pengar från dem så fort som möjligt. Skickade in det i onsdags. Idag fick jag ännu ett brev, denna gång ska jag komplettera med arbetsgivarintyg för att visa min inkomst. För det första, skrev min inkomst på den första lappen jag skickade och det ska väl inte va så jävla svårt göra en koll mot Skatteverket o se så att det stämmer. För det andra, de kan inte ens ha fått mitt sjukintyg innan de skickade brevet om arbetsgivarintyg. Varför inte skicka dessa två i samma? O för det tredje, varför stod det inte redan i första brevet att dessa intyg skulle med???

JÄVLA SKITMYNDIGHET! O ja, jag vet att jag beter mig som en bortskämd fjortis med dåligt ordförråd, så e de!

3 lediga dagar

Men nu e man på jobbet igen =(  Hade en ganska rolig men skum kväll i lördags, blev alldeles för full på väldigt lite alkohol. O konstigt full, vet inte hur jag ska kunna förklara men kände mig jäkligt skum bara! Satt hemma hos Lotta först, vi tjejer o Martin o Bling. Hade julklappsbyte, jag fick det eftertraktade lila paketet :D  Rätt mycket bråk om de, haha =)  Johanna hade slagit in det jättefint med rosett o allt! Sen blev de Heartbreak. Hade innan de lyckats bli rätt på lyset, drack bara två väldigt svaga drinkar, lite vin, väldigt lite sockerfri vinglögg (de e den jag o Sofie skyller allt på =P) o så lite lakritsshots. Inte mycke alkohol egentligen. På krogen fick jag tydligen en alkoholfri drink av Hanna, kommer inte ihåg alls hur de gick till. Sen blidde de ett par smirnoff. Äsch, de spårade ur lite. Har några minnesluckor, men träffade länsman o lusen på krogen, folk jag inte träffat på jävligt länge =)  O en gammal jobbarkompis nere på dansgolvet. Träffade väldigt mycket folk öht, men allt va så konstigt. Förstod liksom inte riktigt vad som hände o hade inte kontroll över nånting. Skrivet så där så låter det kanske som en helt vanlig fylla fast de va inte de. Funderar på om de antingen var för att de va nästan 2 månader sen jag drack sist eller om det var för att jag tog några Citodon på morgonen när jag skulle sova. Tror inte jag gick o la mig förrän 10 o va nog upp nån gång till efter de o tog ett par till. O sen drack jag vid 20 på kvällen. Det står iofs att de inte ska blandas med alkohol, men jag blandade ju inte. Fast hade säkert kvar rester av de i kroppen ändå. Lär tänka på de nästa gång jag dricker, för de där kändes inge bra. Kan väl kanske inte direkt säga att jag gjorde så mycket jag ångrar idag, inga större grejer iaf. Va bara så länge sen jag va ut me brudarna o hade gärna röjt lite mer med dom. Vette 17 varför jag inte gjorde de egentligen, tyckte mest jag va inne på olika toaletter hela tiden. Nä, på nyår ändrar jag på de där! Inga Citodon på några dar före o så tar jag de lugnt med drickat, de blir fint de =)  Men får ju tyvärr ingen puss på tolvslaget, Björn jobbar o jag kan ju inte pussa nån annan. Skulle va nån av tjejerna i så fall, kindpuss åtminstone =)

Igår tog jag Twinrix-sprutan ifall jag o Lotta lyckas ta oss till Thailand i slutet på januari. Hoppas verkligen att det blir så! Hade lite tur och fick ta spruta mot svininfluensan också. Tror ärligt talat att jag inte hade kommit iväg o gjort de annars...

O alla dessa tre dagar har spenderats till större delen med min lilla Björne. Igår, alltså måndag, va nog mysigast =)  Åkte först förbi Valbo o lämnade tillbaka en tröja på Gina. Tog en latte o bulle på Wayne's, sen iväg till Södertull för sprutorna. Lotta kom förbi då också o tog Twinrixen. Va en sån rolig gubbe/man där. Grymt töntig o fjantig! Han skuttade iväg när sköterskan kom, till o me Björn reagerade =)  Efter sprutorna va vi på Österns Pärla o åt, sen på bio. Blev Luftslottet som sprängdes. Fasiken vad jag tycker de filmerna är bra! O nu förstår jag vad mormor menar med att hon får sin hämnd =)  O ska faktiskt läsa böckerna nu till o med, både mamma o mormor har tjatat som fan o jag vägrat. Bara för att tror jag, trotsig som vanligt! O sen när vi kom hem bakade vi lussebullar och varm choklad, fatta va mysigt de va =)  Massa snö ute o massa mys inne, så grymt jävla nice =)

Nu e jag iaf på jobbet, Björn e på väg hit. Han har varit hos sina föräldrar o kommer förbi stationen på vägen hem. Bästa på hela natten ju =)  O i morgon har jag värsta softpasset! Trodde jag hade 16-03.30 men slutar redan 24, fy fan va skönt!!! Har inte slutat så tidigt på evigheter känns de som. Kommer va jättetrött när jag kommer hem eftersom det inte blir så mycket sömn i morgon. Så då kanske jag hinner vakna o se lite dagsljus innan det blir mörkt =)  Kanske tar en långpromenad med vovvarna, mamma har ju opererat tån idag, typ tagit bort en led. Så ska hjälpa dom med deras hundar lite. Känns som jag har lite att ge tillbaka, Nicco är ju där nästan jämt. Han tror nog att det är där han bor o att det är jag som är hans extramatte.

Händelserik natt

E la på jobbet som vanligt. Haft lite körningar, bl.a. en riktigt bra till Färnebo. O nu e jag tillbaka på stationen.

Mycket som snurrar i huvet. Framtiden framförallt på olika sätt. Ska jag verkligen köra taxi så länge till? Vad 17 ska jag annars göra... O kanske inte bästa läget att hitta nytt jobb när över 1000 fått gå från Ericsson. Ska jag flytta från Gävle o bara skita i allt här, gå vidare. O ja, jag är fortfarande deppig för att jag inte fått nå solljus =( 

Nä, nu går jag o lägger mig på soffan istället. Hoppas på att morgondagen blir lite bättre.

Hittade en till :D

En påverkad kille ~20 ser en kille och en tjej kliva av bussen tillsammans.
Kille ~20 (skriker): Han får åka begagnat i natt! Där har jag varit och sladdat!

Typ sjuttielfte inlägget om Björn

Jag o Björn har fortfarande inte varit ifrån varann en enda dag på säkert en månad nu. Helt sjukt. Försöker fundera ut när det kan ha varit sist, måste vart när jag låg på sjukhus o de e fyra veckor sen =)  Brukar alltid lösa de på nåt sätt så vi kan ses en snabbis åtminstone. Men nu är det nog kört, jag jobbar eftermiddagar o nätter o han dagtid. Som det ser ut nu så blir det inte förrän på lördagnatt när jag varit på krogen o han slutat jobba. Så det är FYRA dar! Hur ska jag klara mig då?!?

<3 <3 <3


Jobbar natt, igen 2

Sitter o läser på Tjuvlyssnat.se o hittade lite roliga saker:

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.


En lång tjej ~20 smyger ljudlöst upp bakom en kort tjej ~20 och lägger sina händer över hennes ögon. Den kortare tjejen hoppar omedelbart till och springer hysteriskt snabbt därifrån. Den längre tjejen börjar lugnt gå därifrån när mobilen ringer. Hon svarar.
Långa tjejen: Va? Lugna ner dig. Hallå? Lugna ner dig! (hon börjar skratta) Men neeej. Ingen tänkte våldta dig! Det var jag! Jag bara skoja med dig! Lugna ner dig!


En yrvaken alkis stapplar fram till två killar ~25.
Alkisen: FAAN! Vet ni var jag é nånstans?
Kille 1: Ja, du är på Drottninggatan…
Alkisen: Vilken stad?!


En kvinna ~45 har just tagit sitt passfoto och skrivit sin namnteckning. Damen bakom luckan börjar knappa lite på sin dator. Det går en liten stund.
Damen bakom luckan: Och nu kommer det värsta av allt…
Kvinnan (undrande): Jaha?
Damen bakom luckan: Om du tittar på dataskärmen där så kommer du strax att få se hur du ser ut…


Man 1 ~50: Visste du att det är "vetenskapligt bevisat" (Han gör citationstecken med fingrarna) att män som får döttrar är bättre i sängen än de som får söner!
Man 2 ~50: Jasså? Ja men det tror jag nog kan stämma.
Man 1 tittar lite tveksamt på man 2.
Man 1: Men du har väl bara en son?
Man 2: Ja, men han är ju frisör, så det tycker jag halvräknas!


På en grammatiklektion:
Läraren: Idag ska vi prata om satser, och..
Allmänt fnitter.
Läraren: Men skärp er nu! Med en sats kan man skriva en mening…
Elev 1: Min sats är så stor att jag kan skriva flera hundra ord!
Alla skrattar utom läraren.
Läraren: Tysta! Det finns olika satsdelar. Subjekt, s, och predikat, p.
Elev 2: Jag orkar inte med s och p, det är så jävla tråkigt.
Elev 3: Fan, gillar du inte SP? Skolans hetaste brudar ju!
Elev 1: Ja, där har man ju lagt en och annan sats.
Allmänt asgarv och till och med läraren drar lite på munnen.


Det är fredagkväll och två kraftigt berusade tjejer ~18 vinglar av en buss. De stöjder sig mot varandra för att hålla sig upprätta.
Tjej 1: Alltså, hallå, tänk om vi inte kommer in.
Tjej 2: Men hallå, vaddå liksom?
Tjej 1: Alltså, hallå, vi är faktiskt inte tjugo!
Tjej 2: Alltså hallå! Jag är fett snygg, du ser ut som en slampa och Linnea lovade faktiskt att knulla med vakten!


Ett par ~65 kommer in i en halvtom vagn. Mannen sätter sig på en handikapplats mitt emot frun. Han ser inte ut att ha några rörelsehinder. Ett fyllo sitter någon bänk bort.
Fyllot: Eeeru handikappad?
Tystnad.
Fyllot: Jag sa är du handikappad?
Tyst några sekunder.
Mannen (ganska högt och plötsligt): Ja, det är jag!
Fyllot: Jag frågade en fråga och fick ett svar. Det är bra.


Love it =)

Jobbar natt, igen

Va ut till bilen runt 00:30, öppnade bagageluckan med blipblip-grejen på nyckeln och hämtade datorn. Vid 02:15 ropar växeln över radion att jag fått körning. Går ut till bilen, blipar med nyckeln. Inget händer. Går fram till bilen och öppnar, bilen är öppen dessutom. Är säker på att jag låste sist o om jag glömt de så låser sig den själv ändå. Lampan lyser inte när jag öppnar dörren, taxametern är helt svart. Taxilampan på taket lös inte heller. Kunde iaf blåsa alkolåset o den klickade till så den låste upp spärren iaf. Tryckte på startknappen och då började lamporna lysa en kort stund men bilen startade inte. Sen va den helt död efter de. Jävla skit! O jag jobbar natt, vill inte stå utanför stationen och hålla på ifall de kommer nån, tycker de e riktigt äckligt o va här själv ändå. O även om det vore dag så är det en Prius med både elmotor, bensinmotor och ett extra batteri. Ingen aning hur jag ska koppla! Tog iaf bussen nu. Lär ringa Tord på morgonen så får han lösa det på nåt sätt under dagen för sen ska jag ha den kl 16 igen. Skulle egentligen ha tagit den med mig hem vilket hade varit grymt mycket smidigare för mig men nu går ju inte de. Lär fixa skjuts till garaget också sen eftersom min bil står där nere. Bara krångel när man inte har tid o fixa de. Ska jag orka jobba i morgon eftermiddag MÅSTE jag hem o sova under hela dagen. Jävla skitbilar på de här jävla stället!

Bra igen (nästan)

Hade en riktigt kass vecka, speciellt under helgen. Nu har jag varit ledig både söndag o måndag, känner att det är lite bättre iaf. Men ändå, de e fortfarande mörkt o jävligt ute. Skulle behöva en dag där jag vaknar sju på morgonen och det är strålande sol hela dagen så jag får lite energi.

O läste nyss att Ericsson ska lägga ner i Gävle, hur sjukt är inte de?!? Känns så jäkla kasst, verkligen. Tänker massa på min mamma =/

Samma problem...

... som förra helgen. Drar mig ur snart, klarar inge mer.

Trött på folk

Idag har jag funderat en massa, orkar verkligen inte med folk. Vet att jag själv har en kass dag, pms o har inte sett dagsljus på några dar. Så jag är negativ, trött o irriterad. Men när jag är som vanligt är jag kanske lite väl postitiv och sväljer det mesta utan problem, jag säger inte ifrån och accepterar hur folk än beter sig mot mig. Idag gör jag verkligen inte de, jag är sjuuukt jävla skittrött på folk som tar ut sitt eget missnöje över livet på mig. Finns så många osäkra människor som inte klarar av att vara glada för andras skull o istället tar varje chans att bete sig negativt mot folk i deras närhet.

När jag är glad och lycklig över något som hänt och berättar det vill jag inte höra hur dåligt du tycker att det är, jag vill att du är glad för min skull! Att jag är lycklig borde inte på nåt sätt göra dig mindre lycklig.

Jag har fått nog helt enkelt.

Väntar på snyggingen

För vi ska sova ihop. Han har jobbat natt o e på väg hit nu, jag ska jobba natt i morrn så därför har jag varit vaken länge så jag kan sova länge så jag orkar. Fast egentligen kan man nog inte säga att det är i morrn, det är ju för fasiken ikväll. Skit samma, ska försöka göra negerbollar också. Eller jag borde inte, kommer bara sluta med att jag äter upp dom själv o jag behöver icke bli tjockare. Du skulle se min mage nu, ojojoj. STOR! Mest för att den e så jäkla svullen iofs. O just nu har jag ingen gördel heller, tänkt faktiskt sova utan för första gången. Men då bullar den ut sig ännu mer, ska försöka ta en bild o jämföra med förra bilderna, mycket större nu. Man tycker ju att den borde bli plattare, att svulladen borde gå ner nån gång. Vätskan har iaf försvunnit o de e bra. Höll på o tryckte o grejade en massa nyss, fick det inte att gå vågor alls =)  Jobbade ju min första dag igår (eller ja, i förrgår då) o fick igen taxi byxorna =)  Tror de va före helgen jag skulle tvätta o därför hade dem på mig så jag kunde tvätta alla mysbyxor jag slummat runt i. Det här var alltså när det var som värst med vätskan. Fick inte igen knapparna! På ett bara ganska pösga byxor som dessutom var för stora före operationen där det togs bort 2,1 kg från just magen. Helt sjukt. Aja, nu kom Björn, nu ska jag pussas :D

Pussats två ggr på jobbet =)

Först fick Björn körning hit, en stund senare fick jag körning till Gävle. Vet inte hur många dagar i rad vi träffats nu. Vi säger båda två att vi behöver space i förhållanden, my ass! Mår som allra bäst när jag får vara med honom <3

Jobba ikväll

Första gången på över tre veckor. Känns helt okej, varken jobbigt eller så där överdrivet kul. Tar med mig datorn så det kommer garanterat massa uttråkade desperata inlägg under natten.

O i morgon ska jag på Ikea o hitta massa småsaker, tvinga med Björn, hihihihihi =P  O har han riktig tur så kanske jag släpar med honom in på Vero Moda o provar jeansleggings också =)

Bra dag! (Elin <3 Björn)

Vätskan i magen har minskat lite, wohoo =)  Det rullar fortfarande vågor under huden men det gör inte ont i höfterna när jag går. Tidigare har vätskan rullat ut i höfterna för varje steg jag tagit och det har gjort ont i huden. Fortfarande väldigt svullet, får väl se hur lång tid det tar innan det försvinner. I morgon får jag egentligen börja sova utan gördel men känns inte som att jag är redo för det. Så fort jag tar av den svullnar det upp lite mer. Tycker dessutom att det är skönt att den håller magen på plats. Så tänker nog fortsätta att sova med den tills snittet är helt läkt, just nu har jag en glipa på ca 1,5-2 cm på högra sidan och några mindre glipor på vänstra. Sen så måste jag ju fortfarande ha den när jag är vaken, så varför krångla o ta av den på kvällen.

Nästa sak, jag har fått ett till recept på Citodon =)  Mitt lilla knark ;D  Nä, men helt allvarligt så gör det ont i magen nu när det svullnat upp. Hade i princip slutat ta dem innan det började vätska på sig o jävlas. Börjar jobba i morgon och det känns skönt att jag har dem att ta i fall jag behöver. Jag har kanske en halv karta kvar av förra kartongen bara.

Idag har jag varit och julshoppat på Rusta, Dollar Store, Öb och Blomsterlandet. Hittade en massa mysigt; tomtar, glitter, kulor, ljushållare, krukor och en fotogenlykta. På Blomsterlandet blev det röda julstjärnor o amaryllisar, vita hyacinter och en guldfärgad fjäril. Ska få ihop allt under morgondagen. Kanske plantera lite ikväll, o få upp en julstjärna (lampa) i vardagsrumsfönstret. Jo just ja, va på Kvantum också. Köpte apelsiner och nejlikor, ska pyssla lite sen också =)

O så träffade jag Björn idag. De va ju lite kasst mellan oss i helgen pga. missförstånd o annat. Vi löste väl allt igår men det kändes ändå inte helt bra. Åkte upp till honom idag trots att jag tänkt att vi skulle vara ifrån varann, få sakna o längta lite. Nu känns iaf allt precis som vanligt igen =)  Lika avslappnade och underbart fantastiskt kära :D  Har så otroligt härlig känsla i magen när jag är med honom, fortfarande. Med tanke på hur jag är så trodde jag den skulle vara borta för längesen men den blir bara starkare, mer stabil men ändå fjärilar-i-magen-pirr liksom =)  O jag har blivit så där avslappnad så jag bara sitter o pratar allt strunt jag tänker på, älskar det, älskar Björn =)

RSS 2.0