Nu börjar det röra på sig :) O det tackar...

Nu börjar det röra på sig :) O det tackar vi Anna för! Ska bli mycket intressant vad som händer framöver. Om nånting händer överhuvudtaget. Spännande ;)


Nu har jag varit i Söderhamn för andra dag...

Nu har jag varit i Söderhamn för andra dagen i rad. Igår lämnade jag en gubbe i Söderala som ligger lite utanför. Jättemysig liten by, väldigt söta gamla hus. Idag lämnade jag i centrum o såg att de har ju en nattöppen Statoil OCH en sån där fräsch Preem med supergod latte. Jag skulle faktiskt kunna bo där! Måste kolla shoppingutbudet bara men stall och ridmöjligheter finns det ju absolut! Alltid bra att ha en reservplan :)


Ska jag eller ska jag inte köpa en SonyEri...

Ska jag eller ska jag inte köpa en SonyEricsson x8? Jag har ju för tjocka tummar för att skriva på den, o inte riktigt råd heller. Men jag vill :D Vill ha en bättre kamera i mobilen och kunna koppla spotify till bilen. Och blogga lättare. Vad fasiken, jag vill!


Appropå förra inlägget, tycker det är kul ...

Appropå förra inlägget, tycker det är kul att den blomman har olika namn beroende på vilken årstid det är. Nu är det tydligen höstglöd. Vid jul är det nåt julnamn och vid påsk nåt som har med det att göra. Har för mig att den rosa varianten hette nåt i somras med :)


Höstglöd :D

bild0742 (MMS)

Höstglöd :D


Varit som ett slakt hela dagen på jobbet m...

Varit som ett slakt hela dagen på jobbet men nu när det är dags att sova, nu är jag pigg. Har för övrigt varit en riktigt kass dag, kunde inte sova alls och gick upp 4.45 i morse. Eller ja, Nicco väckte mig redan vid 4 så tog en promenad då och gick in och la mig igen. Var så klart toktrött hela dagen, fick höra av en kollega att jag såg ut att vara över 30. Bjöd på tårta och han undrade hur gammal jag var, gissningen blev att jag hade fyllt 30 åtminstone. Humöret sjönk som en sten. Sen var jag till Valbo på lunchen och kollade på en mobil jag vill ha, SonyEricsson x8, men jag har för tjocka tummar för att kunna skriva sms på den. Jävla skit. Sen tar det här jäkla tjafset jag skrev om förut en massa jävla energi, trots att jag trappat ner och försökt dra mig undan. Dags att sluta vara konflikträdd och ta tag i det. Antingen går det vägen eller så gör det det inte, och då är det så. Trist men jag kommer nog må bättre ändå i slutänden.


Det är HALT på riks80! Inga vinterdäck på ...

Det är HALT på riks80! Inga vinterdäck på taxin men enligt chefen är det bra sommardäck så då gör det inget. Eller?!


Den här har jag också gjort så den blir de...

20101024234 (MMS)

Den här har jag också gjort så den blir det istället för lagad mat. Hoppas bara på att den blir god, fick recept av mamma och vissa saker skulle man ta efter smak. Så vi får väl se, jag gissar på att det blev lite för mycket majonäs.


Jag fyllde år i fredags ju och idag blir j...

20101024231 (MMS)

Jag fyllde år i fredags ju och idag blir jag firad. Dessa tårtor har jag gjort idag, fyllda med grädde, vaniljkräm och jordgubbar :)


Morgonutsläpp av två hungriga och otåliga ...

bild0736 (MMS)

Morgonutsläpp av två hungriga och otåliga hästar :)


Nicco sitter i baksätet och sover. Visst e...

bild0735 (MMS)

Nicco sitter i baksätet och sover. Visst e han söt :)


Idag fyller jag 28. Känns väl inget specie...

Idag fyller jag 28. Känns väl inget speciellt, har nog blivit så gammal att födelsedagar inte känns längre. Illa. Dagen firas med ett 13-timmarspass på jobbet, 14-03. Så mycket bryr jag mig ;) Men jag ska firas på söndag av släkten, Björns föräldrar kommer också så det ser jag fram emot :) Imorgon ska jag göra smörgåstårta, får se om jag orkar fixa ihop en nyttig så jag kan äta också.


Norrtåg, segast ever!

bild0731 (MMS)

Norrtåg, segast ever!


Nu har tåget åkt förbi, och vad händer? Ab...

Nu har tåget åkt förbi, och vad händer? Absolut ingenting! Bomjävlarna är fortfarande nere!!!


Det är fan inte möjligt, står vid en järnv...

bild0730 (MMS)

Det är fan inte möjligt, står vid en järnvägsövergång. Det var rött när jag kom. Sen blev det klart att åka, tror två bilar hann åka o sen gick bommarna ner igen. O det tog ju den lilla tid jag hade över. Skulle ha köpt ögondroppar åt Nicco men det får bli i morgon istället då.


Jajjemen, Kikki Danielsson var där! O alla...

20101019229 (MMS)

Jajjemen, Kikki Danielsson var där! O alla pensionärer var överförtjusta. Bingon höll hon dessutom i, kan väl inte bli bättre! :)


Kolla in humrarna! Skaldjursbuffe igår :D ...

20101018224 (MMS)

Kolla in humrarna! Skaldjursbuffe igår :D Fanns även en massa olika musslor, skitgoda! Rökta blå, vanliga blå. Gröna och såna där små med vita söta skal. Rökta och vanliga räkor, havs- och vanliga kräftor, pilgrimsmusslor, krabbor. Helt totalt underbart! Soppa och bröd till det också :)


Nu är våran 1-årsresa avslutad och vi sitt...

20101018218 (MMS)

Nu är våran 1-årsresa avslutad och vi sitter på bussen hem. Skitmysigt har vi haft, idag har vi legat på Birka Paradise beach och solat och badat :) Får se sen när man kommer hem om det blev nån bränna. En riktig PRO-resa dock. De som ännu inte nått pensionärsålder kunde nog räknas på ena handens fingrar. Därmed även de som solade och badade ;) Vi fick sola så länge vi ville trots att det egentligen var en gräns på 50 min. Taxfreen besökte vi både igår och idag. Vodkan och rulltobaken är dock inte till mig. Hoppas på att kunna muta mamma o pappa med lite godis så dom hämtar när vi kommer till Gävle :)


The sea was very angry that day. O på natt...

20101019230 (MMS)

The sea was very angry that day. O på natten, gungade rejält när vi närmade oss Åland. Ser dock mycket lugnare ut än det kändes!


1 år idag :) Det trodde nog varken vi ell...

20101018211 (MMS)

1 år idag :) Det trodde nog varken vi eller nån annan.


Som sagt, vi har tråkigt. Kollade igenom B...

20100718192 (MMS)

Som sagt, vi har tråkigt. Kollade igenom Björns bilder på hans mobil och hittade den här från i somras, kolla in vad brun jag var då! Exakt 3 månader sen, den 18 juli och den dagen firade vi 9 månader tillsammans. Så gissa hur länge vi varit tillsammans idag ;)


Jag och Börne sitter på Birka-terminalen o...

bild0719 (MMS)

Jag och Börne sitter på Birka-terminalen och väntar. Och väntar. Fy fan vad segt det är! Kom hit mer än två timmar innan båten skulle gå, och jag ville gå ut och shoppa men så sa busschauffören nåt om 16.30 när vi klev av bussen. Vi hörde inte vad han sa men blev lite nojjiga att vi skulle missa båten så nu sitter vi här och väntar.


Sitter just nu i bilen på vägen hem från j...

bild0718 (MMS)

Sitter just nu i bilen på vägen hem från jobbet, följer efter tre rådjur som var inne på riks80. Tänkte jag skulle följa efter o se så dom hamnar innanför stängslet innan jag åker vidare. Såg dom springa över vägen precis före avfarten till Forsbacka och nu går dom så fint längs stängslet in mot byn :) Tänkte först ringa 112 men innan dom har skickat hit nån har dom ju kommit till rätta på egen hand.


Ryssar är varken bra på svenska eller enge...

Ryssar är varken bra på svenska eller engelska. Det är ju tur att dom kan härma ett tåg så man vet vart dom ska nånstans...


Nackdelen med att stå utanför Mulligan`s...

Nackdelen med att stå utanför Mulligan`s och försöka få körning: man kan få en gående som tycker att det är för kallt och vill åka taxi till Livingroom, ca 40 meter bort!


Precis vaknat :) Första sovmorgonen på ...

Precis vaknat :) Första sovmorgonen på en vecka, helt underbart! Ska käka frukost och sitta vid datorn en stund, letar efter ett ridregntäcke med reflexer till Oliver. Sen åker jag till stallet och fixar allt, myser lite med ponnyn. Kl 15 är det ridskola och sen hem och rida igen :) Skön dag framför mig :) Ska iofs jobba 21-04 ikväll men det känns så långt fram så de e lugnt :) Det är egentligen min lediga helg, men förutom passet ikväll så kör jag 15-24 i morgon. Vad gör man inte för att ha lite shopping-pengar till Ullared ;)


Är han inte fin, min lilla spindel :)

bild0717 (MMS)

Är han inte fin, min lilla spindel :)


Precis rensat Olivers hylla i sadelkammare...

bild0716 (MMS)

Precis rensat Olivers hylla i sadelkammaren. Råder väl knappast nån tvivel om vilken som är hans färg ;)


Nu snöar det i Sandviken :D

Nu snöar det i Sandviken :D


Har en riktigt mysig tid framför mig :) ...

Har en riktigt mysig tid framför mig :) På måndag åker jag och Björn på kryssning, har varit tillsammans i ett år då och firar det med skaldjursbuffe och mys i Birkas SPA :) Den 14-15 har vi bokat stuga i Ullared för lite shopping, eller MYCKET shopping :D Två veckor efter det, den 26-28 åker vi till Stockholm och bor på hotell och går på Stockholm horse show, får det i födelsedagspresent av Börne :) Går det överhuvudtaget att komma på en bättre present till en hästtokig tjej? :D Då är det ju första advent och sen fortsätter december med massa julmys :)


Länge sen jag mobilbloggade nu. Eller blo...

Länge sen jag mobilbloggade nu. Eller bloggade överhuvudtaget. Oliver tar ca 3 timmar varje dag + att jag jobbar VÄLDIGT mycket + att jag haft lätt näringsbrist efter förkylningen och sovit en massa. Finns en massa jag borde göra, kompisar jag vill höra av mig till och träffa. Men jag har varken tid eller ork. O trots det trivs jag :) Jag älskar verkligen att vara hästägare! Har en häst som är helt underbar, eller ja, ett riktigt monster ibland men det ger såna kickar när nåt funkar sen istället :) Jag får använda kroppen varje dag (ni skulle se mina armmuskler som tidigare varit obefintliga!) och jag är trött och somnar på kvällarna. Känner liksom en avslappning och tillfredsställelse i kroppen eftersom jag nu är ute i friska luften varje dag och får både fysisk och psykisk stimulans.


Som den tvättäkta hästtjej man blivit så ä...

bild0698 (MMS)

Som den tvättäkta hästtjej man blivit så är jag självklart på plats när en ny hästsportbutik öppnar :D Sitter i bilen nu och väntar på att Erica ska dyka upp så vi kan gå in tillsammans. Denna ligger mitt emot Lidl i Stigslund, nära o bra :) Slipper man åka till andra sidan stan.


Här trodde man att man skulle få ett lug...

Här trodde man att man skulle få ett lugnt arbetspass med bara färdtjänst hela dagen, perfekt start efter att ha varit sjuk en vecka. Så blir jag hotad! Mitt på dan av en jäkla pundarkärring! Tur att jag hade låst dörrarna på taxin, såg att hon var i närheten redan innan hon kom och ryckte i bilen. Men nu är jag kissnödig och vågar inte åka ner på station igen. Fixade ju dessutom så att ingen annan taxi skulle hämta henne så risken är väl rätt stor att hon är kvar :(


RSS 2.0