Stressad

Skrev ett sjukt deppigt inlägg nyss men raderade, för deppigt är just vad det är. Försöker bena ut vad det är som är fel, tror det är att jag stressar hela tiden. Har liksom varenda dag i flera veckor framöver planerad. Varenda minut känns det som. När ska jag bara vara jag och andas ut, läsa en bok alldeles själv. Njuta av ensamhet och lugn.

Så... Dags att börja säga ifrån och bara vara jag ett tag. Planera in en dag utan planer, ingen pojkvän, inget jobb och ingen Oliver. På söndag kanske... Fast då kommer jag ju vara bakis, det är inge bra. Då blir det en kass dag ändå. Ska fundera lite. Måndag då, vara ledig. LEDIG!


O jag har inte kommit igång med promenader...

O jag har inte kommit igång med promenaderna heller. O jag väger fortfarande som en sjöko. Från och med nu är det kolhydatstopp. Öka fett- och proteindelen på det jag äter. Quinoa, lax, broccoli - that is da shit! Definitivt slut med sallader och sushi, lär börja med bättre mellanmål också. Proteinshakes, rårakor, keso... O få Johan att sluta köpa en massa godis o chips varje kväll när han är med mig. Vikt idag: 73,5. Vikt om två veckor: 70. 3,5 kg på två veckor ska väl inte vara så jäkla svårt...


Är på lite smådåligt humör idag, jävla ski...

Är på lite smådåligt humör idag, jävla skit! Har en liten, liten dipp. Ätit lite såligt senaste dagarna fast jag har annars mått bra nu efter näringsbristen. O det är inte skitkasst idag heller, känner bara att tålamodet är dåligt och jag är seg i huvet. Skulle kunna vara lite intelligentare än jag är idag med andra ord ;) O det kör jag 12 timmar på, fett nice. Or not...


Idag ska Oliver ut på ridtur med sin nya m...

Idag ska Oliver ut på ridtur med sin nya medryttare Tilda. Jag är faktiskt lite nervös, han må vara hur snäll o gullig som helst i stallet men han kan vara jäkligt tuff att rida. Hon har ridit honom två ggr tidigare när jag varit kvar i stallet så egentligen är ju inte själva ridningen nån skillnad, där har dom ju skött sig själva ändå. Nu ska hon göra resten själv också och det är ju inga problem egentligen. Så jag har ju ingen anledning att vara nervös. Fast när det kommer till ridningen har han varit jäkligt pigg nu ett tag. Pratade med en av tjejerna i stallet om det igår och ingen av oss kunde förstå hur det gick till; det är inte så mycket gräs i hagen, han får inge extra hö o jag tror han är den enda som inte får nå extra kraftfoder heller. Får väl hoppas att han har energi för att han förbränner fettet på magen då ;) Ser fram emot att prata med henne efteråt och höra hur det gått :)


Det är lite småkul o läsa bloggen, skriver...

Det är lite småkul o läsa bloggen, skriver inlägg ibland när jag är så trött att jag inte kommer ihåg det sen. Tur jag inte bloggar så mycket på fyllan förresten! Men inlägget jag skrev härom kvällen, om att vilja vara där jag hör hemma eller vad jag nu skrev. Va?! :D Hade grymma problem o somna o låg nog o övertänkte allt. Hade totalt glömt det inlägget, rätt intressant ändå :)


O naturligtvis får jag körning o glömmer t...

O naturligtvis får jag körning o glömmer ta med nycklarna när jag åker. Nu hemma igen och då har fikasällskapet åkt och låst dörren. O naturligtvis har jag lånat ut min extranyckel till honom, den jag annars har hos mamma o pappa för exakt såna här tillfällen. Blir så trött. Kissnödig är jag också.


Har precis klunsat (och förlorat!) om att ...

Har precis klunsat (och förlorat!) om att få använda min egen toalett o bajsa. Jag tror jag blir singel igen...


Vet inte riktigt vad som är fel. Stressar ...

Vet inte riktigt vad som är fel. Stressar för mycket kanske. Behov av lite egentid möjligen. Nojjar o jag vet inte :/ Vill känna lugnet i kroppen och känna att här, precis här hör jag hemma. Känna mig älskad, omtyckt och respekterad. Nu är det bara, inget liksom :/


Idag är det fortfarande bra, lycklig likso...

Idag är det fortfarande bra, lycklig liksom :) Sen så finns det ju faktiskt vissa personer i mitt liv som bara gör allt så himla mycket bättre :) Johan o Eric <3


Fredagsfunderingar...

Det är faktiskt på bättringsvägen nu, vände igår eftermiddag och jag känner mig rätt klar i huvet igen =)  Det är svårt att förklara hur det känns med näringsbrist, men typ som att allt bara är luddigt och man har ingen ork att bry sig om så mycket. Orkar inte nå ut till folk och när jag jobbar har jag absolut ingen aning om vad jag ska prata om, det blir bara fel och krystat. Så det är skönt att jag börjar komma tillbaka.

Löste en del saker med en kompis igår också, känns så skönt. Har varit lite strul senaste veckan eftersom vi båda mått rätt dåligt. O att det varit dåligt mellan oss har fått mig att må ännu sämre. Men nu så =)  Tack för att du finns <3

Oliver har nu en medryttare också, 12-åriga Tilda ska rida honom ca två dagar i veckan =)  Känns jättebra, då kan jag vara helt ledig nån dag i veckan också. Kommer säkert sluta med att jag åker dit o pussar på honom ändå, abstinens =P

Funderar på om jag ska försöka hitta ny sadel till Oliver. Det kostar egentligen alldeles för mycket pengar och jag vet ju inte om han kommer vara ridbar så mycket längre till. Han är stel när man hämtar honom i hagen och han blir absolut mjukare och rörligare efter lite uppvärmning men han tar korsgalopper och jag har inte ett helt rent steg. Fast sadeln har nu sitter ju inte helt bra, så är det. Så om jag inte byter så kanske han får ryggproblem istället. Så vette fasiken hur jag ska göra. Dessutom blir det till att lägga ner lite pengar på att köpa tillskott till honom nu, glukosamin och hyaluronsyra. O hoppas på att det funkar. Har hittat ett preparat som innehåller både och, ska prova det och se hur han regaerar, bara 1300:- för en burk som räcker i några veckor... Sen har jag ju recept på sprutor som innehåller glukosmin och lite andra bra saker, ska tas tre stycken och kostar 460:-/styck. Jippie... Men jag lär prova nånting nu.

Plötsligt händer det...

Jajjemen :D  Fick en väldigt glad nyhet idag, bästa på länge, men vågar inte riktigt ropa hej än...

För övrigt, är nu anmäld till högskoleprovet i oktober. Även anmäld till en distanskurs i rättspsykologi, vet inte än om jag kommit in bara. O hälsan går väl åt rätt håll. Känner mig piggare men samtidigt inte, det är precis som vanligt när jag är på väg upp. Pigg korta stunder och sen dippar jag ner igen. Behöver fylla på reserverna för att hålla nivån uppe längre än direkt efter att jag ätit. Tänkte börja med promenaderna igen på måndag, fast lite lätt med 2,5-an. Springa den så mycket som möjligt och pressa lite men vara skitnoga med att äta före och efter. Det måste fan funka, jag blir tokig på att må så här. Känner mig så jäkla handikappad.

Meeen, han älskar mig ;D

Nya tag!

Försöker äta och försöker att inte ta ut mig och stressa runt för mycket, hade en dipp igår då allt kändes oöverkomligt igen. Suck... Har iaf lagt ner promenaderna i Hemlingby, det tog nog för mycket energi helt enkelt. Sjukskriven två dagar förra veckan pga. näringsbrist eller som läkaren sa, utmattningsdepression pga. för lågt näringsupptag. Same shit, different names. Om jag lyckas fortsätta äta och inte dippar ner nåt mer ska jag börja gå i början på nästa vecka igen. Börja med 2,5-an istället för att ta de längre rundorna.

Träffade en tjej idag som eventuellt ska bli medryttare på Oliver, så förhoppningsvis har jag lite hjälp i stallet snart. Skulle behöva ett par hästfria dagar i veckan, både för att slippa lite stress men även för att få vara helt ledig när jag är ledig från jobbet och inte ha några måsten. Skulle vara skönt att kunna åka iväg nån dag också utan att känna dåligt samvete för att Oliver står och blir stel. Bara att hoppas på att det funkar och känns bra, både för henne och för mig =)  Idag kändes det bra iaf och Oliver hade skött sig när hon red, förhoppningvis fortsätter det så =)

Dina ord och handlingar skär som knivar i ...

Dina ord och handlingar skär som knivar i något som redan är sargat. Tack!


Avflygning...

Jag som tyckt att jag är ganska säker i sadeln numera, ramlar inte ens av när Oliver flyger åt sidan och jag rider barbacka. Men man ska inte slappna av för mycket. Red över 76-an till Hemlingby idag för att prova ridvägarna där. För det första ska jag aldrig gå över där igen om det inte är sent på kvällen eller tidigt på förmiddagen, nu var klockan ca 15-16 och det kom bilar hela tiden. Vi blev stående på mittrefugen, kul med bilar som kör i 70 både bakom och framför hästen! Där man kan gå över ligger liksom i en svacka så det är omöjligt att se om det kommer nån bortanför kullarna eller inte. Var iaf till slut en bil som stannade och lät oss gå över, tack för det! O gudskelov så har jag en väldigt snäll och tålmodig ponny även om jag idag var rädd att han skulle få panik och slänga sig iväg. Det kom senare istället ;)  Hade precis hittat på stigen man rider in på, red uppför en liten backe och swooosh så flög jag i en båge åt sidan och rakt ner i backen. Ovanför backen var det tydligen en stor sten som fick Oliver att panikvända runt och tillbaka ner för backen vilket jag inte hängde med på alls. Har brännsår på insidan av vänstra handens fingrar så jag lär ha hållit ganska hårt i tyglarna medans jag flög, stackars ponny... Förutom det har jag ett skrubbsår på halsen, lite ont i huvet och byxorna var fulla av grus när jag kom på benen igen.

Tur att det är vattenkräftor, för de där l...

mms_img56139 (MMS)

Tur att det är vattenkräftor, för de där landkräftorna ska vara giftiga har jag hört...


Efter två dagars sjukskrivning är jag fakt...

Efter två dagars sjukskrivning är jag faktiskt på jobbet idag, feels good :) Energin är väl knappast på topp men jag kom upp ur sängen i morse iaf. Målet idag är att klara av att jobba hela passet ut och sen orka åka till stallet och rida. Är sjukt sugen på att rida över till Hemlingby och testa ridvägarna där. Hade tänkt göra det igår kväll men fick sällskap av två tjejer i stallet ut till havet istället. Olivers längsta ridtur sen i vintras, 80 minuter och han kändes faktiskt trött när vi började närma oss stallet igen. Får se hur han är i benen idag...


Springa

Springa


My life is totally fucked up. Hur fan kan ...

My life is totally fucked up. Hur fan kan det komma sig att varje gång jag tycker att det börjar gå åt rätt håll så skiter det sig igen. Önskar jag vore narkoman så jag åtminstone kunde knarka bort allt. Tänk att lägga sig nu, skjuta upp en rejäl dos heroin och bara flyta bort. Eller ha en massa Citodon, jag skulle fan nöja mig med det. Men jag vill försvinna mentalt ett tag, slippa känna o tänka.


Klappkasst igen

Var på så himla bra humör igår och tyckte att äntligen mådde jag bra igen efter näringsbristen. Vaknade i morse, sjukt trött o ont i huvet. Tänkte att eftersom det är så himla lugnt nu så kunde jag lika gärna ta sovmorron så loggade in och la mig inaktiv, så kunde kanske nån smart person på växeln ringa om de blev kö. Sen när jag vaknade vid 10-11 så tänkte jag hela tiden att jag skulle till jobbet men vid 15-tiden satt jag o grät, så kasst var det. Tror att jag tog ut mig alldeles för mycket igår, för några timmar sömn och sen 10 timmar jobb, en timmes ridtur och en timmes promenad på det. Och för lite sömn igen natten till idag. Skit, skit, skit! Men det är bara att äta, har laddat upp både kylskåp och frys nu.

Förresten, världens bästa shake/smoothie. Skitbra för att återhämta sig efter träning eller bara som mellanmål.

½ burk Kesella 1%
1-2 råa ägg
6-7 frysta jordgubbar
½ dl blåbär

Släng allt i en mixer och fyll på med Go Green sojamjölk med vaniljsmak, så mycket att shaken blir rinnig och går att dricka, eller om man vill äta den som glass. Nyttig och mättande =)

Johanna leker med backkameran på min taxi ...

mms_img56136 (MMS)

Johanna leker med backkameran på min taxi :) Idag blev det femman i Hemlingby, fan vad vi är duktiga :)


Jag är så jävla kär :D

Jag är så jävla kär :D


Efter en timmes ritt i spöregn förtjänar j...

mms_img73331 (MMS)

Efter en timmes ritt i spöregn förtjänar jag verkligen det här :) Var verkligen helt genomblöt, kunde inte ens rida lätt på hemvägen för att ridbyxorna o sadeln var så blöta att jag bara halkade runt. Får se om jag skippar Hemlingby ikväll, har varit duktig nu två dar i rad och gått sexan med Johanna. Ska försöka hålla i och fortsätta den här veckan även om det kommer bli svårt. Jobbar 7-17 mån-tors och ska hinna med hästen på kvällen också. Skulle ju va nice om jag åtminstone kom iväg 3-4 ggr under veckan och är det skitväder kan man ju försöka gå 2,5-an åtminstone.


Efter en timmes ritt i spöregn förtjänar j...

mms_img73331 (MMS)

Efter en timmes ritt i spöregn förtjänar jag verkligen det här :) Var verkligen helt genomblöt, kunde inte ens rida lätt på hemvägen för att ridbyxorna o sadeln var så blöta att jag bara halkade runt. Får se om jag skippar Hemlingby ikväll, har varit duktig nu två dar i rad och gått sexan med Johanna. Ska försöka hålla i och fortsätta den här veckan även om det kommer bli svårt. Jobbar 7-17 mån-tors och ska hinna med hästen på kvällen också. Skulle ju va nice om jag åtminstone kom iväg 3-4 ggr under veckan och är det skitväder kan man ju försöka gå 2,5-an åtminstone.


Tur att man har en snäll far :)

mms_img73329 (MMS)

Tur att man har en snäll far :)


Bridesmaids

Go see it!!! :D  Helst med tjejkompisarna! Så grymt rolig film, första tredjedelen var så sjukt jävla rolig :D  Höll fan på o dö av skratt, tror till o med "Nicklas" skrattade en hel del.

Ett tänkvärt citat också. Eller citat o citat, ska jag citera nån lär jag väl komma ihåg exakt vilka ord människan använde. O de gör jag inte. Grejen iaf; du har problem, enda lösningen är du själv, finns ingen annan som kan fixa det åt dig. Så tänkvärt i min situation, jag skapar alla mina problem själv. Nojjar och tänker way too much! O när tankarna virvlat ner för långt så är jag ju deppig, o ser bara nattsvart på allt. Det är så sjukt hur mitt liv kan vara på exakt samma sätt två dar i rad, ena dagen är jag hur lycklig som helst och tycker allt är kanon bra medans jag nästa dag nästan är beredd att hoppa framför tåget för att allt är så sjukt pissigt. Hjärnspöken och näringsbrist är ingen bra kombination.

Duktig flicka!

En fredagkväll kl 22, då är lilla Elin ute och går 6km-spåret i Hemlingby med sin kompis Johanna. Vid den tiden har de två vännerna kommit ca 2-3 km och helt plötsligt släcks all belysning i spåret.

Helt ärligt, borde det inte stå nån liten skylt om att lamporna släcks kl22?

Iaf, vi var riktigt duktiga som pallrade oss ut dit så sent på kvällen, och som dessutom gick 6 km istället för 2,5 som åtminstone jag hade tänkt från början =)  55 min tog det, alltså ett snitt på strax över 9 min/km. Helt okej, speciellt med tanke på att jag hade ett snitt på precis under 9 min/km när jag gick 2,5-an första gången. O då sprang jag faktiskt lite här o där. Det kan ju iofs vara för att jag o Johanna pinnade på ganska bra när lyset slocknade, inge kul o va mitt ute i skogen i mörkret. Dessutom höll vi på o kliva på grodor nästan hela tiden =P

Mitt liv och mitt val. Vet inte riktigt va...

Mitt liv och mitt val. Vet inte riktigt vad jag ska göra, fucka till allt och gå min väg eller stanna. Fuckningen känns helt klart mest lockande just nu men samtidigt, njaaa... I det här läget skulle det vara så sjukt intressant att hoppa fram ett halvår och se vad jag valde och hur det blev.


Sitter i Olivers hage och väntar på mormor...

mms_img73328 (MMS)

Sitter i Olivers hage och väntar på mormor som ska komma hit o fika :)


Bad :D Helt underbart o ligga på stranden...

mms_img73326 (MMS)

Bad :D Helt underbart o ligga på stranden idag, varmt o skönt :) Åkte hit med Eric och fick sällskap av hans syster Sarah :) Sjukt härlig dag!


Schysst väder och härlig värme, nu drar ja...

Schysst väder och härlig värme, nu drar jag till Strandbaden med min stugpolare Eric :)


Kvällsdopp med "Nicklas" :)

mms_img73325 (MMS)

Kvällsdopp med "Nicklas" :)


O nu efterrätt :D Ballerina kladdkaka dop...

mms_img73324 (MMS)

O nu efterrätt :D Ballerina kladdkaka doppad i kaffe med mjölk, sjukt nice :)


Efter gårdagens depp hoppas jag på en bätt...

mms_img73323 (MMS)

Efter gårdagens depp hoppas jag på en bättre dag idag, börjat bra iaf :) En ridtur i skogen på en pigg ponny, tror vi travade o galopperade mer än skrittade :) O han känns fräsch dessutom, underbart! Nu sitter jag o väntar på "Nicklas" så vi kan åka o bada nån gång. Sushi och Livet deluxe, känns bra :)


Respekt är ett viktigt ord, behandla andra...

Respekt är ett viktigt ord, behandla andra med respekt. Så självklart, eller hur? Behandla andra som du vill bli behandlad själv, också självklart? Absolut, eller hur? Så varför beter sig folk som idioter mot varann? För att många hela tiden sätter sig själv i första rummet. Det är jag här och nu som gäller, allt annat är oviktigt. Det finns få människor jag beundrar, dessa är knappast några rockstjärnor eller skådespelare. Jag beundrar en kvinna som jag själv svek men som kan se bortom det och ändå stötta mig, det är jävligt starkt. Ingen är felfri, jag långt ifrån, att kunna förlåta andra då de tabbar sig är stort. Jag försöker bli en bättre människa, att lära sig av sina misstag är steg nr 1. Att ha överseende med andras är nr 2. Nr 3, att man faktiskt inte behöver ha överseende med allas, vissa är idioter och har helt enkelt ingen plats i ditt liv. Märks det att jag är lite halvless på folk just nu ;)


Svar på kommentar

"Verkar som om du är precis likadan som personen du klagar på. Du väljer att skriva att du är upprörd på någon genom en blogg?!

Ett tips från en ärlig främling som snubblat in:

Ta det med personen istället för att klaga på en blogg. Det där ser inte bra ut imo.

Two wrongs don´t make a right..."


Absolut! Förstod att jag skulle få en sån kommentar och du har alldeles rätt. 

Men det här är min blogg där jag pyser ur ilska och går vidare efteråt. Det är det den är till för, få utlopp för glädje, irritation m.m. I detta fall handlade det inte om en enskild person, snarare om tjejer i allmänhet och jag skriver kanske något kryptiskt för att ingen som känner mig privat ska missuppfatta. Kanske misslyckades jag nu. Eller? 



Hittade en ny ridstig igår med Oliver. Red...

mms_img35063 (MMS)

Hittade en ny ridstig igår med Oliver. Red lite vilse halvvägs och hade inte helt koll på vart vi var på väg, men det löste sig till slut. Min lilla plutt är verkligen världens duktigaste. Igår var också dagen han varit min i ett år. Shit vad mycket jag lärt mig under detta år, från att ha varit rädd på hästryggen och stelnat till så fort han tog minsta steg åt fel riktning till nu när jag sitter helt avslappnad på lång tygel. Drog på i galopp över våran favoritäng, långa tyglar och fullt ös. Sen blev det en liten vända på terrängbanan också, hoppade några stockar :)


Been there, done that. Eller... ?

Been there, done that. Eller... ?


Man kan gå vidare i all evighet, blunda fö...

Man kan gå vidare i all evighet, blunda för det som varit och hoppas på något nytt. Men man måste lära sig, måste gå igenom det som varit, analysera för att kunna gå vidare. Annars tror man bara att man är nånstans lång fram fast man bara gått i en cirkel och är tillbaka på exakt samma plats som förr. Reflektera, går det att förändra nu eller är det på riktigt dags att ta steget rakt fram?


Man ska fan inte va kompis med tjejer! Sju...

Man ska fan inte va kompis med tjejer! Sjukt less på skitsnack just nu, ta det direkt med mig om det är nåt istället för att prata med alla andra runtomkring.


RSS 2.0