Idag har jag hoppat bana, i galopp dessuto...

Idag har jag hoppat bana, i galopp dessutom :D Fy fan vad kul det var! O jag e inte rädd längre :) O de gick bra också! Fan att det är tre månader tills det sätter igång igen. Lär försöka hitta nån att få privatlektioner hos under sommaren.


Fiona igen :D

bild0499 (MMS)

Fiona igen :D


Inser precis att jag är på väg till sju...

Inser precis att jag är på väg till sjukhuset utan kund. Glömde åka till hämtadressen först. Aja, bara att vända. Har haft lite roligt på morgonen, min kära chef kör rot (färdtjänstpass) för första gången på några år. Med en skolkörning innan dessutom. Haha :D Han har ringt ett par ggr nu o frågat en massa. Inte lätt när det är svårt eller :D


Precis vad jag behövde nu! Är så förbannat...

bild0497 (MMS)

Precis vad jag behövde nu! Är så förbannat jävla skittrött idag. Egentligen får jag inte göra av med pengar alls, fick nyss ett mess att min nästa service på bilen kommer kosta 4200:-!!! Precis 1500:- mer än jag trodde o då hade jag problem att få ihop det. Vill ju inte gå runt i Turkiet och tänka ekonomiskt heller, där vill jag ju slappna av. Så nu är det inge mer Wayne's o sånt på ett tag :( Inget ridläger blir det heller, lär jobba den helgen istället.


Haft körning till Hedesunda nu. Fasiken a...

Haft körning till Hedesunda nu. Fasiken att man inte har nån anknytning hit, finns så otroligt många charmiga hus! Skulle lätt kunna bo här om jag bara kände nån.


Snacka om tur med vädret idag :) Har prec...

bild0494 (MMS)

Snacka om tur med vädret idag :) Har precis ätit frukost i solen. Ska berätta om i natt när jag kommer hem, fy fan vad rädd jag var!


Nicco ligger ihopknölad i baksätet, så söt :)

bild0491 (MMS)

Nicco ligger ihopknölad i baksätet, så söt :)


Nu åker jag, Björn o Nicco till stugan :...

Nu åker jag, Björn o Nicco till stugan :) Ska mysa ikväll med lite grillning o kanske lite spel ikväll. Typ yatzy o alfapet. Synd på regnet men jag har bikini med så förhoppningsvis lyser solen i morgon :)


Gick bra att rida på lilla Mis, jättesö...

Gick bra att rida på lilla Mis, jättesöt var hon :) O pigg! Vi red ut i skogen idag, skrittade bara. Mycket upp o ner för backar. Längtar tills jag får ut o rida i skogen själv, utan en massa andra. Bara gå o mysa för sig själv, eller galoppera lite. Fan va nice! Satt en lapp om ridläger för vuxna där också, bara fredagkväll och en hel lördag. Känner mig rätt sugen på det men de e min jobbhelg egentligen. O då måste jag nog jobba midsommarhelgen istället. Kanske jag måste i vilket fall som helst iofs...


Idag är det ponnyn Mis som gäller :) Tydl...

bild0490 (MMS)

Idag är det ponnyn Mis som gäller :) Tydligen lite busig enligt en annan tjej här, aj då...


Sitter av lite tid på jobbet så här kom...

Sitter av lite tid på jobbet så här kommer en liten update av mitt liv. Blev inga 27 dresses för mig Sara. De båda lite kortare modellerna från HM kom ju för nån dag sen. Herregud vad de satt fult på mig! Båda åker tillbaka fort som 17. Den nedersta på bilderna, den du gillade Johanna, ser helt annorlunda ut på riktigt. Pösigare och med fickor i sidorna, riktigt skum modell. O den översta passade jag helt enkelt inte i. Men den mittersta, den långa, den har inte kommit än. Trodde den skulle ha leveransdatum nu i mitten på maj men måste ha tittat fel :/ MEN, jag hittade exakt en sån bikinitrosa jag varit på jakt efter. Ville ha en svart väldigt bred över höfterna men ändå med lite rynk, så ringar eller knytband. O en sån hittade jag idag :) Med knytband. Så kan jag matcha med lite olika svarta bikini-BHar. Blir bra de :) Nu ska jag åka ner i garaget o logga ut. Natti natt!


Står o väntar på kunder och såg nyss en ig...

Står o väntar på kunder och såg nyss en igelkott :) Finns inget sötare djur! Så go när dom tultar fram på sina korta små ben.


HUVUDVÄRK!!! Trodde faktiskt det skulle sl...

HUVUDVÄRK!!! Trodde faktiskt det skulle sluta när åskan lättat upp luften lite, men icke :/


Klänningarna från H&M kom igår så nu h...

Klänningarna från H&M kom igår så nu har jag hämtat ut dom :) Tyvärr är jag ju på väg till jobbet så jag har ingen chans att pröva dem förrän ikväll. Tråkigt för det kliar verkligen i fingrarna, vill prova NU! :D


Snorig =(

Jättesnorig idag. Sånt där segt äckligt grönt som inte vill komma ut när man snyter sig men ändå liksom smårinner lite hela tiden. O ont i huvet har jag. O det spänner i käkarna. Inte så att jag tänker stanna hemma från jobbet liksom men fan vad skönt det hade varit! Eller nja, rätt tråkigt också. Väldigt less på att sitta hemma nu.

Dags att hoppa in i duschen då.

Björn, saknar dig <3

Då har man precis kört två killar med v...

Då har man precis kört två killar med väldigt ryckigt rörelsemönster till en av stadens pizzerior som är rätt känt för att sälja droger. Svårt o gissa vad dom skulle göra där. Dricks fick jag iaf :)


Ridning med Karin och Skotti inplanerad ti...

Ridning med Karin och Skotti inplanerad till på fredag. Så då blir det två dar i rad :) Har ju ridskolan på lördag, näst sista gången. E bara o hoppas på bra väder nu för jag har ingen regnjacka :( O ingen tid till att köpa nån heller. Annars är nog verkligen det nåt jag borde prioritera nu! Kanske har tid att åka o kolla på söndag eller måndag...


Sitter på jobbet och önskar att jag vore...

Sitter på jobbet och önskar att jag vore nån annanstans. Fasiken vad seg jag är! Helt otroligt. Trodde jag skulle klara jobba idag med tanke på hur pigg jag var igårkväll men nu vettefan. 9,5 timmar kvar, de ska jag väl klara? Anna jobbar ju en stund till. Såg Karin också. Hoppas på att det kommer några till roliga på kvälls passen så man har nån att prata med. Eller att Börne vaknar så jag kan ringa honom :) Men snart så, han kan väl inte sova hela dan!


Jobba idag =)

Inte för att jag vill men jag sitter nog hellre på jobbet och har tråkigt än en dag till här hemma för det börjar bli riktigt tjatigt. Har sovit med balkongdörren öppen hela natten. Jag som alltid fryser och måste sova med två täcken, nu är det ett som gäller och öppen dörr. Fast det har ju iofs varit rätt varmt några dagar. Eller så är jag fortfarande sjuk.

O nu är det dags för gröt. Det hårda livet har börjat igen! Måste iväg och köpa lita vitaminer sen också, inga multisar kvar och endast ett fåtal b12. O Nicco måste ha lite nya Rimadyl också. O ett fästinghalsband, har ju totalt glömt bort allt det där.

Min mus



Hur söt e inte den då. Vänster- och högerklickar gör man på rosetten. Rullar i mitten av rosetten. Älskar den =)


The bitch strikes back!

Jag förstår mig inte på vissa människor i min närhet. Varför måste man vara så jävla bitchig? Får det dig verkligen att må bättre om du vinner över mig, om du har rätt och jag har fel? Varför måste sånt påpekas hela tiden? Varför måste det tryckas ner? Är vi inte kompisar, ska vi inte ha kul ihop, stötta varann? Istället tas minsta lilla tillfälle i akt att visa att du är lite bättre. Just den här gången. I nästa ögonblick är det jag som gör detsamma mot dig. För vet du, jag har tröttnat på att svälja gliringar och bitchiga kommentarer. Jag tänker vara precis lika elak mot dig för jag orkar inte vara den snälla längre. Du har fått mig att bli nån jag inte är. Vi kommer inte vara kompisar speciellt mycket länge till om det här fortsätter.


Garderobsrensning!

Har jag också lyckats med idag =)  Åtminston ena och delvis den andra. Vissa saker hamnar i nån typ UFF-låda mn största delen ska jag lägga ut på Tradera och förhoppningsvis tjäna nån slant på. Så jag kan köpa nya kläder och fylla ut garderoben igen. Fatta att jag fick 16 (!!!) galgar över! O då har det dessutom hängt tre-fyra plagg på många av galgarna och nu är det bara ett per galge. Coolt va =)



Före - efter ;)


Lite shopping idag =)

Åkte till Björn idag och då vände det. När jag hade varit där ett tag började jag känna mig glad och lättare i sinnet på nå sätt. Fortfarande lite förkyld så klart, men nedstämdheten och orkeslösheten har börjat försvinna =)  SÅ fick faktiskt med mig Börne till Valbo en snabbis. In på Gina och prova klänningar tänkte jag men hittade typ inga. Provade däremot en kjol som var så absolut inte jag bara för att Börne gillade den. Kort volangkjol med rosa blommor, haha =)  Korta vida kjolar passar jag absolut inte eftersom mina höfter redan är så breda och benen korta. Ser bara förjävligt ut på mig. O blommor? Inte min grej. Var det inte när mamma tvingade på mig blommigt när jag var liten och det är det definitivt inte nu. Men både jag och Börne gillade den när jag provade =)  Så den blev det! Tänkte jag ska ha den med vit body under, eller kanske vitt ribbat linne. Nåt annat förslag? Inte min stil som sagt egentligen ;)



Söt va? =)  249:- hos Gina Tricot


Åker iväg en sväng!

Nu har äntligen Björn vaknat. Och nej, det var inte jag som väckte honom. Även om jag hade stor lust till det =p  Tur vi inte bor ihop för då skulle han ju aldrig få vara i fred!

Sitter och äter köttfärssås med två stekta ägg. Mitt mellanmål det. NU är det hårdkörning som gäller igen. Fast jag tänkte faktiskt åka förbi Triangeln och köpa nåt gott till Börne också. O kanske en bulle till mig ;)

Nyvaken

Rosslig i halsen, noll ork. Skulle vilja ta en energidrink och bara känna hur jag får livsork och glädje tillbaka. Jävla skit vad allt suger nu!

Fast samtidigt, jag är fortfarande rätt snorig. O då blir man ju rätt tjock i huevt liksom. Förhoppningsvis lättar allt när jag inte snorar längre. Kan det till o med vara så enkelt att jag blir trött för att jag inte får tillräckligt med syre? Kanske skull åka till apoteket och köpa lite slemlösande.

Skit!

Jag måste sova själv i natt =(  Bara jag och Nicco, ingen Björn. O jag är en patetisk 27-årig mes som bara sitter och tycker synd om sig själv. Men jag är sååå sjuuuk :'(

Gnällig kärring =(

De e jag det. Stackars Björn. Är fortfarande förkyld och totalt orkeslös. Typ. Var iväg till Plantagen idag. Kände mig helt slut efter det. Björn var skitgo o frågade hela tiden om vi skulle åka hem så jag fick vila. Men jag lär komma igång, få lite frisk luft. Det är ändå bättre idag än igår. Men nu är jag ju tillbaka där jag var för nån månad sen. Totalt orkeslös. Hade ju inte ens återhämtat mig energimässigt från förra förkylningen som var i påskas och så kom det en till. Den här gången är jag mer noga med att äta iaf. Idag blev det sushi. Igår chineesefood. Eller det kanske var i förrgår? Vad 17 åt vi igår då? Just ja, sallad. O inser nu att jag bara åt riktig mat en gång. Inte ens gröt till frukost tror jag. Bara mackor och en sallad. Fan!

Iaf så är jag hemma från jobbet i morgon också. Inte en chans att jag skulle orka. Idag har jag bara hängt med, Björn har kört och fixat och grejat. På jobbet skulle jag vara tvungen att hålla i trådarna. Köra bil, lasta kunder. Orkar inte! Dessutom ett 13-timmarspass, 6.45-20. Det går inte. På onsdag och torsdag har jag 10-timmars som börjar 13.30. Det känns väldigt mycket mer realistiskt att orka. Får väl se i morgon hur det blir.

Jo just ja, har genomfört en trädgårdskupp idag ;)  Har ett litet trådgårdsland utanför min dörr som jag trodde hyresvärden skull sköta men jag insåg förra sommaren att så inte var fallet. Så idag rev jag faktiskt upp alla brännässlor och annat skit som var där. Lät bara en liten rosenbuske vara kvar. Sen sådde jag en påse blandade sommarblommor :D  Ska bli riktigt kul och se om nåt gror!

Det är visst soligt och fint ute. Kul fö...

Det är visst soligt och fint ute. Kul för er friska jävlar som kan gå utanför dörren utan att ha en snorsträng hängandes ner till knäskålarna. Jag är bara pyttelite bitter :(


Åhh, jobbångest!

Jag har duschat, tror ångan löste upp täpptheten i näsan så just nu känner jag mig inte riktigt lika tung i huvet längre =)  Har definitivt bestämt mig för att åka på ridningen. Kan ju lika gärna sitta på hästryggen som hemma i soffan. Eller nä, jag vet att det är bra mycket mer ansträngande att vara där men jag vill ju så gärna =( 

Men frågan är om jag dessutom ska jobba sen ikväll. Tror iofs att vare sig jag åke rpå ridningen eller inte så kommer jag vara däckad vid tio och där skulle jag bara ha jobbat en timme. Fan vad jag velar fram o tillbaka nu. Behöver pengarna, vill träffa Anna som också kör. O är jag verkligen så dålig att jag måste stanna hemma, har ju kortpass, bara 21-04, så jävla ansträngande är det ju inte. Gaahhhh! Samtidigt känns det som att jag borde ringa Tord nu och säga att jag stannar hemma så han har en chans att hitta nån annan istället för att ringa om några timmar, när ridningen slutat. Men OM jag känner sen att jag orkar jobba så är det ju dumt att han hittar nån annan. Som sagt, jobbångest!

Idag

Hittade inte mer än så där igår, var i på Ellos och försökte göra en beställning men eftersom ett av plaggen där inte skulle komma förrän den 10 juni så skulle hela beställningen komma då och då struntade jag i det. Vill ju ha kläderna innan jag åker ju. Nån som vet nån mer billig nätbutik? Är ju ute efter lite slit-o-släng-klänningar så hellre tio som kostar en hundring än en som kostar en tusenlapp.

O nu sitter jag här o har lite ångest. Är sjukare idag än igår så ska inte jobba. Men vill ändå rida ;)  Det är ju bara en timme och jag behöver inte köra hårt. Kan stå i mitten och titta på och bara göra de mindre krävande sakerna. Har sett fram emot ridningen nu i en vecka, det gör jag varje vecka. Är alltid jättetaggad när det äntligen blir lördag och förra gången kändes det liksom som att det lossnade, jag fick till det rätt bra både med ridningen i övrigt men framförallt med hoppningen. Jag skulle kunna åka dit idag, göra övningarna och när det funkar så ställer jag mig i mitten och vilar. Såå ansträngande borde inte det vara. Har jag tur kanska jag piggnar till av att vara ute bland folk och få frisk luft och så kanske jag faktiskt orkar gå till jobbet ikväll. Börjar ju inte förrän 21 så det är ingen stress heller. Jag vill, jag vill, jag vill =)

O så längtar jag efter Börne. Det gör jag tamejsjutton jämt! Tänk om vi inte hade träffats när vi gjorde. Tänk om jag åkt hem tidigare från krogen. Tänk om vi inte hade stått så länge o diskuterat efterfest. Då hade jag ju åkt hem med nån annan taxi. Otroligt hur livet slumpar sig ibland. På tisdag har vi varit tillsammans i sju månader. När vi hade varit tillsammans två-tre månader kändes det som att det var en evighet, som att vi känt varann hela livet. Nu kan jag inte fatta att vi varit ihop så länge. Sju månader är långt, är ju nästan så det räknas som ett seriöst förhållande ju =)

Första nätbutiken avklarad; H&M

Hittade massa fler klänningar än dessa men många hade leveransdatum i mitten och slutet på juni och vi åker ju den femte så valde bort en del. Bland annat den otroligt snygga lila som Sara bloggade om, http://www.glamourbyvishni.blogspot.com/ .

Men dessa blev det iaf:









Den här sista älskar jag verkligen, tycker den va helcool =)  Får se sen hur de sitter, nu blir det fortsatt shopping på Nelly.se, Haléns, Gina Tricot och Ellos.


Shop 'til u drop!

Åhh, jag hittar så mycket fina klänningar på H&M :D  Shoppingnerven har hittat tillbaka :D 

Förresten, håller på o svettas ihjäl här inne. Vill öppna balkongdörren men funderar på om det är dumt med kyla när man har feber =/

Klänningjakt!

Insåg för ett tag sen att jag behöver sommarklänningar till Turkiet-resan =)  Tänkte titta runt på typ H&M, Ellos, Haléns och beställa hem lite olika o sen skicka tillbaka de jag inte vill ha. Självklart skulle det vara mycket roligare med en shoppingrunda men när? Jobbar som en gris just nu, fem dagar förra veckan, sex den här och sex nästa. O inga normala dagar, vi snackar 12-13-timmarspass. Fast idag gick jag faktiskt hem efter halva. Har ont i halsen och feber. Körde rot som var riktigt lugn som tur var. Låg och sov mellan kunderna och försökte hålla mig från att gråta. Typisk feber för min del. O när man e sjuk får man shoppa :D  O äta godis :D  Fast jag har inget godis. Men nätshoppa klänningar ska jag :D

O nu verkligen vräker det ner, har till oc...

O nu verkligen vräker det ner, har till och med blixtrat två gånger!


När jag vaknade spöregnade det. Gick o dus...

bild0480 (MMS)

När jag vaknade spöregnade det. Gick o duschade o sen medans jag åt frukost så slutade det. Hade uppehåll när jag gick till mamma o pappa med Nicco :) O nu när jag sitter i bilen har det börjat igen. Ibland har man tur! Haha, nu ringde en Ulla mitt i mobilbloggandet, hon hade kommit lite fel :p


I'm back!

Knappt så jag vågar tro på det själv men jag mår faktiskt bra nu =)  Visserligen jäkligt trött idag eftersom jag inte sovit så mycket men nu är det fjärde dagen i rad som jag inte är orkeslös och under ytan. Vaknade så i lördags, e svårt o beskriva känslan men det är en orkeslös och jobbig känsla i hela kroppen. Man orkar knappt med sig själv och ännu mindre nån annan. Var iaf så när jag vaknade då men efter typ en halvtimme var det bättre. Har vart rätt sur och tvär mot Björn när jag mått dåligt och i lördags sa han att jag till och med såg sur ut när jag sov :D  Inte lätt när de e svårt inte. Men iaf, fjärde dan med livsglädje. E till o med så jag vågar hoppas på att allt är som det ska igen =)

Aldrig sett så många blåsippor i samma tuv...

bild0475 (MMS)

Aldrig sett så många blåsippor i samma tuva nån gång. Det börjar verkligen bli riktigt fint ute i naturen nu :) Fattas bara lite värme för att de riktiga vårkänslorna ska komma igång.


Idag var första gången jag kände att jag h...

bild0474 (MMS)

Idag var första gången jag kände att jag hade kontroll på vad jag gjorde på hästen. Var säker och kunde slappna av. O de kändes grymt bra! Hade liksom kontroll och kunde styra och göra tempoväxlingar även i galopp. O så har jag hoppat :) Gick ju skitkasst sist, eller de gick inte alls och jag fick trava över bommar till slut istället. Hästen vek av före o jag blev rädd. Idag var jag också rädd så samma sak hände igen. När de andra hade hoppat bad jag henne att lägga ner andra hindret eftersom jag tyckte det var för högt. Så hon gjorde det lägre och så försökte jag några ggr o till slut funkade det :D Helt underbar känsla i kroppen att äntligen lyckas. Hoppade över ett par gånger till o de gick lika bra. Så jävla härligt bara :D Längtar till nästa gång o jag hoppas verkligen vi får hoppa mer då :)


Fiona igen :)

bild0472 (MMS)

Fiona igen :)


Jag fuskade, jag KÖPTE en latte. Men va tv...

bild0470 (MMS)

Jag fuskade, jag KÖPTE en latte. Men va tvungen att köpa nånting för o växla en femhundring, så jag är faktiskt ursäktad ;) För övrigt, jag mår bra idag :) Inte överdrivet super, men normalbra åtminstone :)


Ute på liten mysrunda med Björn :)

bild0469 (MMS)

Ute på liten mysrunda med Björn :)


Ridning idag

Snart drar jag iväg mot Jäderfors o ska träffa Karin. Sen åker vi till stallet och hämtar hästen, sen vidare till en ridbana så ska jag få rida honom för första gången. Blir ingen skogsridning idag, jag som missuppfattade lite =)  Men det ska bli så himla kul! Blir dessutom första gången jag sitter i en westernsadel, är ju säkert lite skillnad från vanlig åtminstone. Men jag tror jag kommer tröka ut Karin, har ju så jäkla mycket frågor om allt. Jobbade ihop igår så har redan hunnit beta av det mesta men det kommer nog mer =P


Har glömt ett av mina mellanmål hemma id...

Har glömt ett av mina mellanmål hemma idag :( Har en massa annat med mig så det är egentligen ingen större fara. Men jag va rätt sugen på köttfärssås och ägg :(


Lite mer positiv

Vill säga att allt är bättre men njaaa. Vill vara ledig och hitta på nåt kul, det sliter att köra dessa 12-timmarspass och inte ha nåt liv. Man åker bara hem o sover o när man vaknar är det bara o äta frukost, duscha, fixa mat o mellanmål till jobbet o sen iväg igen. Fast i morgon är jag faktiskt ledig =)  O jag ska faktiskt göra nåt kul. Hoppas på fint väder för jag ska ut o rida då. Om nu inte Karin har ångrat sig så ska vi ut i Jäderfors-skogarna =)  Ska börja hjälpa henne med hennes häst och i morgon är första dagen. Så jag ska rida hennes och hon ska låna en av stallägarens hästar o så ska vi ut. Ska bli riktigt sjukt kul =)  Fast jag e så nervös! Rädd o göra nåt fel, känns lite värre nu än med ridskolehästarna. O så hoppas jag att det inte regnar för då vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Då blir det en snabbvisit på Rusta eller nå och fixa billiga regnkläder.

O igår kom Björn med ett jättebra förslag som fick mig på bättre humör. Nästa gång vi är lediga ihop en vardag ska vi åka bort nånstans. Inte nå jättelångt eller jätteskostsamt men bara få komma iväg o mysa lite. Har pratat länge om att åka nånstans i Hälsingland, typ mellan Söderhamn och Bollnäs för det är så himla fin natur där uppåt. Bara åka o ta lite picknick med sig o sätta sig på nå fint ställe. Så det kanske blir det. Eller så lånar vi mamma o pappas stuga o grillar o spelar spel. Fiskar lite. E skönt att ha lite att se fram emot =)

O just ja, kanske inte har skrivit om det men den 5 juni drar vi till Alanya :D  Bokade i söndags. Hittade ett hotell som ligger precis vid stranden men en liten bit från stan. Fast ändå i stan liksom, men nån kilometer från själva centrum. Men de e lugnt, de kan man gå. Eller ta taxi =)

Denna syn mötte mig när jag kom hem från j...

bild0466 (MMS)

Denna syn mötte mig när jag kom hem från jobbet nyss; all min disk var diskad, spisen rengjord och alla andra köksytor var avtorkade. Dessutom en blombukett med ett jättegulligt brev i :) Min alldeles totalt underbara pojkvän som vet att jag mår dåligt som åkt hit och fixat. Världens goaste! Tror han gjort sig förtjänt av en puss o lite kaffe när jag vaknar ;)


Wohoo :D En femhundring mer än jag trodde...

bild0465 (MMS)

Wohoo :D En femhundring mer än jag trodde :D


Dit är jag på väg :) Fick riktig långkörn...

bild0464 (MMS)

Dit är jag på väg :) Fick riktig långkörning idag. Fast vi krånglade en massa och bytte chaufför för det var egentligen Kjell som fick den. Men han började 5.30 i morse o jag vid 14, planeten håller på till 21 ikväll. Så då har jag lite att göra iaf :) Förhoppningsvis rullar det på sen när jag kommer hem också, då blir det nog bra inkört idag. Gissar på att jag får åtminstone 2.500:- för denna.


O jag har iaf en vovve som tycker om mig :)

bild0462 (MMS)

O jag har iaf en vovve som tycker om mig :)


4,5 kg för mycket =(

O vill ni veta en sak till. Som också gör mig nere som fan. Jag vägde 72,7 kg igår morse! Vilket betyder att jag gått upp nästan 3 kg på en vecka o då hade jag ändå gått upp nåt kilo före det också. Varför kan jag inte få vara en sån som går ner i vikt när jag mår dåligt, jävla skit.

Men nu inser jag ju en sak. Då för en vecka sen, söndag och måndag, då mådde jag faktiskt hyfsat. Inte bra men inte skitdåligt heller. O jag har ätit rätt dåligt sen dess. Tappade ju orken rätt rejält efter Uppsala-shoppingen och orkade inte bry mig. Det gav mig faktiskt lite hopp. Att jag ändå hade ett par rätt bra dagar. E bara att äta som en galning då, igen. Vikten ner och orken upp!


Ännu en skitdag.

Finns inge bättre ord så varför ens försöka försköna det. Det enda jag gjort är vaknat, klivit upp ur sängen, ätit frukost. O ändå, redan en skitdag. O jag börjar bli riktigt rädd för att jag inte kommer må som vanligt igen. Att det här kommer bestå resten av mitt liv. Skulle bara vilja vakna och känna mig som vanligt. O ha energi. Få känna att hjärnan går på högvarv som den brukar med alla tankar på inredning, kläder, blommor, hus. Massa idéer på förbättringar här och där. Jag är ju så jävla avtrubbad nu, hela tiden! Så jävla frustrerande så det är inte klokt!

Vill inte mer.

Har inte blivit mycket bloggande den senste veckan, känns bara dumt att sitta och upprepa allt. Var på en skitrolig shoppingrunda i Uppsala med Lotta förra måndagen. Gick o gick o gick. Tror vi sprang runt i typ 6-7 timmar från att vi kom till Uppsala tills vi åkte hem igen. Hittade massa roligt! Dagen efter kände jag mig som en zombie. O dagen efter det också, osv. Tyckte att jag kanske var lite piggare igår men idag är det helkasst. Jag kan inte säga att jag är helt slut för jag är trots allt på jobbet just nu och jag funkar. Men orkar inte prata med kunder, orkar inte skämta o vara social. Går helt på autopilot. Proverna jag tog för en vecka sen visade bara lite lågt blodvärde men inget annat. Så hon har lagt in en ny lista med andra prover som jag ska in o ta. Får se när jag ska orka det. Måste vara där före elva och slutar vid 2-3 på nätterna nu och kör 12-timmars. Orkar inte gå upp nå tidigare heller.

Så så är mitt liv nu. Noll ork. Noll livsglädje. Lägenheten ser förjävlig ut och jag orkar inte göra nåt åt det. Borde diska, borde tvätta och borde röja undan allt som står överallt men orkar inte.

RSS 2.0