Haft en bra dag, bra helg, bra vecka =)

Tolka min frånvaro härifrån som att jag helt enkelt mår bra och inte har så mycket att klaga på och gnälla över ;)

Fick faktiskt en liten aha-upplevelse förr veckan, jag är nöjd med mitt liv! Helt perfekt kommer aldrig nånting vara och jag är alldeles för duktig på att fokusera på de små negativa sakerna än se de stora positiva som egentligen är de som spelar roll.

Jag har en underbar familj som bryr sig, vet att jag alltid kan åka hem om jag mår dåligt och behöver stöd. Min pojkvän är helt fantastisk, aldrig träffat nån som jag kan slappna av så här med och bara vara jag. Och som jag dessutom har så jäkla kul med, vi träffas jämt och ändå kan jag inte låta bli att tänka på honom de få stunder vi inte är med varann. Jag har ett jobb, fast anställning där jag trivs. På fritiden har mitt lyckopiller Oliver, svårt att beskriva hur viktig han är för mig. Han ger mig energi både mentalt och fysiskt. Och trots att jag är 28 år bor jag i en liten lägenhet på 29 kvm som jag älskar.
Så slutsats, skulle inte vilja att mitt liv såg ut på nåt annat sätt än det gör idag.

Jag skulle bara gå och skölja bettet och s...

img_9177 (MMS)

Jag skulle bara gå och skölja bettet och så ser han ut så här när jag kommer tillbaka


Råkade se i en almanacka idag att Oliver h...

Råkade se i en almanacka idag att Oliver har namnsdag samma dag som Nicco avlivades, den 15 april. Länge sen jag skrev om Nicco tror jag men det påverkar mig lika mycket fortfarande. Jag kan slå bort det såpass att jag kan prata om honom utan att börja gråta, men jag får tårar i ögonen bara jag tänker på honom. O just nu rinner dom oavbrutet. Saknar honom så otroligt mycket. Tidigare kände jag panik över att han var borta och jag aldrig mer skulle få honom tillbaka, nu är det mer bara sorg. Har liksom insett att han är borta, det suger men är helt omöjlig att ändra på.


Nu är jag hemma hos Johan o bakar kakor ti...

img_6003 (MMS)

Nu är jag hemma hos Johan o bakar kakor till Lottas kakmys i morrn. Alla bakar en varsin sorts kaka och sen träffas vi hos henne o glufsar i oss av alltihop, inte helt fel :) Dock då har jag haft lite problem med att hinna med det där med bakandet, så stressade in på Enen och köpte ingredienser och sen till Johan. Har rullar på kylning nu som bara ska skäras upp o in i ugnen, det borde jag hinna under kvällen :) Speciellt med tanke på att jag inte haft en körning på ca två timmar nu.


Somnade 4 i morse. 7 blev jag väckt av Joh...

Somnade 4 i morse. 7 blev jag väckt av Johan som försovit sig, 7:45 vaknade jag igen av att nån började dra av taket, hittade öronproppar o somnade om. Vaknade sen vid 9 och 10 av Johan som kom hem o tog rast. Stackars Johan, sista ggn han kom hem var jag inte på bra humör eller. Ställde mig i duschen då och åkte till jobbet sen. Men jag är inte pigg nu, så sjukt seg i huvet. Men med alla grejer jag hittade i Ullared så var det lätt värt det ;)


Haha, jäkla mobil, eller egentligen är det...

Haha, jäkla mobil, eller egentligen är det väl jag som trycker fel ;) Skulle skriva att jag tog hästavdelningen medans Johan fortfarande ligger i stugan o sover :) Hittade inte allt jag ville ha men gjorde väl ett i annat fynd :)


Nu är shoppingrunda nr1 avklarad :) Tog jä...

Nu är shoppingrunda nr1 avklarad :) Tog jästa delningen


Typ 8 mil kvar till Ullared i campingen st...

Typ 8 mil kvar till Ullared i campingen stänger kl 21, har faktiskt varit lite stressigt på vägen ner. Irriterande jäkla stoppklossar överallt!


Förresten, idag drar jag o pojkstackarn ti...

Förresten, idag drar jag o pojkstackarn till Ullared o shoppar hästgrejer :D Roligt förresten att stavningsprogrammet i min iPhone ville ändra hästgrejer till västtyskar :D :D :D


I miss my bitch!

I miss my bitch!


Sköna fredag

Mm, det har faktiskt varit en bra dag idag =)  Pojkvänsmys på morgonen, ponnymys efter det och nu ensammys med en kopp kaffe. Håller iofs på o tvättar samtidigt och måste städa ur bilen sen så alla fynd från Ullared får plats, men just precis nu så känner jag bara avslappning i kroppen =) 

Totalt byte av samtalsämne, reklam från Jula på TV nu, är kanske dit man borde åka o köpa stallkläder? Vinterjacka för 169:- tror jag det stod. Hmm... Förmodligen skitful med noll passform :D

Tillbaka till det jag nästan skrev om nyss. På söndag pajar jag min ekonomi totalt och åker till Ullared med Johan. Har en alldeles för lång inköpslista, allt till Oliver eller till mig som jag ska ha när jag rider Oliver ;)  Ska gå igenom den där listan några ggr så det inte står en massa onödigt och sen får jag fasiken inte impulsshoppa nåt. Shoppade ju lös för ca 5000:- förra hösten när jag var där och faktiskt så tror jag att jag använt det mesta. Är nog bara vinterkängorna som satt skumt när jag red som inte blivit så mycket använda. Regntäcket med halvhals som Oliver fick har varit helt kanon! Han hade det på sig idag för första gången sen i våras, drog på det igår vid 20 och tog av det idag vid 15 ungefär, fortfarande helt torr under trots regnet =)  Har för mig att det kostade 349:- bara, hållit ihop bra har det gjort också. Så har dom de täckena kvar blir det ett till sånt. O så hoppas jag på att de fått in lite tunnare vintertäcken =)

Johan. Mmm =)  Bara ler när jag tänker på honom =)  Han är bra, jäkligt bra för mig. Tror det var ca två månader sen vår första dejt, två månader av mer eller mindre näringsbrist för min del så han har tyvärr fått se mina sämsta sidor redan. O samtidigt har han ju verkligen bevisat vilken gullig kille han är, o hur mycket tålamod han har med mig när jag mår dåligt. Är väl kanske inte världens sötaste o snällaste när jag har näringsbrist direkt ;) 

Jo just ja, jag kom faktiskt in på en av kurserna jag sökte i höst. Socialpsykologi =)  Kom inte in på rättspsykologin som jag sökte först så då sökte jag några till kurser men låg på reservplats på allihopa. Men så hoppade tydligen tillräckligt många av den där. Men jag lär skriva högskoleprovet i höst, förut har jag kommit in på nästan allt jag sökt när jag provat. På rättspsykologin hade jag reservplats 131 eller nå sånt, såå dåliga betyg har jag att söka på. Högskoleprovet hade jag 1,4 på så där hade jag lite bättre chans än med 11,79 i betyg ;)  Inte för att jag tror att jag ska lyckas med 1,4 igen, men över 1,0 borde jag väl få iaf...

Appropå förra inlägget, kan inte släppa det riktigt. Blev glad över den kommentaren. Mått dåligt över det där länge och det skulle vara skönt att kunna lösa det och gå vidare...


Fick en kommentar nyss...

O den ska jag svara på, men inte nu. Dock så tror jag bara att allt är missförstånd från början till slut.

Har sån här jäkla byggställning utanför al...

img_8622 (MMS)

Har sån här jäkla byggställning utanför alla fönster men idag hittade jag åtminstone ett sätt att använda den :D


Nu är det me, myself and I-mys :) Trött oc...

img_6119 (MMS)

Nu är det me, myself and I-mys :) Trött och rätt sliten faktiskt efter ett 12-timmarspass på jobbet. Blev inte ens nån ridning för det regnade så mycket.


:(

Just nu känns det mesta väldigt nattsvart. Haft näringsbrist igen och jag börjar bli så jävla less på att ständigt dippa ner. Det går inte många veckor så är jag där igen, jag pallar fan inte längre. Chefen börjar lessna, pojkvännen också. O har jag inget jobb så kan jag inte ha Oliver kvar. Inget jobb, ingen häst och ingen pojkvän.
Grattis Elin


Andra stekpannan ;)

mms_img24256 (MMS)

Andra stekpannan ;)


Var o plockade svamp idag. Det här är förs...

mms_img24255 (MMS)

Var o plockade svamp idag. Det här är första stekpannan :)


Min nya mobil har kommit :D

mms_img24254 (MMS)

Min nya mobil har kommit :D


Tydligen så var en kille från Tylösand på ...

Tydligen så var en kille från Tylösand på Heartbreak igår :) Eller han var från Uppsala men jag hade träffat på honom i Tylösand, lite coolt. Dock så kommer jag inte ihåg att jag träffade honom igår och igår kom jag inte ihåg att jag träffat honom i Tylösand :D


Fikasällskapet fick körning men som tur va...

mms_img51297 (MMS)

Fikasällskapet fick körning men som tur var lämnade han fikat :D Har ni inte provat vaniljflätan på Statoil, do it!


Eller vänta lite, den 6 e ju på tisdag. Al...

Eller vänta lite, den 6 e ju på tisdag. Alltså får jag börja använda min nya mobil redan då :D Ska bli sjukt nice :D Dock ska jag ha kvar min gamla o använda när jag är i stallet och skaffa kontantkort till den. Vill inte riskera att jag börjar slänga den nya också i backen o i huvet på ponnyn. Dessutom e den vit, så den lär ju bli smutsig rätt lätt ;)


Ett par såna här tror jag att jag ska köpa...

mms_img51295 (MMS)

Ett par såna här tror jag att jag ska köpa till min garderob. O btw, min nya mobil har änligen kommit :D Dock så byts inte abonnemanget förrän på onsdag morgon kl 03:00 så jag kan inte börja använda den. Men ändå :D O nytt abonnemang + ny mobil, då borde väl verkligen samtal och sms komma fram.


Min facebookstatus för ett år sen

"Hemkommen och nyduschad efter en 3,5 timmar lång ridtur med P**** Eng**** =) Har haft det riktigt trevligt (med undantag för den gigantiska spindeln!) :D"

För P****, om du fortfarande läser min blogg, så hade jag verkligen riktigt trevligt och svinkul ihop med dig! Vart, hur och när det bara blev totalfel mellan oss vet faktiskt inte jag. Ber om ursäkt för saker jag gjort/sagt som sårat dig, det var faktiskt inte meningen. Hoppas du mår bra och trivs på nya jobbet.

RSS 2.0