Grillning i Vårvik :)

mms_img66901 (MMS)

Grillning i Vårvik :)


Idag är en sån där sjukt tråkig dag på job...

Idag är en sån där sjukt tråkig dag på jobbet. Absolut inget händer. Kan inte ens stå o prata med annan chaufför för att det står så många bilar på stolparna att jag inte ens får plats. Shit vad less jag blir. Det positiva idag är att jag åtminstone lämnat tillbaka stallnyckeln till förra stället, det absolut sista där. Skurade boxen för nån vecka sen, hämtade hösilaget i måndags så nu är allt där avslutat. Skööönt :)


Ser ni räven? Fick lite sällskap när jag g...

mms_img57586 (MMS)

Ser ni räven? Fick lite sällskap när jag gick för o hämta Oliver i hagen :)


Första doppet :) Alldeles själv på strand...

Första doppet :) Alldeles själv på stranden också :)


Jag som trodde jag bara hade träningsvärk ...

Jag som trodde jag bara hade träningsvärk igår, tydligen var det feber. Vet inte om det är magsjuka eller matförgiftning men mår fortfarande dåligt. Gick hem från jobbet ca halv elva igår, då gick det helt enkelt inte. Åkte och bytte bil med chefen eftersom jag hade fått en storbilskörning och sen blev det ilfart till station. Spydde och åkte hem, har sen spytt med jämna mellanrum. Trodde det var okej idag på dan, åkte hem till mamma o pappa o åt och det kändes faktiskt okej. Men började må illa igen när jag kom hem och sen dess har det blivit ett par ggr till. Usch, är helt däckad i kroppen. Men nu är jag på väg till stallet o ska smörja in Olivers bromsbett bara, blev en vilodag för honom :/


Jag fryser, har dumping, ont i huvet och k...

Jag fryser, har dumping, ont i huvet och kroppen värker efter två barbackaturer och en jobbnatt. O inte är det nån jäkla körning heller :( Jo just ja, kör minibuss idag och den läcker in.


Inte så illa på liten bil ;)

mms_img57584 (MMS)

Inte så illa på liten bil ;)


Bara tre timmar kvar :) Fast det här har ...

Bara tre timmar kvar :) Fast det här har varit en otroligt lugn natt att köra, mesta familjer och äldre par. O ingen direkt jättekö heller :) Är ändå uppe i 4000:- strax :)


Ligger på soffan på jobbet. Hade räknat me...

Ligger på soffan på jobbet. Hade räknat med att det skulle bli jobb direkt jag började men det är lugnt hittills. Så jag har ätit tårta och nu är det bara slappande som gäller. Är dock jäkligt trött, skulle hellre vilja vara hemma och sova. Eller varför inte fira midsommar för en gångs skull ;) Fast jag har hunnit vara hos mormor och morfar och ätit. O före det tagit en barbackatur med Oliver. Galopp fram o tillbaka över en av ängarna, hängde på sniskan o höll tag i manen. Men ändå, kul var det ;)


Här tog Oliver ett hopp upp från stillastå...

mms_img57582 (MMS)

Här tog Oliver ett hopp upp från stillastående idag. Han stod bara helt still o nosade på vattenpölen intill stenarna och innan jag hann reagera hade han tagit ett hopp upp. Hann tänka att det här kommer inte sluta bra och jag är fortfarande förvånad över att allt gick bra o att jag satt kvar. Hade lika gärna kunnat ramla bakåt och hamnat med huvet i asfalten och ryggen på stenkanten. Dags att börja använda säkerhetsvästen kanske...


Körde in 5.200:- på nio timmar igår och id...

Körde in 5.200:- på nio timmar igår och idag började dagen med en körning till Arlanda :) Ä fint dä :)


Just ja, en riktig latte med vaniljbulle p...

Just ja, en riktig latte med vaniljbulle på Wayne's. Den du ;)


Fy fan vad hungrig jag är! Skulle kunna ät...

Fy fan vad hungrig jag är! Skulle kunna äta precis vad som helst och då har jag ändå ätit en portion kyckling med quinoa och ärtor. Plus en cocosbulle. O känner liksom att en pizza inte skulle sitta helt fel liksom. Eller en fet ostburgare från Sibylla med massa ketchup och gurka. Med stripes och cheddardip! Shit asså, sjuuukt sugen på onyttigt.


Nu börjar jag bli uttrökad... Inget o göra...

Nu börjar jag bli uttrökad... Inget o göra på jobbet men det är bara 15 minuter kvar, jippie :D Saknar Björn sjukt mycket, hade gärna suttit en stund på bron med en kopp kaffe :) O nej, vi är inte tillsammans ;)


Lycka :D Det här brödet åt jag jämt till ...

mms_img13923 (MMS)

Lycka :D Det här brödet åt jag jämt till mellanmål förut, tills Ica Maxi i Sandviken tog bort det ur sortimentet nån gång i höstas. O det här var perfekt, blodsockret låg bra och hungern kom inte efter fem minuter. Har alltså sen i höstas inte lyckats hitta nåt bröd alls som kunde ersätta det här. O nu hittade jag det på Ica i Björksätra, jag som trodde att de helt enkelt slutat göra det. Så nu, total lycka :D Haha, vet att jag e töntig. Men är man på gräns till näringsbrist konstant så ;)


Den här ängen galopperade jag o Oliver öve...

mms_img37954 (MMS)

Den här ängen galopperade jag o Oliver över i full fart tidigare idag. Shit vad det sög till i magen :D Han vill så gärna springa på när vi är ute så jag har tänkt att jag ska börja låta honom göra det ibland, få ta ut stegen ordentligt och kanske samtidigt bränna lite fett. Vi har ju sen två veckor tillbaka börjat med trav o galopp och i princip varje gång sitter jag och stoppar och han är irriterad och vill framåt, så nu får han springa på nån gång ibland också. Men det är nojjigt att släppa tyglarna och låta honom dra på, så säker är jag inte i sadeln att jag klarar om han flyger i luften eller åt sidan i den farten. Men det var verkligen svinroligt :D


Buzzador

Hört talas om det? ;)  www.buzzador.se Man får hem grejer att prova och visa för vänner och bekanta, sen ska det skrivas rapport om det hela. Rätt drygt att skriva rapport men den här gången fick jag prova tre produkter från Decubal; hand creme, ansiktskräm och lip balm. ÄLSKAR handcremen! Den går lätt in i huden och kladdar inte en massa, efter nån minut kan man köra bil utan att ratten blir snuskig ;)




Bara testar om det här kommer fram nu, jäk...

Bara testar om det här kommer fram nu, jäkla skittelefon som inte vill fungera...


Sitter på Börnes altan med en kopp kaffe o...

mms_img64753 (MMS)

Sitter på Börnes altan med en kopp kaffe och Ballerina kladdkaka. Sen blir det rödvinsmarinerad fläskfile med potatisgratäng, riktigt nice :)


Härlig dag =)

Jag är så sjuuukt nöjd med stallbytet :D  Nu har vi varit på Walsäng i två veckor och vi kunde inte ha hamnat i ett bättre stall. Oliver har för tillfället två kompisar i hagen och kommer få en tredje om en vecka, så han behöver aldrig bli lämnad ensam. Dessutom ingår han i en riktig flock med hela den sociala biten som det innebär. Hagarna är enormt stora, de kan ta riktiga galoppruscher utan att behöva stanna upp eller vända en massa för att hagen tar slut. Det finns träd att klia rumpan på och söka skydd under när det regnar. När han väl står i stallet är det öppna boxar, han och grannen Totte kan stå och klia varann lite. Inte för att jag upplevde Oliver som en nervös eller stirrig häst på nåt sätt tidigare, men här har han blivit mycket mer avslappnad. Mer harmonisk och tryggare på nåt sätt, svårt att sätta fingret exakt på vad det är men han är annorlunda på ett bra sätt nu =) 
Sen så mår jag själv mycket bättre i nya stallet också. Inget tjafs och inte en massa krångel, åker inte dit med en klump i magen och stressar runt för att komma därifrån så fort som möjligt. Sista tiden i förra stallet var verkligen inte rolig. Det är en jätteskön och avslappnad stämning här, alla är trevliga och hjälpsamma. Fick sällskap av en av tjejerna på gårdagens ridtur, riktigt mysigt =)

Här är några kort från idag, på en avslappnad och lycklig Oliver =)








RSS 2.0