När jag ligger bredvid honom och ser in i ...

När jag ligger bredvid honom och ser in i hans ögon o pulsen bara ökar och det kittlar i magen o kroppen ryser, då vill jag bara att han ska bli min. På en gång, vill känna att han vill ha mig o bara mig. Att det är han o jag tillsammans. Meeen, visst är det bra att det går långsamt. Eller... ?


Avslappnad. Har tvättat alla sunkiga kläde...

mms_img63404 (MMS)

Avslappnad. Har tvättat alla sunkiga kläder från Tylösand, varit till Oliver o ridit o ätit hos mamma o pappa. Nu är det bara jag med en bok, en kopp grönt te och ytterligare en kopp med kardemumma-kaffe. Total avslappning :) Läser Livet deluxe av Jens Lapidus, hunnit 36 sidor hittills och den är sjukt bra. Ska försöka övertala "Nicklas" att se snabba cash med mig ikväll, är på det humöret. O sen är det ju aldrig fel att få sitta o dreggla över Joel Kinnaman en stund heller ;)


Nu ska jag försöka vända den här dagen, ta...

Nu ska jag försöka vända den här dagen, ta tag i saker jag blir stressad av att jag måste göra och ÄTA. Näringsbrist e fan inte kul. Igår var jag mest deppig, idag känns det som om jag har huvudet fullt av bomull och gått upp 30 kg under natten. Skitseg! Men ändå inte lika ångestfylld så de e skönt :)


Nicco

Känns som att det är det mest återkommande ämnet här. Är jag patetisk som inte kan släppa att min hund dött? Som fortfarande får ångestattacker över att han inte är kvar, över att han aldrig kommer hoppa upp i sängen och komma smygandes och kura in sig mot min mage. Vill inte glömma alla småsaker kring honom men jag klarar inte heller att tänka på det. Sägs ju att tiden läker alla sår, det är fucking bullshit!


O just ja, fick ett samtal nyss som verkli...

O just ja, fick ett samtal nyss som verkligen gjorde den här dagen bättre <3


Idag har varit en riktig kass dag, fem dag...

Idag har varit en riktig kass dag, fem dagar med öl, sprit och cigg har satt sina spår. Har inte direkt ätit onyttigt men jag har väl inte direkt ätit alls liksom. Så i morse klappade jag ihop lite, eller lite mycket. Grät, var dryg och lite småbitchig mot "Nicklas". O när jag försökte äta så spydde jag. Men har försökt äta lite nästan hela tiden nu på eftermiddagen o det börjar kännas bättre.


Hoffmaestro, shiiit :D

mms_img54419 (MMS)

Hoffmaestro, shiiit :D


Hoffmaestro, shiiit :D

mms_img54419 (MMS)

Hoffmaestro, shiiit :D


Hoffmaestro, shiiit :D

mms_img54419 (MMS)

Hoffmaestro, shiiit :D


Handtagen lyser röda när det är upptaget p...

mms_img14664 (MMS)

Handtagen lyser röda när det är upptaget på toan, coolt :D Sen lyser det grönt när det är ledigt. Smajdigt ;) O ja, jag är tokpackad ;D


Jag fick 13 nummer på 10 min, Reide fick 9...

Jag fick 13 nummer på 10 min, Reide fick 9. Med andra ord, han kör i morgon o jag super ikväll :D


Människor, förstår ni hur jävla grymt det ...

Människor, förstår ni hur jävla grymt det här är. Vet inte om bilden kommit in än men jag är på Hoffmaestro. Såå sjukt jävla bra! Shiiiit! På riktoigt, shiiiit!!ö :D


Tuta vänster, vinka höger. Sjuka stugpolar...

Tuta vänster, vinka höger. Sjuka stugpolare :D


Tylösand :D Hade jag supit lite mindre ha...

mms_img54417 (MMS)

Tylösand :D Hade jag supit lite mindre hade det kanske kommit fler inlägg de senaste dagarna. Ostabilt! :D


Det blir bara bättre och bättre, helt sjuk...

Det blir bara bättre och bättre, helt sjukt egentligen att en annan människa kan sätta igång såna här känslor i kroppen. Den här natten har varit så otroligt underbar, så himla mysig och jag vill bara ha mer.


Tylösand i morrn :D

O jag e förkyld =(  Började som halsont igår och har bara fortsatt idag med mer halsont plus rinnande näsa och tjock i huvet. Suck. När jag för en gångs skull ska hitta på nåt. Men, skit samma! I morrn kör vi :D  Ca 70 mil enkel resa, helt sjukt långt. Dock så får jag sällskap, Erics kompis Erik som också ska bo där nere med oss o han har dessutom körkort så jag slipper köra hela sträckan själv =)  O så har jag nån att prata med, shit va less stackarn kommer va när vi är framme ;) 

Så Tylösand i några dagar, jag tillsammans med tre killar i en stuga. Kan det bli bättre ;)  (O nu försökte jag va lite kaxig, egentligen skulle det ha varit så jäkla mycket bättre om jag haft "Nicklas" där också. Kommer sakna honom alldeles för mycket <3)

Nu regnar det igen...

Nyss vaknat och sitter som vanligt med mitt gröna te och en tallrik gröt. Idag är det städning som gäller, lägenheten ser förjävlig ut och ikväll kommer det lite trevligt folk hit och firar att jag äntligen har semester. Meningen var ju att jag också skulle ha hunnit klart med hela lägenheten till idag, dvs. satt upp gardiner, hyllor, tavlor m.m. Så blev det inte riktigt ;)  Det enda som hänt är att det kommit upp en taklampa i vardagsrummet men man får väl vara nöjd att det är nån skillnad åtminstone ;)  Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt bara, åka o handla lär jag göra, Oliver skulle behöva ridas eftersom han bara ska stå i hagen nästa vecka, o så ska ena lillebrorsan fira sin födelsedag idag också. Puh... Får inte glömma hämta ett par skor jag lämnat in till skomakaren heller, annars blir det 13 cm klackarna idag och då ligger jag nog på sjukhus med brutna fötter sen.

Nu pladdrar jag bara på o tänker högt, egentligen har jag så himla mycket annat jag skulle vilja skriva om. Behöver lufta ur huvet om några saker men vill att de ska förbli hemliga ett tag till.

Med tanke på det otroligt dåliga vädret blir det nog inge utesittande ikväll som jag hade hoppats på. Får trängas ihop i sängen o soffan istället, trångt som fan. Men mysigt ;)


Just keep on falling...

Fick några söta kommentarer till förra inlägget. Men jag faller inte på ett dåligt sätt. Bara underbart och härligt ;)

Bara fortsätter att falla...

Bara fortsätter att falla...


Mina kinder vibrerar, bättre än så blir de...

Mina kinder vibrerar, bättre än så blir det inte :)


Idag har jag faktiskt paddlat kanot :) Fö...

Idag har jag faktiskt paddlat kanot :) Förbi hela Bångs broar typ, stannade till på stranden vid Sörtutt och grillade lite. Riktigt mysigt :)


Helt underbar dag :) Är uppe i mamma o pa...

mms_img71263 (MMS)

Helt underbar dag :) Är uppe i mamma o pappas stuga med Oliver, har precis ridit ut i skogen här. Tagit några långa härliiga galopper på sandstigar, så jäkla grymt! Är ännu mer taggad att köpa egen hästtransport nu så jag kan åka iväg till nya ställen mer.


Andra dagen i spåret nu, tiden igår blev 2...

Andra dagen i spåret nu, tiden igår blev 22 min och 10 sek. Tror inte jag kommer gå/springa fortare idag, väldigt nyvaken och har knappt sovit nåt. Dessutom åt jag en macka med leverpastej på vägen hit så jag sitter och har lite dumping. Det här kommer bli en rolig dag, har precis varit och lånat ett hästsläp och ska dra med Oliver till sommarstugan och rida lite där uppe :) Har ju velat göra det sen jag köpte honom för det finns så fina ridvägar där uppe.


Första riktiga semesterdagen

Lär säga att jag utnyttjat den till max. Bilen har blivit servad, har hunnit med två shoppingrundor; en i Gävle med Lotta och en i Valbo med Hanna, har gått 2,5-an i Hemlingby, varit till Järbo och bytt bil och tagit en ridtur med Oliver.

Mål ett är att kunna springa 2,5 km. Behöver inte springa fort men jag ska springa och jag ska klara det om två månader. Kan jag ha lyckats med 50 meter idag kanske, så jag har lite jobb framför mig ;)

Har lyckats shoppa loss för nästan 2000:- idag, jäkligt längesen jag shoppade nånting överhuvudtaget. Kändes skönt =)  Hittade bland annat nedanstående skor. Med 13 cm klack! Förstår helt ärligt inte hur jag ska lyckas gå i dem, men jag ska försöka ;) 




O ja, jag lär försöka banta bort den där jäkla rumpan nån gång. Tyvärr blir den bara större av ridningen men jag kan åtminstone skylla på att det nästan bara är muskler, eller nåt... ;)



9.30 till och med. Skit :/

9.30 till och med. Skit :/


Klockan är åtta på morgonen och jag har re...

Klockan är åtta på morgonen och jag har redan varit vaken en timme. Funderar på om jag ska hem o sova igen eller fortsätta vara vaken. Har lämnat in bilen på service så innan jag åker hem ska jag förbi Wayne's o kolla om de öppnat redan. Även om jag e rätt säker att det inte är förrän 9.


Första gången på länge som det är mörkt i ...

Första gången på länge som det är mörkt i rummet när jag går o lägger mig. Rätt nice faktiskt :)


Mitt lyckopiller <3

mms_img56692 (MMS)

Mitt lyckopiller <3


Nicco <3

Tre månader sen i fredags. Jag har insett att han är borta och att han aldrig nånsin kommer tillbaka, men jag kan inte acceptera det. Så himla sjukt, det spelade ingen roll hur ensam jag var för jag var aldrig helt ensam. Hade ju alltid min lilla vovve. Inte för att jag är den typen av person som alltid behöver ha någon i närheten, har rätt stort behov av ensamtid egentligen. Men jag har haft Nicco i nästan nio år, det är en jäkla stor del av mitt liv. Den jobbigaste delen dessutom. Även om det låter patetiskt att en hund är ett stöd så har det varit så, bara att ha honom bredvid mig i sängen när jag sover. Eller när jag behövt tid för mig själv; tagit med honom i bilen och bara åkt en sväng, lyssnat på schysst musik och suttit och klappat honom när han sov på sätet bredvid. Det är en så stor saknad, har mått så jävla dåligt sen han dog. Var hem till mamma o pappa i natt efter jobbet och hämtade min extranyckel, förr åkte jag alltid dit efter jobbet och hämtade Nicco. Och fast han var i princip döv så hörde han nästan alltid när jag öppnade ytterdörren och kom springande ner för trappan. Jobbig flashback =/  Tycker att det börjat kännas bättre men det är nog helt enkelt för att jag stänger av så fort tankarna gått åt Nicco. Så efter en vecka utan ordentlig sömn och med lite pms, dvs. ingen ork att styra hur jag tänker, sitter jag här och bara gråter.

Enda positiva i det här är att Niccos död har fått mig att öppna ögonen lite. Från att direkt efter inte ha klarat av att vara själv alls, fick ren panik av att vara ensam utan folk i närheten, till nu när jag fått lite distans. Det påverkar mig fortfarande men jag har fått en del insikter under de här tre månaderna. Har handlat utan att tänka, låtit allt annat förutom jag själv här och nu varit oviktigt. Kan inte direkt säga att jag blivit starkare, bara insett att jag ÄR stark. Men jag är jävligt duktig på att tillåta mig själv bli svag.

Kortsiktig belöning, långsiktig bestraffning.

Me, myself and I

Beslut: Lägga upp en plan för hösten. Inte bara låta allt lunka på och bli frustrerad, nu ska det fan hända saker.

Åtgärd: Skriva högskoleprovet. Kolla distanskurser med platser kvar i höst. Söka nya jobb!

Slutdiskussion: Det är nu det är dags, varje gång jag funderat på plugg eller nytt jobb har jag känt att jag inte haft energin att göra nåt åt det. Den har jag nu. Och jag vet precis vilka saker i mitt liv som tar energi och vilka som stärker mig. Skrev nåt halvdeppigt inlägg för ett tag sen, är exakt det jag menar. Jag VET egentligen vad som får mig att må bra och vad som sänker mig, så jag ska sluta vara så jäkla puckad. Sluta sträva efter kortsiktiga kickar.


Så du kunde alltså inte hålla dig? Dåligt ...

Så du kunde alltså inte hålla dig? Dåligt pojken, dåligt ;)


Faller bara djupare och djupare, totalt ha...

Faller bara djupare och djupare, totalt handlöst och utan kontroll. Inga rädslor, bara härligt lyckorus.


Saker som är bra på lång sikt är kanske in...

Saker som är bra på lång sikt är kanske inte lika roliga på kort sikt. Vill, vill, vill! :D


Precis ätit räksallad från Milano igen. De...

Precis ätit räksallad från Milano igen. Det är ju kul när jag börjar krångla med ändringarna och pizzagubben säger: aja, det vanliga :D


Min lite modifierade räksallad från Milano...

mms_img53813 (MMS)

Min lite modifierade räksallad från Milano, ingen ananas, paprika, inga ärtor, majs och fetaost istället för vanlig ost. Perfekt! Älskar brödet man får till med ost o pizzakrydda på :)


Vet inte om jag kan pusta ut riktigt än me...

Vet inte om jag kan pusta ut riktigt än men hela den här veckan har Oliver varit fräsch i haserna. Har inte skrivit nåt om det tidigare men före det här var han dålig i ca två veckor. Inte halt men kort i steget och började slänga med huvet igen. Han har i samma veva haft några sår på karleden, samma ben med sämsta hasen. Dessa är nästintill läkta nu så förhoppningsvis var det bara det. Så idag blev det några galopper och några hopp över stockarna i skogen, helt underbart :D


Snabbvisit på Strandbaden i Årsunda :D

mms_img53812 (MMS)

Snabbvisit på Strandbaden i Årsunda :D


Blev en rätt skön dag ändå :) Fick med mi...

Blev en rätt skön dag ändå :) Fick med mig en Eric med öroninflammation till IKEA, så nu har jag köpt en lampa jag gått o suktat efter i all evighet. Vet att typ alla andra har den också, en rund med massa blommor. Tror den heter Maskros. Förr fanns den bara som jättegigantisk och då skulle det inte få plats annat än lampa i mitt vardagsrum. Sen kom det en mindre modell också men jag har ju inte haft nå pengar, förrän nu ;) Fick med mig lite annat smått o gott, bland annat en stor glasvas typ. Ska stå på golvet, fyllas med vatten och rosor från busken utanför. Egentligen skulle jag ha försökt få dit en lampa uppifrån som lyser upp rosorna och bildar lite skuggor under. Skulle kunna bli rätt schysst :) Nu ska jag bara dumpa klart, sitter på Erics soffa o har precis dragit i mig en räksallad med lite för mycket ost. Puh...


Fast...

Min mormor säger faktiskt att så länge jag inte har några barn så gör det inget att jag bara leker och flyr undan allt ansvar. Så det så ;)

Två steg fram, ett tillbaka

Dags att ta ett steg tillbaka och reflektera lite. För helt ärligt, va fan håller jag på med??? Jag är verkligen så jävla kass ibland, så helvetes impulsiv och tänker fasiken inte långt. Ibland är det så himla nice att bara flyga på moln och slå bort allt runtomkring. Men jag är 28 år (29 till o med om nån månad, herregud!), jag gör ju samma misstag jämt. Borde vara dags att lära sig nu, eller borde ha lärt mig för länge sen. LÄNGE sen!

O nu låter det väl som att jag har en riktig deppdag, så är det inte. Lite PMS och vaknade upp bara ;)  Vaknade dessutom upp med en riktigt söt kille, så helt fel har inte dagen börjat :)

Men ändå, det där med att jag ska börja ta ansvar för mitt eget liv som jag bestämmer mig för hela tiden. Det börjar kännas aktuellt igen. Börja söka lite jobb, komma ihåg att äta, umgås med kompisar. Inte springa runt med skygglappar i min egna värld, skrikandes med händerna för öronen. Jag är typ Bosse, Göran och Anders samtidigt, eller vad nu de där tre vinaporna heter.

Det pirrar och känns alldeles varmt och lu...

Det pirrar och känns alldeles varmt och luddigt i magen... Kär? Förälskad? Eller bara liiite mer än kompiskänslor? Skit samma, de e en underbar känsla :)


Rihanna - California king bed :) Ska inte...

Rihanna - California king bed :) Ska inte Rihanna spela i Sverige nånstans i höst förresten? Nån som e sugen på att följa med? ;)


Tror man kan säga att jag dejtar en kille,...

Tror man kan säga att jag dejtar en kille, träffar en som gör mig glad iaf :) Ska bli intressant o se vad som händer och hur det utvecklar sig. O egenligen borde jag inte skriva nåt alls här. Men jag kan ju inte hålla mig :D


Två veckor kvar till Tylösand :D Ska bli ...

Två veckor kvar till Tylösand :D Ska bli så sjukt kul, sova i en stuga på campingen med Eric o Mackan. Känner att det beslutet blev riktigt bra, kunna ha lite bekvämligheter som egen toalett o dusch, kylskåp, elektricitet, micro. Kunna fixa lite käk åtminstone liksom :) Får se om jag åker ner samma dag som tjejerna (som ska komma överens i ett tält :P) eller om jag åker en dag före och festar loss med grabbarna på kvällen :) Ska bli sjukt kul iaf! :)


Tänk att det behövs så lite för att vända ...

Tänk att det behövs så lite för att vända från ängslan till hopp...


Undrar om folk tycker att jag är lite kons...

Undrar om folk tycker att jag är lite konstig ibland... Förr var jag väldigt eftertänksam och sa inte så mycket utan att ha tänkt före. Nu orkar jag inte, har släppt nojjan över att inte bli omtyckt för att jag säger fel saker. Fast det är väl både på gott o ont, det slinker ut ganska konstiga saker ibland. O jag tror jag blir rätt dryg efter ett tag, men jag får väl bli en ensam tant som pratar med sina hundar då.


Var förbi Media Markt nyss och var riktigt...

Var förbi Media Markt nyss och var riktigt nära att gå därifrån med en Bosch Tassimo, har tittat på en sån där i snart ett år nu. Skulle vara så himla smidigt med kapselmaskin istället för att behöva vänta på att kaffebryggaren ska bli klar. Men! Det smakade ju päck :( Testade iofs bara cappucino, men mjölken är ju så helsikes sötad så det smakade ju bara socker. Nu dricker jag ju iofs mest vanligt kaffe men det är ju just för att jag inte orkar stå i skumma mjölk varje dag, så en av fördelarna var ju att det skulle gå att göra latte direkt. Men men... Skulle kunna köpa en helautomatisk mjölkskummare också, då blir det ju iofs rätt smidigt ändå.


Två timmar har gått o jag har haft en körn...

Två timmar har gått o jag har haft en körning. Riktigt segt idag... O lattesugen är jag, vill ha en från Wayne's men de har ju stängt nu. Hade jag inte varit så jäklarns sen hade jag åkt förbi innan jag började. Fattar inte hur jag kunde bli sen idag, började göra mig iordning en timme innan jag skulle åka hemifrån. När man vet att man har mycket tid på sig är man så jäkla puckad så då tar man det lugnt, när man istället skulle kunna hålla samma fart som vanligt o kanske komma i tid till jobbet för en gångs skull... Känns som att en kvart för sent börjar bli standard nu. Fast det är ju å andra sidan inga körningar direkt heller, o jag vet ju att jag är i tid när jag måste.


De e chill nu :D

Allt kändes rätt trist ett tag, inga pengar och inget att riktigt se fram emot. Tjoff poff och nu ska jag till Tylösand v. 30 =)  Se eller åtminstone lyssna på Hoffmaestro, festa och bara vara med tjejerna och Eric =)  Boendet är väl inte helt löst, det återstår att se. Tält med brudarna, stuga med pojkarna eller eget tält. Skit samma, jag ska dit iaf =)  O iom det lyckas jag klämma in ett besök på Ullared också, jippie :D

Sen så är jag bara så glad och uppåt nu, snacka om att ha haft en tyngd på axlarna som bara blivit jobbigare och jobbigare att bära. Men nu är det inget mer dåligt samvete, jag gör det jag själv vill göra. Är det nån som har nån invändning så skiter jag ärligt talat i det.

På lördag blir det vindrickande med Annas ponnytanter i Hillsta, bli lite lullig o prata häst =)  Sen om två veckor, dvs. första lördagen på min semester blir det "Nu jäklar är det semester"-fest här hemma hos mig. Har bjudit in både kompisar och kollegor, kan nog bli en rolig mix av folk och en sjuhelsikes fest =)


Härlig kväll med tjejerna o Jimmy :)

mms_img17345 (MMS)

Härlig kväll med tjejerna o Jimmy :)


Nu händer det grejer, verkar bli en rätt r...

Nu händer det grejer, verkar bli en rätt rolig sommar ändå :) Har verkligen de mest underbara kompisar som finns <3


Ibland tycker man att det absolut inte hän...

Ibland tycker man att det absolut inte händer nåt alls, livet lunkar bara på utan nån som helst förändring. Men plötsligt säger det bara poff, poff, poff och så har hela ens livssituation förändrats. Just nu säger jag hej då till en del gammalt och det verkar som att det kommer hända rätt mycket spännande framöver. Inte för att det är helt lätt att gå vidare, kommer sakna de delarna av mitt liv så otroligt mycket. O jag vet faktiskt inte hur jag ska klara att leva utan dem, men samtidigt är det nog ett måste att ta ett steg framåt och inte bara backa hela tiden. Kryptisk? Jepp ;) Är inte helt redo att skriva det rakt ut men senaste två dygnen har jag kommit till en massa insikter, det är liksom helt enkelt dags nu.


Funderar en massa nu på hur jag vill att l...

Funderar en massa nu på hur jag vill att livet ska bli, jag är ju inte nöjd som det är så nåt måste göras. Försöker liksom sätta fingret på exakt vad det är som är fel. En sak är att jag vill träffa kompisar oftare, men som det är nu med häst o jobb så har jag inte tid riktigt. O på jobbet trivs jag inte längre. Så en riktig kraftansträngning för att hitta ett nytt jobb lär jag göra. En till sak, bli klar med min lägenhet nån gång. Den blev omtapetserad i februari-mars nån gång o jag har fortfarande inte fått nån ordning. Har varit för mycket hela den här våren och har inte haft nån energi. Men att få till det som jag vill hemma skulle åtminstone göra så jag kan slappna av och fokusera bättre på annat.


Plötsligt vänder det...

Från att ha mått riktigt bra ett tag, alltså onaturligt bra för att vara jag, så blev det magsjuka förra helgen och nu är det näringsbrist igen. Ibland när jag har näringsbrist känner jag bara av det så där lite i perforin, har inte samma tålamod som i vanliga fall och är inte lika pratig. Nu är det klappkasst, gråter för ingenting, ser ingen ljusning nånstans. Fast samtidigt vet jag ju vad det beror på så det är inte helt hopplöst, e bara att äta så vänder det igen.

Nu sitter jag o försöker tagga till så jag kan ta mig till stallet. Hade faktiskt hoppats på lite regn idag, det hade känts uppiggande på nå sätt. Det är iaf molningt så förhoppningsvis kommer det. Är så sjukt jävla varmt i min lägenhet, till och med nu när de är lite halvsvalt ute så sitter jag o svettas.

Men en rolig sak som hände igår när vi var i Vårvik, vi såg säl som kom upp till ytan =)  Sara som var med har en mormor som säger att det betyder tur o se säl. O faktiskt, hände en sak nyss som fick mig på lite bättre humör iaf =)


Titta vad jag hittade när jag lyfte bort l...

mms_img66902 (MMS)

Titta vad jag hittade när jag lyfte bort lite koppar från diskstället. Usch...


RSS 2.0