Höstrusk!

Det regnar, blåser och är lite småkallt. Riktig höst alltså, men jag längtar till vintern! :D Är så jädrans less på allt regnande, o all lera man klafsar runt i hela tiden.

Har lite bryderier ang. Olivers hovar... Ska jag dra på heltäckande sulor, vintersulor eller bara hoppas på att snön dröjer till efter nästa skoning? Han ska skos om en vecka vilket betyder att skoningen efter det blir i mitten av november. Det kan mycket väl ha kommit snö tills dess, åtminstone ha snöat några gånger. Kanske ska ta heltäckande så han slipper bli öm av lerknagglet iaf...


Uppdatering Oliver

Han är verkligen sämre på riktigt, red i måndags och tyckte det gick okej. Red i tisdags och tyckte det funkade men han var väldigt ovillig till att jobbas och började slå med huvudet. Ledde honom till hagen vid morgonfodringen igår morse och då syntes det ganska tydligt att han försämrats =/  Tömkörde igår, gick bra när han väl kom igång men var ändå mycket mer svårjobbad än vanligt. Vill väl inte lägga vikt på bakbenen helt enkelt.
 
MEN! Han är pigg och glad. Det är det jag går på, såna här svackor har vi haft förut och när han har ont blir han deppig. Så klart. Så länge han blir glad att se mig, och gärna röjer på i skogen och det märks att han tycker det är kul så blir det inget veterinärbesök. Den dag jag märker att han inte vill kommer jag nog bryta ihop helt, jag bara hoppas nu att det här går över.

Vinterlängtan :)

Ledig igår och tog ledigt idag, ryggen började göra ont igår och jag vågade inte bli sittande i taxin med långkörning utan att kunna röra mig. Så idag blir det upp och hoppa och gå och röra på mig och hoppas på att jag klarar den här 22-timmarshelgen och nästa 6-dagarsvecka ;)

Men jag längtar faktiskt till vintern! Som det är nu vet man ju inte alls hur man ska klä sig, sol och stekhett ena sekunden och sen blir det blåsigt och molning och man fryser halvt ihjäl. Jag vill rida påbylsad med benvärmare och vantar och galoppera barbacka genom djupsnön :D

Sönderstressad

Så känns det nu, bara jobbat 4 dagar den här veckan men körde en massa mil de dagarna. Snittade nog på 50-60 mil om dagen, och det efter att ha gått upp 04:00 på mornarna och sovit både lite och dåligt.

O så droppen, min medryttare ringde igår kväll och sa att Oliver rört sig riktigt dåligt när hon red honom. Jag orkar inte gå igenom hela den grejen igen, funderingar på avlivning eller behandling. Eller ja, behöver inte ens fundera. Är han dålig igen är det bara avlivning som gäller. Jag som precis börjat slappna av på riktigt och kunnat njuta av att ha häst.

Vill bara lägga mig under täcket och sova bort närmaste veckorna.

Körning :)

Från SÖDERHAMN :D


Tidig morgon

Börjar 5 på mornarna den här veckan. Är ändå hyfsat pigg, bara inte tröttheten slår till sen när man är ute och kör istället :/ Men det känns ju hyfsat onödigt att kliva upp kl 04:00 för att kunna logga in till 5 men sen ändå sitta 40 minuter senare och fortfarande inte fått en enda körning. En Hudik hade suttit riktigt fint nu, kan till o med nöja mig med en liten Söderhamnare :)


Kallt te

Nån som provat? Kan lätt rekommendera det här. Riktigt fräsch smak och hade passat sjukt bra i sommarvärmen :)


My lovely foot is killing me

Ramlade av Oliver idag, inget jättedramatiskt och kände inget då. Men fotleden är inte helt okej. Det är nog iofs ingen större fara heller, det gör ont när jag vinklar foten uppåt. Att gå ner för trappen hemma var lite smått obekvämt och det hugger till när jag lättar på gasen. Att trycka ner gaspedalen funkar däremot finfint ;)


RSS 2.0