Är mycket som händer nu :) Som jag skrev ...

Är mycket som händer nu :) Som jag skrev i förra inlägget är det kanske eventuellt ett nytt boende på gång, på fredag ska jag dessutom på en anställningsintervju :) Så mitt liv kanske möjligtvis kommer att förändras en del den närmast tiden. Det är bara att hoppas :) Mår rätt bra nu, bättre än jag gjort på riktigt, riktigt länge! Har tagit kontroll över mitt liv igen, dessutom finns det en viss person som får mig att må väldigt bra nu :)


Nu är det spännande saker på gång :) Inge...

Nu är det spännande saker på gång :) Inget är på nåt sätt klart överhuvudtaget, men Anna berättade en väldigt intressant sak idag. Mycket, mycket intressant ;D O det måste jag bara kolla vidare om, går allt så som vi pratat om och det är på det sättet så kanske, väldigt mycket kanske, jag kommer bo i Högbo till hösten :) Åhh, det skulle vara så perfekt så nu är det bara att hoppas!


Fick lite godis av en av mina favoritkunde...

mms_img27898 (MMS)

Fick lite godis av en av mina favoritkunder :) Har ju bara gått upp 4 kg sen i början av förra veckan men det problemet tänker jag skjuta upp nån dag till ;)


Thank heaven for Seven Eleven ;) Har haft...

mms_img15873 (MMS)

Thank heaven for Seven Eleven ;) Har haft körning till Västervik, ett paket som tur var och nu är jag på väg hem igen. Skulle ju egentligen haft ett mesigt 6-timmarspass och tyckte faktiskt det var helt okej när nattbilen inte kom ut. Det blev då ett 13-timmars och jag skulle ha slutat nu. Fast jag är väl nånstans i näheten av Nyköping, ca 10 mil kvar till Stockholm iaf. Så thank heaven för nattöppna Seven Eleven ;)


Ikväll kanske man skulle ha kört taxi, bör...

Ikväll kanske man skulle ha kört taxi, bör ju bli hyfsat drag i Sandviken ;)


Beställde några böcker på bokrean, länge s...

mms_img63979 (MMS)

Beställde några böcker på bokrean, länge sen jag hade en läsperiod men hoppas på att komma igång nu :) E perfekt att ha nåt när man jobbar :)


Början till bouillabaisse, luktar verklige...

mms_img61861 (MMS)

Början till bouillabaisse, luktar verkligen hur gott som helst :)


Ikväll ska jag hem till Anna och dricka vi...

mms_img61860 (MMS)

Ikväll ska jag hem till Anna och dricka vin :) Till det blir det bouillabaisse och vitchokladspannacotta. Egen kock har vi till och med, världens bästa Janne :) Inte så jättebra på att köra bil kanske men lagar underbar mat! Glasburken är tydligen det mest värdefulla vi har i bilen, själv är jag mest intresserad av innehållet; pannacotta :D


Mår bra :)

Vid den här tiden igår stod jag i duschen och skulle åka till jobbet, har med andra ord varit vaken i över ett dygn nu med undantag för en liten stödvila på eftermiddagen. O det roliga är att jag är pigg =)  Har varit pigg hela dagen o natten, hur underbart som helst. Jag är trevlig mot kunder, har ett enormt tålamod och jag mår bra helt enkelt =)  Uppfattas säkert som alldeles för kaxig och självsäker just nu, men det här är jag när jag mår som bäst. Underbart! =)

Mmm :)

mms_img27191 (MMS)

Mmm :)


Befriad

Står vid min favoritrastplats strax före Uppsala, ska vara på Arlanda och hämta kl 16 o nu e hon bara 14 typ. Ska sova en stund också tänkte jag men passar på att blogga lite först.

Mina inlägg har ju knappats varit överdrivet positiva den senaste tiden. Den här veckan har det dock vänt. Träffade en kille i söndags som fick mig att börja fundera en massa, det var inget specifikt han sa tror jag men hela den grejen satte igång en massa tankar. O vad som händer med honom har jag ingen aning om, han var sjukt rolig och intressant men jag är så absolut inte redo för ett förhållande så tänker inte ens i de banorna.

Har kommit till en del insikter den här veckan. Bla.a något som jag blev förvånad över själv, jag VILL faktiskt ha ett förhållande. Inte nu. Men sen. Har väldigt länge sett mig som en singeltjej som råkar hamna i förhållanden ändå och att det är därför (tillsammans med en mängd andra anledningar!) det inte funkar riktigt nån gång. För att jag egentligen vill vara själv men det vill jag inte alls det, riktigt nice att komma på =)  Gammal tokig tant som pratar med sig själv och har alldeles för många hundar har jag trott varit min framtid.

Jäklar vad man börjar fundera när ett förhållande tar slut, tror det blivit så varje gång hittills, man vänder ut-och-in på sig själv på nåt sätt. Har insett fler grejer men de håller jag för mig själv, till och med den här bloggen har en viss gräns.

Fred (och några fler) har dock haft alldeles rätt och det känns befriande att ha insett det själv också. Nu vet jag vad jag vill och jag tänker inte nöja mig med nåt annat =)

Jag mår mycket bättre nu, vikten håller sig låg och jag känner mig stark både psykiskt och fysiskt. Inte ens sån där endagarsstyrka jag känt ibland den senaste tiden utan allt känns bara så mycket lättare, inga krav, ingen press, gör som jag vill, tänker vad jag vill.


För det är ju inte dit jag är på väg, abso...

mms_img17665 (MMS)

För det är ju inte dit jag är på väg, absolut inte. Skit!


Otålig

Vill att allt ska hända nu på en gång. Nu, nu, nu, NU!!!

I'm back!

Det är bra nu, på riktigt =)


Det är ju bara att inse att jag håller på ...

Det är ju bara att inse att jag håller på att balla ur, lägsta vikt nånsin plus att jag var på jobbet en halvtimme för tidigt. Jag som brukar försöka att åtminstone inte vara mer än en kvart försenad så Tord inte får böter. O det var ju inte så att jag la mig i tid igår heller, typ 1.30-2 och gick upp 4.30. Tänkte hela kvällen att jag måste åka till jobbet vid 6 och så släppa ut hästarna före det. Börjar 7 o jag behöver definitivt inte en timme på mig att åka till jobbet. Jag hade kunnat sova en halvtimme till, suck! Hjärnsläpp!


Har aldrig gått ner i vikt när jag mått då...

mms_img23136 (MMS)

Har aldrig gått ner i vikt när jag mått dåligt förut, men nu så :) Nån fördel ska man väl ha av obefintlig sömn och ingen mat ;) Min lägsta vikt innan var faktiskt typ 68,1 eller nåt så liiite nöjd e jag iaf ;)


Faktiskt nystädat :) Blir nog bra sen när...

mms_img23135 (MMS)

Faktiskt nystädat :) Blir nog bra sen när jag får upp lite hyllor och sånt. Men det är fan skönt att ha städat iaf :) Det händer ju inte så ofta i den här lägenheten direkt :p


Ponnypromenad i solen med Spotify i mobile...

mms_img67313 (MMS)

Ponnypromenad i solen med Spotify i mobilen :)


Äntligen är denna mardrömsnatt över. Nu är...

Äntligen är denna mardrömsnatt över. Nu är det bara att toksöka annat jobb så man slipper den här skiten, omfg vad less jag är!


...

...


Min lillplutt <3

mms_img53852 (MMS)

Min lillplutt <3


Okej, bra dag igen :D Hittills åtminstone...

Okej, bra dag igen :D Hittills åtminstone. Hade en jättemysig kväll igår efter jobbet, först tantmys (kaffe och småkakor) med Anna sen Jackass 3. Sovit alldeles för lite i natt som vanligt eftersom jag hade klipptid idag. O de hade jag ju verkligen inte råd med, men håret har sett alldeles för risigt ut alldeles för länge nu. Blev skitnöjd iaf :D Vilket jag aldrig blir när jag klipper mig, men den här tjejer var verkligen asbra! Duktig på att klippa och hon lyssnade på hur jag ville ha det. Cityfrisörerna i Valbo, det är dit man ska gå ;) Synd att jag inte kommer ihåg vad hon hette bara. Nu ska jag gå klart promenaden med Nicco sen blir det en sväng med Oliver. O sen sova :D Klarar nog inte jobbet ikväll annars.


Igår var en bra dag, det är det inte idag ...

Igår var en bra dag, det är det inte idag :( Har nyss vaknat, eller egentligen så har jag kanske inte riktigt somnat. E väl nån vecka sen jag sov ordentligt och nu slog det till ordentligt. Avslutat en sak som egentligen fått mig att må väldigt bra, o nu bara gråter jag :'( Vet inte vad eller hur jag ska göra längre. Spelar ingen roll i vilken riktning jag går så blir det fel. Fan jag orkar inte längre! E ledig idag också, brukar ju vara nåt positivt men nu hade jag behövt vara på jobbet och kopplat bort allt annat.


Vågen idag: Det astrala inflytandet ger di...

Vågen idag: Det astrala inflytandet ger dig just nu ork och vilja att ta itu med ett och annat som stundtals kan kännas lite trist och motigt! <--- Stämmer!


Hästskor på tork :) Det var verkligen dag...

mms_img41838 (MMS)

Hästskor på tork :) Det var verkligen dags att göra ren dem! Oliver går bättre och bättre nu iaf :) Nu är han som han va förr, stel i början och rätar ut sig och blir avslappnad och ren i gången efter en liten stund :) Nu är det bara att hålla tummarna att det fortsätter. Har ju tid på klinik om 2 veckor, så den här veckan fortsätter jag med promenader varje dag och eventuellt sitter upp och rider barbacka några meter. Näste vecka blir det mer ridning, blir han inte värre av det så avbokar jag tiden. Idag är faktiskt en bra dag :) Solen är framme, Oliver är ohalt och Nicco har nog slutat klia sig :) Eftersom det vänder så himla fort med mina djur så vet jag ju inte hur det ser ut i morgon eller dan efter det, men just idag tänker jag passa på att må bra och leva på hoppet :)


O btw, det är min blogg o jag klagar o gnä...

O btw, det är min blogg o jag klagar o gnäller precis så mycket jag vill ;)


Osäkerhet och tvivel inför framtiden, det ...

Osäkerhet och tvivel inför framtiden, det är min vardag just nu. Hästen, hunden, killar, kompisar? Fattar inte hur jag ska få vardagen att gå ihop o jag fattar inte heller att jag faktiskt får dagarna att gå nu. Att jag är på jobbet, att jag gör de saker jag måste, tar tag i jobbiga samtal. Det är nån jävla autopilot som kopplats på för jag har definitivt ingen ork till allt.


Jag satt faktiskt upp och red på Oliver ig...

Jag satt faktiskt upp och red på Oliver igår, en sträcka på max 150 meter, men ändå :) Den lilla sträckan kändes han iaf ren i gången men jag vet ju hiur han går och slänger med huvet och skrapar i med hovarna annars. Han är ju inte bra men jag funderar på hur illa det är nu. Känns rätt bra ändå att det är så pass långt kvar till veterinärtiden, då hinner jag bli helt säker på att han är halt. För går han fortfarande illa då så åker jag men har det börjat räta ut sig och han går bättre så hoppar jag över. Men får verkligen inte låta honom stå nåt tills dess, promenad och förhoppningsvis ridning varje dag. Tror att han stelnar till när han står. Sen har jag beslutsångest när det gäller stallplats. Vill ha in honom i en lösdrift till i höst, har redan sagt upp den stallplats jag har så 1 maj lär jag ha hittat nytt. Vill gärna ha honom i Hille över sommaren eftersom jag har så många ridvägar här, så ska jag flytta honom nu och igen sen i höst. Eller flytta direkt till lösdrift i vår. Har en annan stallplats i Hille på gång, ska bara bestämma mig nui.


Förra inlägget blev nog lite deppigt, går ...

Förra inlägget blev nog lite deppigt, går väldigt mycket upp o ner i humöret. Just nu känns det lite bättre, hoppas att det håller i sig.


Förvirrad, ständigt

Vet inte vad jag håller på med, är trött på motgångar. Behöver prata av mig och gråta ut. Men vad göra när den enda tryggheten i ens liv inte är närvarande längre. Jag vet att jag inte vill tillbaka, det var inte bra mellan oss. Men det gör så jävla ont ändå, det känns som att jag bara vill skrika. Skrika tills det inte går längre och sen sparka och slå på nåt till både kropp och huvud är alldeles slut. Bara sjunka ner i en hög och bryta ihop.

Går ständigt på nån jävla adrenalinström och slappnar inte av. Kan sitta på jobbet med tårar i ögonen och bara längta till jag får sätta mig i min egen bil och åka hem. Och äntligen sluta hålla emot. Men eftersom jag hela tiden pushar mig till att göra det o det o det innan jag får gråta så blir det aldrig, för mycket adrenalin i kroppen för att kunna släppa ut det.

Vill ta en paus och fly från allt, flytta till Norge och jobba. Vad som helst, vill inte vara kvar här. Orkar inte med att inte veta vad som ska hända, orkar inte med att både hunden och hästen är obotligt sjuka. Vill inte ha dåligt samvete över hur jag är mot alla runtomkring mig. Är definitivt inte mig själv nu, så uppe i varv och har verkligen inte koll på nåt.

RSS 2.0