Mmm :)

Såna här fina presenter får jag på jobbet ibland ;) 




;)




Bra början på dagen!

En stor mugg grönt energite, ett 15- minuters yoga pass på det och sen en hård macka med makrill i tomatsås. Känns verkligen som en bra start. Nu ska resten av dagen också bli bra! 


"nothing tastes as good as skinny feels"



Jag är kass på att banta

Det går verkligen åt helsike hela tiden. Skulle gärna skyllapå allt och alla men sanningen är att det bara är mitt eget fel :( 

Det sjuka är att jag verkligen vill äta rätt, vill träna hårt, vill detoxa. Inte ens fokus på vikten, snarare det fysiska och psykiska välmåendet. Men den kortvariga belöningen med att stoppa nåt onyttigt i munnen väger där och då tyngre än allt annat. 

Nåt som ska hjälpa mig hemma när jag är rastlös är att köra yoga istället för att äta. Hittade en jättebra sida med mängder av pass. Korta och långa med olika ändamål och svårighetsgrad. Så fördelen är att jag inte behöver krångla då mycket, bara byts om, koppla datorn till TV'n och ut med mattan. Körde ett 15-minuters pass idag som var helt perfekt! Om jag orkar ska jag köra det om mornarna, innan jag åker till jobbet. Får väl se hur det går...

"nothing taste as good as skinny feels"

Detox

Eller vad man ska kalla det... Har hela helgen mått dåligt, spytt och bara varit orolig i magen. Mina fisar senaste dagarna är jag glad att ingen utom jag känt! Så bestämde mig för att börja om lite, bantningen är satt åt sidan och nu handlar det om att rensa ur kroppen. Lite grann iaf... Grönsaker och frukt, olivolja och avokado för fettets skull. Proteiner är kvarg och keso. Skippar kött och fisk ett tag, men får äta hur mycket jag vill av frukt och grönsaker så inga begränsningar i mängd eller kalorier. Däremot ska jag minska rejält på kaffet, blev bara två halva koppar idag, lär jag ju säga är ett stort framsteg! Frukost var en smoothie, lunch varma grönsaker och keso, middag stekta grönsaker med stekt keso. Efterrätt nu blir en mango  :) 

Sommarbild!

Kolla in denna, längtar redan till sommaren!




Avslappnad

Jag är väldigt avslappnad nu för tiden, lugn och inte överaktiv i huvet. Så idag har jag slappnat av, jobbade halvdag och åkte till stallet. Hade dn perfekt ridtur med Oliver i snön. O nu äter jag hemmagjord glass. Frysta bär, kvarg och stevia. Funkar asbra! O jag har fortfarande 150 kalorier att äta, plus de 200 från igår. Jag e grym på att äta rätt, men går jag ner i vikt? Nope!




*****

Ska jag? 




Bantning Dag 1

Första dagen, skitbra. Jag är grym! Tömkörde dessutom Oliver och ligger på -200 kalorier tack vare den träningen. Kan jag utnyttja i morrn om jag behöver :)

Bjuder på en bild från jobbet igår, körde lite grävmaskin. Tyvärr bara med lilla skopan på 14 kubik ;)




Bantning igen...

På två veckor ska jag nu gå ner 3 kg. Lyckades för några månader sen gå ner till 69 kg där jag vill ligga men nu är jag uppe på 73 igen. Det går inte uppåt så fort men det går uppåt. Nu är jag taggad igen :) Jag är inte aktiv med bloggandet nu för tiden, har inte haft nåt behov. Tror den här bloggen kommer bli en bantninsgblogg de närmaste veckorna. Onsdag den 22 januari ska vågen stå på 69 komma nånting. Taktik: Kaloriräkning. Jag tycker det är enormt tidskrävande och tråkigt men med hjälp av appen Lifesum så vet ag ju att det funkar. 4 kg försvann i höstas och jag mådde bra. Gillar att man får extra kalorier att äta när man lägger in träning, det fick mig att träna och att räkna kalorier fick mig att göra bättre matval under dagen. Let the game begin!

Aha-upplevelse

Plötsligt händer det. Idag insåg jag varför mina förhållanden inte håller. Jag har absolut varit kär och jag har älskat men det där extra superspeciella har inte funnits. Talesättet "det gäller inte att hitta någon man kan leva med, det gäller att hitta någon man inte kan leva utan" fick helt plötsligt en helt ny mening. Jag har hittat killar jag kan leva med, ett tag åtminstone. Men den där personen jag inte kan vara utan, som ständigt upptar mina tankar, som får mig att le och bli fylld av fjärilar; varför måste allt vara så komplicerat nu när jag väl hittat honom? Jag hade de här känslorna för en kille för cirka ett år sen också, han var verkligen inte perfekt nånstans. Fast det är inte det det handlar om, "perfekta" killar finns det många av, men den där känslan som inte går att förklara. Att man hör ihop, att alla krav man hade helt plötsligt inte spelar nån roll, damn alltså. Konstigt nog insåg jag inte det här då, nu slog det det till rejält istället!Jag kan inte påstå att jag är besviken eller deppig över att situationen är som den är, just nu är jag mest glad över att jag insåg det här. Med alla kraschade förhållanden där jag tröttnat, jag har helt enkelt inte hittat rätt.

RSS 2.0