Jag har tråååkigt!!! Men äntligen kanske j...

Jag har tråååkigt!!! Men äntligen kanske jag faktiskt får åka hem :) Slutar om 50 minuter och skyndar jag mig hinner jag nog ta en ponnypromenad i solskenet :) Bokade veterinärtid idag, den 23 blir det för att jag ville ha en tid när deras hovslagare var där. Bara utifall hältan beror på att han släpper sula. Så det är bara att vänta :) Men då får jag faktiskt en chans att få honom bra själv, inte för att jag tror att han kommer självläka men man vet ju aldrig.


Sen vill jag tillägga en liten sak till al...

Sen vill jag tillägga en liten sak till alla er som har med Taxi S & L i Sandviken att göra, lyssna inte på rykten som vissa idioter sprider om mig just nu! Jag mår tillräckligt dåligt som det är med allt annat OCH kan det vara så att det är därför jag pratar med en kompis om detta?!? Det är väl inte så jävla konstigt, jag behöver prata av mig hos nån och bara för att den kompisen råkar vara av manligt kön så går det igång en massa skitsnack. Lägg ner!


Nu är jag stark igen, nästan åtminstone. K...

Nu är jag stark igen, nästan åtminstone. Kände när jag åkte till jobbet att det vände, allt är jobbigt men det blir absolut inte bättre av att jag deppar ihop och inte tar tag i saker. Så i morgon ska det fixas en massa.


Bara gråter

Precis hela tiden, orkar inte det här. Varför var allt tvunget att klappa ihop på en gång, varför blir det aldrig lagom dos av allting.

Nu ner till tvättstugan och hänga tvätt, sen till stallet och göra klart allt där. Tar ju hand om Ericas Sune nu också så det lär väl ta ett tag. Börjar inse nu att jag nog inte kommer hinna promenera med Oliver, fan också! Jag hinner ingenting, speciellt inte när jag sover till 16 som det blev idag. Tror iofs att det behövdes men hade behövt gjort en del saker också. O så jobba kl 21, vilket jag verkligen inte känner för. Finns det nå värre än löningslördag med massa dryga fyllon när man själv mår piss. Jo just ja, är förkyld också, som om det inte räckte med allt annat...

Saknar Björn så jag håller på att bli tokig, går bra så länge jag gör saker. Typ är i stallet, på jobbet. Men så fort jag är själv, när jag sätter mig i bilen och åker hem eller när jag kliver innanför dörren så slår saknaden till. Det är så jävla tomt.

Jahapp, ner och hänga tvätt då.


Känns bättre nu, långt ifrån bra men det k...

Känns bättre nu, långt ifrån bra men det kommer det väl inte göra förrän han e bra. Men han ska ändå gå igenom en kur till med kortison och få behandling mot rävskabb utifall. Så hoppet e inte ute och jag ska inte ge upp förrän vi provat allt det här. Fast ändå, NÄR ska jag ge upp då? Om en vecka när kortisonet inte hjälpt? Om sex veckor när skabbmedlet ska ha gjort verkan?


Åt helvete med alla planer, nyss varit hos...

mms_img22348 (MMS)

Åt helvete med alla planer, nyss varit hos veterinären. Hon frågade om jag funderat på avlivning. Klart jag har ibland eftersom han varit sjuk så mycket men han har ju blivit bättre varje gång. Men när veterinären själv påpekar det, då är det kanske dags att ge upp. Jag vill inte! Jag klarar inte det här.


Blev riktigt patetiskt förra inlägget, jag...

Blev riktigt patetiskt förra inlägget, jag vet. Skillnaden på mig nu och förr är att jag är stark nu. Jag klarar mig och jag vet det. Förr deppade jag ihop, sov 20 timmar i sträck och sköt fram allt. Allt må kännas riktigt förjävligt nu men det blir bättre, jag har ändå en plan när det gäller allt, därtill backup-planer. Kontroll på läget men det hjälper ju inte för tillfället. Vill att allt ska vara bra nu! Vill ha en frisk hund, en häst jag kan rida och en pojkvän att dricka kaffe med när jag vaknar :'(


Känner mig helt tom, skulle vilja skriva a...

Känner mig helt tom, skulle vilja skriva allt och få rätsida på mitt liv. Stapla upp allt som behöver göras, bearbetas och sen beta av. Stryka och gå vidare. Min hund är sjuk, min häst är halt. Har tjafsat med stallägaren och stämningen där är väl inte den bästa även om det går framåt. Mitt förhållande har gått åt helvete. Min lägenhet är nytapetserad men det står grejer överallt eftersom jag inte har ork att ta tag i det. Vi har förlorat ett avtal på jobbet och chefen pratar om att sänka lönerna eller dra ner och avskeda folk. Det var hela mitt liv, det finns ingen del av det som funkar nu. Kan inte koppla av och sova för bara tänker en massa. Nicco ska till veterinären i morgon iaf, ska även ringa Olivers och boka ny tid för hältundersökning. Hans sista chans faktiskt. Tycker vänstra bakbenet är stelt och han lyfter det inte gärna, spatten är nog aktiv och han behöver kortison. Sen igångsättning efter det, blir han halt igen då blir det ny kortison tills han blir bra igen och sen får han bli sällskapshäst nånstans. Tragiskt, riktigt tråkigt.


På Statoil i Hagaström har dom fortfarande...

mms_img20167 (MMS)

På Statoil i Hagaström har dom fortfarande lussebullar :D


Appropå blommor, fick dessa av en kund nys...

mms_img45907 (MMS)

Appropå blommor, fick dessa av en kund nyss. Gubbar som ska iväg och träffa prostituerade brukar vara på bra humör ;)


Mina orkideer blommar faktiskt :) Den vit...

mms_img45906 (MMS)

Mina orkideer blommar faktiskt :) Den vita ska iofs vara 3-stänglad och den lila 2 men skitsamma. Har haft dem i snart två år och det här är första gången de blommar öht :)


Fick en körning inom Järbo och sen en i Ku...

mms_img45905 (MMS)

Fick en körning inom Järbo och sen en i Kungsberget men dom ska inte hämtas än. Passade på att kolla mamma o pappas stuga. Inget tak har rasat in och inget inbrott har det varit heller :)


Riktig husmanskost, köttfärsbiffar med pot...

mms_img65175 (MMS)

Riktig husmanskost, köttfärsbiffar med potatismos och stekt lök :) Till det kollar vi på melodifestivalen ;)


RSS 2.0