God morgon

Awesome weekend! Just saying :)

Hotellvistelsen med Gui, middagen på Meat; helt fantastisk! Att vara nära nån som ger så sjukt mycket trygghet tillbaka är underbart. Han är en av dem som hjälpt mig senaste tiden att komma på fötter och fått mig att inse vad som är viktigt. Om jag inte åker till Mora snart innan han åker hem till Portugal så var det nog sista gången vi sågs.

Inquebrável - Unbreakable

I screw up, quite a lot actually

Jag gör folk besvikna och jag gör folk glada. Min privata del av livet har jag inte energi för och jag känner mig konstant pressad av allt och alla. Alla som ska hinnas med de få timmar jag är hemma om helgerna. Jag stressar från person till person från att jag kommer hem om fredagarna till att jag åker på jobb igen efter helgen. Allt jag vill är att sitta själv och bara vara, inte prata och inte skratta. Bara få vara utan intryck och krav.
Så jag gör folk besvikna gång på gång.
På jobbet lägger jag massor med tid på att hjälpa andra, på att charma leverantörer och arbetare. På att få folk att må bra och vara glada. Jag mår bra av det och jag är uppskattad, jag vet att jag är grym på det jag gör. Men det är stressigt så in i helvete. Mestadels positivt men jag har inte ork för folk som beter sig idiotiskt. Jag som alltid varit konflikträdd säger nu ifrån direkt, jag tänker inte fortsätta vara mesig och ta skit. Kanske att jag ångrar mig i framtiden, men antingen respekterar man mig och vill ha mig som vän eller så skiter vi i det. Just nu finns det inga mellanting. Jag står mycket hellre ensam än med personer som snackar skit bakom min rygg.
Den senaste tiden med arbeten på bortaplan med nytt folk har gett mig så mycket nya insikter. Vad och vilka som är viktiga, att prioritera, att göra och vara som Jag vill och inte kompromissa åt alla håll samtidigt med mig själv längst ner på listan. Tack Fabio för många tankar!

Jag hoppas att jag får balans i livet framöver, att jag landar och kan slappna av på alla plan.

Framtiden

Ibland oroar jag mig för framtiden, i nån sekund. Sen släpper jag det och känner hur jag mår här och nu med det liv jag lever idag. NU är jag lycklig och okrossbar. Så känns det. Jag mår bra av mitt liv och de människor som finns i det. Jag har tagit bort en del som inte tillför något. Skulle jag nån gång stå helt jävla ensam så är det ett aktivt val. Hellre ensam än med idioter.

unbreakable <--- min nästa tatuering. Den dag jag är svagare än jag är idag ska jag påminnas om hur jag kände här och nu. Mitt liv har senaste tiden inneburit väldigt många och djupa dalar, men jag har tackat dem jäkligt starkt och inte låtit nåt bryta ner mig. Lärdom kan man ta och växa istället för att slå ner på sig själv.

RSS 2.0