fel idag

Nån dag vill jag också bli en sån där social och lyckad människa, sån som folk tycker om och som alltid vet vad hon ska säga. Istället för att vara helt fel i alla situationer som jag är. Totalt socialt missanpassad. Kommer på först i efterhand vad jag borde ha sagt och hur jag skulle ha betett mig. 
Har en riktigt dålig period nu, inget blir rätt. Stressad av jobb och relationer, hästarna och Limpan. Huset som det aldrig blir klart i. Stallet som aldrig blir färdigt. 
Idag ballade jag ur ordentligt och jag fick en rejäl tankeställare, jag lever mitt drömliv med gården men omständigheterna runtomkring gör nog att det inte är värt det. Jag orkar inte mer.

Husägare

Är inte det jäkligt skrämmande!?! Ansvara för allt själv, fixa saker som går sönder och underhålla. Robotgräsklippare känns som ett måste! 
Sitter på altanen nu och funderar, eller inser snarare att så här vill jag alltid bo. Lugnet och friheten att kunna gå ut precis när som helst, att sitta här i solen med en kopp kaffe. Hunden bredvid och hästarna i en hage strax nedanför. Det är ju så här det ska vara! O är det inte då värt rätt mycket slit för att få ha det så här?!?


Två månader senare...

Två månader sen förra inlägget. Har sålt lägenheten, flyttat mig själv och hästarna, köpt en till häst, bytt jobb. O sovit på soffan igen ;)  Ligger och funderar på vad det är för mening med allt och hur jag ska gå vidare. Har haft några såna dagar nu då jag bara vill vara ifred och slippa allt och alla. 
Vi hyr huset men fick en fråga i onsdags, vill vi köpa det? Jag är inte redo, inte det här och inte nu. O orka flytta igen? 

RSS 2.0