Förkyld

Har känt av halsen sen i söndags och lite feber sen i måndags, hoppades dock att det skulle stanna vid halsont. Men icke. För nu sitter jag här med världens jävla förkylning. Det rinner från ögon och näsa, hostar när jag försöker prata. Har ingen hög feber, eller i gen alls kanske. Bara förkylningen räcker nog för att göra mig seg... 

Men :) Jag sitter i solen på altanen vid huset. För första gången, hur jävla underbart är inte det :D 


Totalvändning igen...

Haft många tvivel länge och nu verkar det bli precis så, jävla skit! Singel, hemlös och arbetslös, allt på en gång. Å ena sidan så suger det, men asså egentligen. Är det det här jag vill då?!? 

Mycket avklarat!

Sov på soffan i natt eftersom jag spillde ut en halv flaska Cillit bang i sängen igår. Funkade helt okej vilket känns skönt att veta. Då kan jag sova här även före bilder ska tas och vid visningarna så jag slipper stöka till i sovrummet. Från soffan är det ju bara att flytta bort täcke och kudde och stuva undan nånstans.
 
Igår tvättade jag alla fönster, vid 33 års ålder är det första gången nånsin jag tvättar ett fönster! Och så här nu ser jag att det behöver göras igen dessutom. Flammiga som sjutton i vardagsrummet nu när solen lyser utanför. Men i alla fall. Gjorde även rent väggar och runt fönster på balkongen. Började göra rent persiennsnören och hållare, fortsatte med det idag och satte fast de som satt löst. Alltså, bara att göra ren de där grejerna, vilken skillnad det gör! Så jäkla mycket finare och cleant intryck. Idag har jag målat runt balkongdörren OCH gjort rent taket och tvätthängaren i badrummet. Gud vad jag dragit på det, i ca ett år och tre månader... Var smutsigt redan när jag flyttade in men har varken orkat ta tag i det eller listat ut hur jag ska nå. Rätt högt i tak plus ett badkar i vägen. Så idag har jag stått och balanserat med ena foten på en sned stega halvt placerad i badkaret och med andra foten i fönstret. Det gick till slut iaf :)
 
Nu luktar jag svett och är rätt mosig. Blir en sväng till stallet och motionera ponnyn innan jag tar en väldigt välbehövlig dusch! Ska fixa lite kaffe och sätta mig i solen vid stallet före promenad. Idag verkligen känner jag i hela kroppen att våren är på väg :D
 
(Var på en till intervju för ett stort bemanningsföretag, den gick bra och jag gick vidare. Idag har både dom och det stora byggföretaget kollat mina referenser, så nu händer det saker åtminstone :D )

Duktig tjej

Har nu klarat 14 dagar med paleo, det betyder också att jag varit utan lightläsk i 14 dagar. Perfekt tid att börja nu när jag haft fullt upp med lägenheten, inte haft tid att känna abstinens för nånting. Klarat hålla mig borta från socker utan problem också. O inget gluten eller laktos. Dock så äter jag för mycket frukt och lär försöka göra riktig mat istället. 

Men ändå, STOR klapp på axeln till mig!

7 dagar paleo

Klapp på axeln för det har jag nu klarat :) Viktnedgång ca 3-4 kg och jag ligger nu på 70, helt okej.
 
Fick ett trevligt jobbsamtal idag, det stora byggföretaget valde att gå vidare med mig och jag är fortfarande med i matchen ✌  Men shit vad jag vill få det klart, påskrivna-papper-klart liksom ;) 
 
Limpan klarade sig själv hemma medan jag åkte och red idag, min duktiga kille. Och helt sjukt skönt för min del att kunna åka till stallet och inte behöva ordna med hundvakt varje gång.
 
 

Luddig dag

Fått mycket gjort men har ingen koll på vad som händer längre! O inte vet jag vad jag vill heller 👎 

Men. Jag har städat hela badrummet, satt upp TV'n, hängt upp tyg framför garderoben, målat ett element. I morgon tänker jag dra ut med hästen på förmiddagen men sen skiter jag i lägenheten för en dag. Tänker åka och provköra bilar istället! 😃  Hittade en Kia och en Opel jag vill prova. Båda ligger lite högt i pris men det är nog värt det om de håller istället.

Tyget som sitter för garderoben, jag gillar det verkligen 😊


Gör det som får dig att skratta tills du får ont i magen

Okej, så när skrattade jag sist så jag kiknade? Galenskaparna i julas med jobbet, jäklar vad tårarna sprutade! Så då borde jag gå på fler komiska föreställningar. Eller konserter! Jag älskar konserter oavsett vem som spelar och brukar alltid vara helt hög efteråt. O ändå är det flera år sen jag senast gick. Jag vill börja leva på riktigt, hitta saker att bli riktigt jävla tokglad över!

RSS 2.0