Är ute i Storvik på skolkörning. Ligger li...

bild0460 (MMS)

Är ute i Storvik på skolkörning. Ligger lite före i tiden så står o väntar in :) Älskar det här vädret, jag har inte vaknat till än så det passar...


Uppsalaborna respekterar verkligen parkeri...

bild0459 (MMS)

Uppsalaborna respekterar verkligen parkeringsförbudet :D


Dags för nästa tallrik :p

bild0458 (MMS)

Dags för nästa tallrik :p


Uppätet :D

bild0457 (MMS)

Uppätet :D


Jag o Lotta har åkt till Uppsala för lite ...

bild0456 (MMS)

Jag o Lotta har åkt till Uppsala för lite shopping :) Nu är det dags för mat. Dumping värre av det här skulle jag tro!?


Dagens ponny var Orlanda, samma som jag ha...

bild0454 (MMS)

Dagens ponny var Orlanda, samma som jag hade första gången. Men tyckte hon var rätt rolig så det gjorde inget :) Dock så var hon rätt sur när jag skulle gå in till henne så fick muta med morötter. Då tog hon fram öronen i nån sekund sen så fort moroten var slut strök hon dem bakåt igen. Sen när jag ryktade henne bet hon mig i armen! Inte så hårt men hon fick tag i skinnet med framtänderna så jag fick ett litet märke. Men annars gick det rätt bra :) Ingen hoppning idag heller men det är nog rätt bra. Jag behöver lära mig grunderna ordentligt iaf. O så är det uppehåll nästa vecka :( Jättesynd för jag börjar verkligen se fram emot lördagarna.


17 bilar lediga i Sandviken. Känns som att...

bild0455 (MMS)

17 bilar lediga i Sandviken. Känns som att man borde stannat hemma. Vad kan vi vara, 18 ute kanske eftersom nattbilarna inte börjat än. Helt otroligt...


igår

Då sket det sig totalt i mitt huvve. Mådde jättebra när jag vaknade och i kanske en kvart till sen gick det bara neråt. Grät och var ledsen över absolut ingenting. Svår känsla att beskriva, så slut och utmattad i huvet att jag inte orkade vara glad, bara låg och grät. Hade inget att vara ledsen över ens. Tänkte jag skulle ringa Tord och säga att jag skulle stanna hemma. Pratade lite schema med honom och försökte få ledigt idag men det gick inte. Tänkte jag skulle försöka stå ut passet igår och få bryta ihop idag istället. Gick o la mig o sov en stund och var lite piggare när jag vaknade, så åkte till jobbet. Första körningen var två skolbarn, körde dem och när jag lämnat sista skulle jag vända runt med bussen. Rätt smalt och ingen vändplats utan man måste ner på en cykelbana och backa o hålla på. Dessutom har idiot-Sandvikenhus satt upp en stor stenbumling för att man inte ska kunna gena över hörnet på gräsmattan. Det går inte heller att ta cykelbanan ut eftersom det då är stenar där också. Fast jag ska inte skylla på dem heller egentligen, har backat och hållt på där många ggr förut. Men utan sten i vägen iofs. Men jag såg den, visste exakt vart den stod. O ändå. Svänger in för tidigt med för hög fart och hör hur det bara krasar sönder. Trodde hela bussen var totalkvaddad, så lät det. Blev förvånad över att den fortfarande rullade för jag trodde jag hade kört bort hela höger bakhjul. Men sidan blev intryckt från framdörren ända till däcket i bak. Det syns i gummit vart stenen tagit och till och med det lilla renaultmärket i mitten på fälgen blev avskrapat. Men den gick att köra. Sidodörren var dock lite svår att få upp och den gick att stänga om man tryckte till den ordentligt fast lamporna lös ändå i bilen. Plåten har liksom knycklats till och vikts upp lite underifrån. Jag åkte till station och ringde till Tord ganska direkt efteråt och sa vad som hade hänt. Lyckades hålla mig från att inte börja storgrina i telefon. Tror han hörde hur illa det var för han ojade sig inte eller ifrågasatte varför jag gjort så. Inge anklagande alls faktiskt. Direkt vi hade lagt på kom tårarna. Åkte ifrån station för att få vara ifred och ställde mig på en parkering i Norrsätra. Pratade med Björn i telefon en stund. Bröt ihop helt. Jag vet att det inte är världens grej att kvadda bilar, det är skitjobbigt när det händer men det händer alla nån gång. Men ändå, just igår klarade jag absolut inte av det. Kände att jag inte skulle orka prata med folk alls. Kör man dag kan man kanske vara någorlunda tyst och slippa prata o va supertrevlig hela tiden. Men på natten med alla fyllon, inte en chans. Klarade ju inte ens av att sluta gråta. Så efter att ha stått där uppe ett tag så åkte jag hem. Tror egentligen att det bara var en tidsfråga iaf, hade nog inte orkat med att ta så mycket skit från fyllon igår ändå.

Men nu är jag så jävla trött på att må så här. Är så ostabil psykiskt och orkar ingenting. Bryter ihop över småsaker. Gråter ju över ingenting. Det är jobbigt, kan inte ens definiera varför jag börjat gråta, hur sjutton ska man då kunna vända och må bättre? Vet jag varför kan jag ju åtminstone försöka intala mig själv att det inte är så farligt. Oftast är det ju inte det. Ska iaf in på måndag och ta prover. Min största rädsla är väl att de inte ska hitta nåt fel. Då vet jag inte vad jag ska göra. Har ju mått dåligt förut utan att de hittat nåt. Fast då har det ändå varit för att jag ätit för lite och för sällan. Säkert nåt värde som sjunkit men ändå inte så pass att det hamnat under gränsvärde. Nu äter jag ju helt exemplariskt. Mycket bättre och näringsrikare än det är nu går nog knappt.

Den här dagen har ju knappast börjat bättre heller. Har ridning kl 15 och den har jag sett fram emot hela veckan, sen 18-03 med Volvo. Slipper ju iaf åtta fyllon i bilen, går bara in fyra i den. Just nu är det bara ta en sak i taget och inte stressa upp över att jag ska jobba. Tänker inte vara hemma ikväll, blir inte bättre av det. Är ledig i morgon och sen jobbar jag bara tre dagar nästa vecka. Förhoppningsvis får jag provsvaren under veckan och kan göra nåt åt det.

Tyvärr mitt verk :( Fan vad oduglig man k...

bild0453 (MMS)

Tyvärr mitt verk :( Fan vad oduglig man känner sig efter att ha gjort nåt med bilen :(


Bantning igen ;)

Började ju i måndags. Äta nyttigt och riktigt varannan timme. Vilket jag iofs har gjort sen jag var sjuk i påskas men då har jag tillåtit mig att äta godis och annat onyttigt emellan, bara jag åt riktig mat eller nyttiga mellanmål med två timmars mellanrum. Den här veckan har det inte blivit nåt onyttigt alls! Det sämsta var väl lite vit pasta till middag i måndags men inge godis och bra mat för övrigt =)  Så igår var jag toknöjd, vikten landade på 69,9 o jag hade gått ner 1,2 kg =)  I morse låg vikten på 68,9 och jag har gått ner ytterligare ett kg =)  Så nu har jag nått det mål jag hade till sista april. Under 69 var målet. Men min kropp är lite lustig och hoppar ganska mycket upp o ner. Skulle gissa att min ridning i morgon kommer sätta den ur balans och jag kommer gå upp nåt kg till måndag igen. Så målet att vara under 69 om en vecka kvarstår!


Nicco har intagit slapparställningen i sof...

bild0451 (MMS)

Nicco har intagit slapparställningen i soffan :) Så go min lilla vovve :)


Fick samtal från hälsocentralen idag, nu...

Fick samtal från hälsocentralen idag, nu är alla prover inskrivna o jag kan åka dit när som helst :) Behöver inte träffa nån läkare, e bara att gå in till labbet. Får se om jag orkar i morgon, annars får det bli på måndag tror jag. Är ju ledig då iaf :) För övrigt har jag inte fått nåt schema för nästa vecka av min kära chef. Lär nog ta ett samtal till honom i morgon. Vet ju iofs att jag jobbar dag men ibland krånglar han. Fredag kväll tänker jag inte köra iaf, då är det dagpass eller ledig som gäller :D Sista april ska firas stort med Sofie o gänget :D


AlltiHemmet nr 9 2009. Jag som inte brukar...

bild0448 (MMS)

AlltiHemmet nr 9 2009. Jag som inte brukar gillar för mycket färg älskar verkligen den har inredningen! Grymt coolt! Blev riktigt sugen på en sån steghylla som syns till vänster, jag har ju ett perfekt hörn för en sån. Fast jag hade ju lite planer på att ställa ett balkongträd där..


Mysdagen fortsätter :) NU känner jag mig ...

bild0447 (MMS)

Mysdagen fortsätter :) NU känner jag mig totalt avslappnad, tvätten är helt klar. Sista delen av diskberget ligger i blöt, kycklingen jag la fram tidigare står i ugnen. O jag kan bara ta de lugnt resten av dagen. Så här sitter jag med ytterligare ett gammalt nummer av AlltiHemmet, ett sommarnummer dessutom :) Jag har mitt nya favoritte, rött med smak av kanel o lime från Indiska, i min nya favoritkopp, även den från Indiska. Har tänt rökelse o tittar på repris av Grey's Anatomy. Just nu kan det inte bli bättre :)


Ligger i badet med en kopp grönt te och et...

bild0446 (MMS)

Ligger i badet med en kopp grönt te och ett gammalt nummer av AlltiHemmet. Har precis lagt en exfolierande ansiktsmask. Ska peela kroppen innan jag går upp också, gäller att förbereda huden så brännan sätter sig snyggt sen i Turkiet. O förresten, jag e faktiskt ledig idag ;)


Dagens första mellanmål, eller lunch kansk...

bild0439 (MMS)

Dagens första mellanmål, eller lunch kanske man kan kalla det. Björns supergoda köttfärssås med en riven morot och så ett ägg för att få upp proteinhalten lite :)


Förstår inte hur jag kan vara så lugn o...

Förstår inte hur jag kan vara så lugn och samlad utåt, till och med naturligt trevlig och skämtar med kunder, när det är så totalt kaos inne i huvet. Känner mig så orkeslös och bryter ihop flera ggr om dagen, hoppas på att proverna kommer visa att jag har ordentlig brist på nåt ämne så jag kan göra nåt åt det.


Nu får alla andra utom jag körning. Prec...

Nu får alla andra utom jag körning. Precis så var det igår också. Har som mål att köra in 15.000:- den här veckan men det lär jag väl knappast lyckas med när det går så här kasst :(


Utanför Kungsgården regnade det snöblandat...

bild0437 (MMS)

Utanför Kungsgården regnade det snöblandat. Vet inte varför jag gillar sånt väder men det gör jag. Jag älskar skinande sol men regn, speciellt riktigt spöregn, känns så mysigt. Fick en skönare känsla i magen när det började regna. Annars mår jag rätt så bra ändå idag :) E avslappnad i kroppen. Va faktiskt duktig nyss o ringde min hälsocentral för att boka tid för provtagning. Det är nog inte helt rätt ställt när man är så här trött och orkeslös. Jag gissar på att järnvärdet är dåligt, hade 110 för ett halvår sen och 117 för ett år sen. Tror det ska ligga på som minst 120 ungefär. Tror även b12 ligger lågt. Sköterskan frågade om jag tog såna tabletter eller fick sprutor, jag som bråkat så hemskt om att få sprutor eftersom jag har försämrat upptag iom. magsäcksoperationen men blivit nekad. Nu kanske jag till o med har chans att få såna :) Då kommer jag bli riktigt glad :)


Skön dag =)

Jobbade dagpass igår trots att jag har kvällsvecka, men vad gör man inte för att slippa jobba natt. Iaf så var jag hur trött o seg som helst hela dagen, somnade strax efter 22 tror jag. Sov till 9 i morse då väckarklockan ringde. Så skönt att få sova ut =)  Har iofs varit ledig hela helgen men har varit igång och iväg hela tiden också. Måste lägga upp lite bilder från shoppingen i söndags, hamnade ju på Kupolen i Borlänge. Första gången där för mig men gillade det absolut. Större och fräschare än Valbo! Hittade massa roliga småprylar och lite kläder på rea =) 

Men iaf, idag, är jag utvilad =)  Klockan är inte ens 12 än och jag har hunnit tagit en liten promenad med Nicco, ätit frukost och myst med Björn. Älskar våra minimys, korta stunder när han kommer förbi mig och dricker kaffe eller jag får körning till Gävle och springer upp till honom och äter.

Idag börjar iaf min bantning igen. Den har legat på total-is efter att jag var sjuk och aldrig blev pigg. Hade som regel att det inte spelar nån roll hur mycket godis och fikabröd jag stoppar i mig, bara jag äter riktig mat/mellanmål varannan timme. Nu är det slut på det roliga, nu är det enbart nyttiga saker som gäller. Bort med all vit pasta och halvgrovt bröd. Back to dinkel och surdeg! Vikten stannade på 71,1 kg i morse, dvs 3 kg mer än jag borde väga. Dessutom ska jag väl tillbaka till min plastikkirurg eftersom det snart är ett halvår sen jag gjorde bukplastiken. Skulle ju vara nice då om vikten ligger lågt eftersom hennes missar (som jag ska klaga på) syns bättre när huden inte är utspänd av fett.

Men nu så, in i duschen!

Kanske inte så konstigt att det runnit lit...

bild0436 (MMS)

Kanske inte så konstigt att det runnit lite segt i handfatet den senaste tiden...


Ett tips till alla killar ;)

bild0435 (MMS)

Ett tips till alla killar ;)


Då har jag o Björn varit tillsammans i e...

Då har jag o Björn varit tillsammans i ett halvår :D O det firar med ett besök i Borlänge och kupolen. Jag har ju sån tur att jag hittat en pojkvän som gillar att gå o shoppa med mig :) Så mysigt att gå o titta på saker, sen ta en fika o mysa :)


Jag och Börne sitter på Church Street och ...

bild0434 (MMS)

Jag och Börne sitter på Church Street och firar att vi har varit tillsammans i 6 månader :) Borde kanske ha tagit kortet innan vi åt och maten fortfarande såg aptitlig ut ;) Min mat är närmast och det var en sallad i en korg av friterade tortillas. Riktigt coolt och rätt gott :) Dock sitter jag här med en lätt dumping nu... Jag äter nog inget mer o satsar på en kaffe istället ;)


Äntligen ridit klart, fy fan vad jag har ...

Äntligen ridit klart, fy fan vad jag har ont i rumpan! Ridläraren körde rätt hårt med oss idag. Men jag gillade min häst :) Dusty som jag hade de två förra gångerna tar lite större o hade mycket mer fart, så jag tyckte det gick för fort o blev rädd. Fiona var lite lugnare, precis vad jag behövde nu. Synd att det inte blev nån hoppning bara!


Dagens ponny, Fiona :)

bild0427 (MMS)

Dagens ponny, Fiona :)


God dag!

Mitt sista dagpass för en här veckan och nästa vecka blir det kvällar igen =)  Alltså slutar jag 16.30 idag, är ledig i morgon och på söndag och sovmorgon på måndag. Så skön helg =)  Dessutom firar jag o Börne 6 månader den här helgen. Ganska precis 03.50 på lördagsnatten för ett halvår sen raggade jag upp honom, vilken jäkla tur att jag vågade =)  Så ikväll ska vi ha riktigt fredagsmys med vin och skaldjur. I morgon jobbar han på dan och jag ska rida men sen på kvällen blir besök på nån restaurang. Jag vill Trattoria, han vill Church Street. Får se vem som vinner =P  O på söndag lutar det åt relaxen på Fjärran Höjder. Åhh, vill jag spurta fram klockan 10 timmar så jag får åka hem från jobbet igen...

Wohoo, mobilbloggandet fungerar :D Behöve...

Wohoo, mobilbloggandet fungerar :D Behöver tydligen inte lägga med bilder längre heller, kanon :)


Älg bredvid vägen o då är jag så klart mel...

bild0413 (MMS)

Älg bredvid vägen o då är jag så klart mellan Österfärnebo och Årsunda. De var dock två när jag åkte dit. Ser alltid älg eller rådjur när jag åker den här sträckan. För inte så längesen var jag ju till o med tvungen att köra halvt upp i en snödriva för att inte köra på en hund!


Snabbvisit på fjärilsvägen

Träffade Björn en snabbis och åkte till fjärilsvägen och drack latte. Var dock lite översvämning över vägen så vi kom inte så långt...




Nog för att aygon är världens bästa bil men simmar gör den inte!


O här är min lilla Börne som leker med pinnar, söta lilla pluttpojken ;p


Nya sandaler =)

Har beställt dessa två par från Cellbes av alla ställen =D  De med nitar var verkligen toksköna! Kostar bara 149:-. De bruna med stenar i olika färger kostar 249:- och var egentligen anledningen till att jag beställde där. De satt dock inte lika bra, tycker fortfarande att de e skitsnygga men var kanske inte så jättesköna. Dessa var dock rätt stora i storleken så jag funderar på att skicka tillbaka och beställa strl 37 istället och prova om de känns bättre. Får se hur jag gör. Har ju redan ett par leopardmönstrade sandaler och jag är egentligen ingen sandalmänniska. Kanske lite onödigt med tre par då!?




Lattemugg!

Äntligen har jag beställt o äntligen kom den =)  Gick riktigt snabbt, beställde i söndagskväll och fick den idag, kanon =)  Ska ju bli lite ekonomisk med mitt kaffedrickande, förut la jag ner ca 1.000:- i månaden på latte från typ Wayne's, Mc Donalds och Statoil. Men nu är det slut med det! Har ju redan gjort en jätteminskning men köper fortfarande snuskkaffet på stationen, o ibland en o annan latte på Statoil. Men nu med min termosmugg (som inte smakar plast o äckel som de vanliga) och snabbkaffet jag köpt blir det inga pengar alls utlagda på köpkaffe! Visserligen ligger jag ju back just nu eftersom jag köpte muggen för typ 170:- och snabbkaffet, men snart så har jag sparat på det ;)




Finns att köpa på www.unnamei.se


Mobilbloggning, jag som e puckad kanske...

De hade tydligen bytt nummer för mobilbloggandet. Möjligt att jag fått det i nåt mail, läser aldrig om jag inte vet att det är viktigt. Ska prova o skicka ett från igår lite senare o se om det kommer fram...

Mobilbloggande =(

Funkar ju inte öht just nu. Har lagt upp fem inlägg de senaste dagarna som inte kommit med, irriterande!

Mardrömsdag!

Gick du på Sandvikens trottoarer idag och inte hade en taxi i hasorna så vill jag bara säga grattis. Koncentrationen var på låg nivå efter för lite sömn och för många bilar i trafiken. O människor, överallt! För mycket information på taxametern och lite dålig förmåga att hålla bilen i rak kurs på vägen. Det sammanfattar nog min dag rätt bra.

Fast det var ändå inte så illa som den gången jag var nere i diket och vände några gånger och med kund i bilen hamnade lite på sidan av vägen och körde av tre orangea snöpinnar på raken. Tjoff-tjoff-tjoff lät det. Tanten trodde jag kört på en fågel. Jajjemen, så var det sa jag!

God morgon =)

Jag e trött! Tror jag sovit absolut max två timmar i natt, usch... Är trots det rätt pigg men det beror nog mest på att jag aldrig blivit trött nån gång. Håller nog inte i så länge. Ska köra rot idag, de e bra. Massa korta körningar i princip hela dagen med en timmes lunch/powernap ;)

Idag blir jag gärna trakasserad av telefonsamtal så jag vaknar till emellanåt!

Sova nu!

KLockan är fem på morgonen och jag sitter här med dumping. Hjärtat bara rusar och jag fryser som en gris. Fy fan! Jag som bara ville ha en rostad macka. Och ja, jag borde åtminstone struntat osten så får väl skylla mig själv. Nu blir det Valerina och sömn. Om en timme kommer Börne och kryper ner i sängen. Första dagen tillsammans på en vecka. Visst e de underbart o va taxichaufför!

Irriterad på Skatteverket

Fick hem pappren idag, visste ju redan innan hur mycket jag skulle få tillbaka. Men skummade igenom papprena för att se så det stämde. Beloppet är detsamma men jag uppmärksammade att jag trots att jag gått ur Svenska kyrkan ändå betalat 2.794:- i kyrkoavgift! Hur gick det till egentligen!?! Kollade genom mina viktiga papper nu när jag kom hem och jag har faktiskt bekräftelsen på mitt urträde kvar, 090330 gick jag ur. Gör man det före 1 november ska man ej betala kyrkoskatt året efter. Så nu måste jag ringa o krångla. I värsta fall får jag inte mina pengar före midsommar =/  Det skulle kännas lite småsurt faktiskt =(


Svar på kommentar

Äter järntabletter för att jag alltid haft dåligt järnvärde och för tre år sen opererade jag magsäcken och har sämre näringsupptag än innan. Jag äter dessutom i princip aldrig rött kött eller inälvsmat så jag behöver det. Men gillar det inte, mår inte alls bra av dem =/


Sitter på...

3649395add161af6af3f28a183563a54.png

Sitter på station och har tråkigt. Bläddrar mellan Talang och Så ska det låta. Byter varje gång det blir pinsamt dåligt på Talang. Tänk om man hade haft femman, då hade det funnits CSI att kolla på åtminstone. Fast jag skulle ju totaldissa det efter förra veckan när både Desperate Housewifes och Grey's anatomy fick utgå pga. nåt jävla CSI-maraton. Men vad som helst istället för den här skiten. Eller ännu hellre en körning kanske. Fast det hyser jag inget större hopp om...


Boken jag...

0-4e3eb22dec8e9b5c2d7cd34956ec5a98.png

Boken jag läser nu. Börjar riktigt bra iaf. Men annars känns det som att det börjar braka åt helvete. Försöker intala mig att det bara är utmattningsdepressionen som talar och att allt snart känns som vanligt igen. Vill lägga mig under täcket o sova igen, helst en hel vecka minst utan att vakna.


Slut

Orkar inget. Gick upp första gången vid halv ett o va skitglad för jag kände mig så pigg. Det varade i ca 2 minuter sen rasade jag i sängen igen. Vaknade halv två o var tvungen o gå upp. Just nu borde jag stå och bre mackor eller åtminstone stå i badrummet o klä på mig jobbkläderna. Men jag sitter här. Orkar inte kliva upp ur soffan. Vilket jävla tyck-synd-om-mig-inlägg! Men nä. Jag skriver ju när jag mår bra så då lär jag väl få skriva när jag mår kasst också. Skitbra efteråt att gå tillbaka o se hur länge det höll i sig. Är iaf inne på min tredje dag av bra och regelbundet ätande. Alla jäkla piller tar jag också, både morgon och kväll. Idag började det göra ont i magen av järntabletterna. Fy fan.

Men NU lär jag nog lyfta mitt feta arsel och gå till badrummet.

Ligger i...

0-56bc9551a31192e5235212e9568dfa6c.png

Ligger i sängen o läser. Borde verkligen sova. Men titta vad söt min vovve är :) Han kom o la sig bredvid mig o la hakan på min arm o nu sover han o snarkar, så go :)


Lite under ytan

Efter en veckas halsont med några dagars feber (halsfluss enligt en kund jag hade idag) mår jag fortfarande inte bra. Har varit på jobbet sen i fredags men vaknar aldrig till liksom, skulle kunna sova i evigheter utan att bli pigg. Men det är inte så att jag sover för mycket heller, är på väg ner i utmattningsdepression som vanligt. Det känns i kroppen, värk i musklerna och ingen ork att göra nånting. Åt pissdåligt under hela förra veckan och böt ut mat mot godis, så jag har bara mig själv att skylla =(  Ska be Tord krångla lite med mitt schema nästa vecka. Får se hur kul han tycker det blir. Har dagpass och skulle behöva jobba varje dag, mån-fre för att komma på fötter igen. Äter mycket bättre när jag är på jobbet eftersom jag då inte kan ligga och sova hela dagen eller åka iväg och göra saker och "glömma bort" att äta. Skulle dessutom vara helt perfekt att få köra så många rotpass som möjligt. Då har man en timmes lunch mitt på dagen och passen är inte så långa, antingen 7-16 eller 7.30-16.30. Tror faktiskt inte jag orkar med nå 12- eller 13-timmarspass. Inte när de ligger som dagpass iaf. Vet inte alls hur jag lyckas med sömnen nästa vecka, o ingen sömn när det är så här redan, det blir inge bra alls.

I Sandviken...

690514a7db923400c2049db4c2b31425.png

I Sandviken kör man inte som folk, men det visste vi ju redan!


Jag och...

29edb154bf5df7b797880c97eba4084a.png

Jag och Lotta är på väg till Blåkulla men nu är vi vilse :(


Underbara skor!

Åhh, hur snygga var inte dessa då!?! Öppen tå och sån härlig sommarfärg. Ska jag köpa? E kanske inte min grej med 13 cm klack egentligen, men tänk vad snyggt :)  http://www.halens.se/Product/049767?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=149&oc=038

Platåsko


Rosaprickiga koppar =)

Två såna blev det =)  Tyvärr fanns det bara tre stycken kvar varav två hade lite fula märken men jag köpte ändå en av de fula. Så har jag åtminstone två att dricka ur. Ska försöka hitta fler på Åhléns i nån annan stad. Jag är ju inte ensam om att vilja ha rosaprickiga koppar iaf, fanns massvis med koppar kvar i de andra färgerna! Jag köpte faktiskt två grytlappar också, 19.50:- styck. Rätt billigt =)  Får bara inte övermatcha i köket nu, pallen ska ju målas i antikvitt med babyrosa stora prickar på. Så jag får nog lugna ned mig med det prickiga. Annars hade jag ju kollat in lite glas på ICA Maxi med rosa prickar ;p


Dagen som gått

Idag har jag grejat lite. Skulle hämta ut Niccos Rimadyl men det hade blivit fel typ och ingen mängd iskrivet så åkte tillbaka till vetten o fick nytt recept. Var ner på Åhléns och kikade på lite småprylar också.

Kan nog inte påstå helt och hållet att jag är sjuk, halsen gör ont och näsan rinner men ingen feber och orken är väl halvt tillbaka åtminstone. Sov lite dåligt i natt bara, blir hostig när jag ligger ner och så trängdes vi två stycken i en 1.20-säng. Så i morgon blir det äntligen jobb igen =)  Nytt mål denna månad, ett inkört belopp på 55.000:- och en lön efter skatt på 16.500:-. Kommer jobba lite mindre timmar nu så därför sänker jag målen lite. Är lite tveksam till det inkörda, kanske ska sänka till 50.000:- istället...? Hmm...Mm, så får det bli. Jag hade fan inget liv i mars, jobbade alldeles för mycket. Det ska jag ändra på nu i april. Måste ha ledigt fler dagar. Fast samtidigt vill jag tjäna pengar så jag har råd med allt jag ska göra.

Anyway, ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet. O de e skönt att börja få min gnista och vilja tillbaka. O ska charma arslena av kunderna så jag får lite dricks också ;)  Min dricks nu efter Lanzarote ska ju gå till fickpengar i Turkiet. Fick 1.005:- i mars och 770:- i februari, så 1.775:- hittills är väl helt okej =)

RSS 2.0