Sugbekämpning!

Ingen biltripp men en hemmagjord latte med kanel och kardemumma :)

Kaffe precis innan man ska sova, ä grejer dä :P


Jobbigt

Nu är det svårt! Jag är så jävla sugen på att äta nåt! Så förbannat jävla nära nu. Måste sysselsätta mig med nåt för att inte falla för frestelsen. Fan, fan, fan! O då har jag ändå bara klarat 4 dagar om jag fixar den här, 3 kvar. Hur fan hade jag tänkt fixa det?!?

Hade jag bara haft fullt upp på jobbet hade det varit lättare. O just ja, i morgon ska jag ställa mig på kontoret o fixa schyssta mackor till mötet. Fan va lätt det kommer att bli då.

Om jag lyckas hålla den här jävla tidsplaneringen så är ju första dagen med en riktig middag på lördag om mer än en vecka. Inser nu att jag nog lär göra en matlista med exakt vad jag ska äta. Risken blir nog att det blir för mycket av fel mat sen när jag kommer igång igen. I början ska det ju fortfarande vara väldigt kalorisnålt. Det mer kaloririka ska läggas in på frukosten och sen lunchen. Middagen ska hela tiden vara den lättaste med protein och grönsaker.

Frukost på söndag... I'm thinking kassler, broccoli och keso. Eller räkor, isbergssallad och kesella. Lite rödlök på det. Hmm, jag är aphungrig!

Nä, för att palla det här blir det en sväng med bilen nu. Lyssna musik och sen slänga mig i sängen o sova när jag kommer hem!


Fjärde dagen

Har nu klarat hela tre dagar med flytande. Låter hur lite som helst men fan vad jobbigt det är!

Idag till frukost blev det en Modifast banan. Upplevde inte att det var nå direkt överdrivet med socker i den. Smakade Banana skids :)

Igår var jag duktig och bakade bröd, sjukt jobbigt att inte få äta när hela lägenheten doftar nybakat. Men nu har jag ett riktigt schysst och görnyttigt mellisbröd iaf :)

Fixade dessutom till i köket :) Har fortfarande några lådor att packa upp men gjorde iordning fönstret och fick upp gardiner. Vet hur jag ska inreda nu också :)


Kvällsmat

Modifast vanilj denna gång, sjukt gott på riktigt :) Däremot känns det att det är mer socker i denna än Allevo.


Matmissbruk

Nånstans är det väl bara att inse att jag har ett matmissbruk. Jag hade det definitivt när jag vägde över 140 kg och jag har det fortfarande idag när jag gått ner halva min vikt. Nu när jag är rastlös och inte har så mycket att göra på jobbet märks det väldigt tydligt, jag äter o äter. Även om jag varit rätt duktig och ätit nyttigt och bra så rör jag mig inte tillräckligt för att bli av med det. Jag är dessutom sjukt hungrig på kvällarna och äter mycket precis innan jag går och lägger mig. I lördags hade jag nåt jäkla PMS-rus eller nåt och handlade choklad i olika former för typ en hundring. Resultatet blev så klart illamående och jag var tvungen att stoppa fingrarna i halsen för att bli av med lite, kom mest slem som vanligt dock. Gjorde samma sak i torsdags också efter att ha vräkt i mig hallon, hetsätning kallas sånt. När jag gjorde min magsäcksoperation för sex år sedan gick det väldigt bra efteråt att förändra matvanor och få in nya rutiner. Det gick grymt bra under lång tid. Jag vet inte riktigt när det började gå åt helsike egentligen. När jag köpte hästen för två år sen kanske. Då var det svårare att hålla ett regelbundet ätande och jag hade inte samma tid till att planera och göra matlådor. Kom hem vrålhungrig och åt det som gick snabbt och lätt. Känns som en rimlig förklaring. Så nu kör jag en omstart av mitt liv. Har börjat dricka Allevo- och Modifastshakes. En flytande LCD (=low calorie diet) alltså. Jag tror inte på att det är en långsiktig lösning och jag tror definitivt inte att det är en lösning att byta ut vissa mål för att få ner kaloriintaget. Att byta ut lunchen mot en shake gör bara att suget på kvällen blir starkare och det är lätt att stoppa i sig mer till middag eller falla för andra frestelser. Att man har bäst förbränning tidigt på dagen är ju allmänt känt. Så min plan är att köra flytande i en vecka och därefter lägga in riktiga frukostar och luncher. Förhoppningsvis lär sig min kropp att det är på morgonen man får mat och inte på kvällen. I början blir det kalorisnålt; räkor, torsk, keso, kesella tillsammans med broccoli, spenat, sallad. Plan: 7 dagar enbart shakes, 3 dagar frukost + shakes, 3 dagar frukost, lunch + shakes. Därefter ska frukost och lunch gå över till att bli mer normala med långsamma kolhydrater, proteiner och bra fett. Middagar ska läggas in och till en början även de vara kalorisnåla. Det här är en sjukt jobbig utmaning, två dagar har jag klarat hittills med bara flytande. Fem kvar. Tilläggas bör kanske att jag inte tränar nåt utöver ridningen nu. Nu ska jag bara ha kontroll över mitt ätande igen. Sen när maten börjar bli mer kaloririk hoppas jag på att isen ska försvunnit så pass att det går att ta promenader och komma igång på det sättet. Ber om ursäkt för lång sammanhängande text, har gjort olika stycken men det funkar tydligen inte.

Kvällslatte

Längesen jag var så här trött, helt slut i huvet verkligen. Äter ju bara de där jäkla Allevo o inte fasiken är det gott heller! Fast det är faktiskt inte så jäkla äckligt iofs, bättre än jag trodde. Men det skulle ju va nice o få tugga på nåt. Sjukt sugen på en broccoli!

Så i denna matmisär blir det en latte med kanel och kardemumma. DET unnar jag mig iaf ;)


Mums

Min lunch idag, ser gott ut va? ;)


Sinnesförvirrad

Fast på ett bra sätt ;) Och jobbigt för nu vet jag inte alls vad jag vill. Eller, det finns för mycket som verkar så jäkla bra så vad ska man våga satsa på?

Söta ponnyn är det tur man har iaf <3


Mysdag

Fast ändå inte. Kroppen mår bra och jag har en skön känsla liksom men i huvet är det kaos. Vet inte vad eller hur jag ska göra med allt... O det gör mig så sjukt förvirrad bara. Beslutsångest deluxe som vanligt!

Dagens outfit förresten, bara något mer classy än gårdagens...


Tvättstuga

Så här sexig är man när man tappat bort nycklarna till bokningstavlan och inte tvättat på 3 veckor...

Har dock pillat i en papperslapp i tavlan och det är bara till tvättstugan jag går så här ;) Trist nog ligger den i andra uppgången och jag måste gå ut och sen in där. Har hittills klarat mig utan att stöta på nån på vägen...


Hemmadag

Skulle gå upp senast 8 i morse för att hinna ta en promenad för tvättstugan. Vaknade vid 9 när jag fick sms av den perfekta, bra men sen start på dagen :)

Gick faktiskt till T-udden i snöyran, tur jag är vovvevakt annars hade jag nog aldrig orkat ta mig utanför dörren idag :P Blev iaf en timmes promenad. Försöker göra nåt varje dag i morionsväg, ikväll blir det ridning också eftersom Olivers medryttare blivit sjuk. Är grymt sugen på en rejäl runda och jobba honom så jag blev faktiskt lite glad att hon var sjuk just idag ;)


Skön känsla i magen :)

Dags att sova och kommer somna glad och lycklig :)
Vissa personer gör mig glad, min Lotta bland annat. Var till Jädraås ikväll och tittade på ett hus jag var sugen på, var totalt ocharmigt och inte ett dugg intressant. Men en trevlig biltur med massa skratt blev det :)
Hade även ett samtal nyss som fick mig på bra humör och gav en skön känsla i magen. Mr Perfect, haha :)
Ska begränsa mig till endast 3 latte den här veckan, bara för att bevisa att jag kan. Körde en latte nr 1 med grädde och kanel o kardemumma ovanpå, grym! Bara 2 lattar kvar den här veckan alltså, kommer bli svårt...


Klootzak!

Jag försöker förstå, jag VILL förstå. O jag förstår... Tror jag iaf. Fan ska det vara så jäkla svårt för?!?
 
Förra veckan o den här, helvete vad allt snurrat i huvet. Kärlek, förhållanden... Olika typer av killar, vem passar jag ihop med egentligen? Eller ska jag vara singel? Varför egentligen ens dejta när jag vet att jag är som lyckligast när jag är själv och det bara är jag, fast är jag lyckligast då eller har jag bara inte hittat rätt?
 
Take fucking seventeen steps back and think things over, and again, and again, and fucking again...
 
Off topic: Inte bloggat sen den 26 september tydligen. Lite update... Började som sekreterare på ett holländskt företag i hamnen den 8 oktober, blev singel den 28 oktober och flyttade till egen lägenhet den 1 december. Har mått väldigt bra och haft fullt upp hela hösten, därav obefintlig bloggning. But here we go again. Kukliv!

RSS 2.0