Både jag...

0-3246660b3c84eee58db8d3a8468c37b9.png

Både jag o min väska fastnade i säkerhetskontrollen. Vette fasiken varför jag var tvungen o tömma väskan, han sa inget. Men jag blev kroppsvisiterad för att dragkedjorna i min gördel gav utslag. Hon godtog dock att jag hade opererat mig så jag slapp ta av mig allt :)


Jag, Lotta...

0-3319df43f8414fc1ffd54ec6c3bf82cc.png

Jag, Lotta o pensionärerna ska åka till Lanzarote :)


Lanzarothe :D

Om fyra o en halv timme kommer Lotta o hämtar upp mig för att påbörja vår färd mot lovely Lanzarothe. Tror ni jag har packat än då, nepp! För jag har färgat håret =)  Lär ta o sätta fart nu, kommer garanterat glömma hälften. Men de gör inget, så länge jag inte gör som Berra o glömmer VISA-kortet på stranden så ;D  Stackarn! Verkligen synd om honom faktiskt. Bara för att jag hånar honom lite nu kommer jag säkert göra samma sak. Nä, nu e de fan dags att komma igång lite. Ska försöka mobilblogga därifrån men jag tvivlar på att det kommer fungera, inlägget jag skrev igår kom ju inte ens fram.

Aja, ha de så bra allihopa, de ska jag ha :D 

Puss!

Han ringde <3

O de gjorde verkligen allt så mycket lättare. Bara att få höra hans röst =)


Btw

Har deppshoppat idag, ohh så skönt de va =)  Blev lite av varje, bl.a. en väska som jag kollat på hur länge som helst. Har dock inte tyckt att den varit tillräckligt snygg för att betala 399:- för. O ja, jag vet. De e fan inte dyrt egentligen, men ändå. Idag gick jag in på Åhléns o den va nedsatt till 179:-, jippie :D  Sen gick jag till kassan o då va de tydligen halva reapriset, så 89,50:- betalade jag :D :D :D  Förutom de har jag shoppat två vita linnen på H&M, har typ hur många såna som helst men alla e för stora nu. Älskar såna vanliga, typ lite sportig modell. Hittade även ett halsband på rea, med lång guldkedja. Så det ska jag plocka isär o sätta fast på mina skor. Kedjan lossnade ju sist jag hade dem. O så har jag shoppat tio par trosor, i massa olika färger o mönster :D  Både totalt oseriösa urflippade och söta, o några lite småsexiga =P 

Klippt mig har jag gjort också, ser lite rockigare ut nu. O blev av med mina slitna toppar =)  Hade tänkt färga ikväll men hamnade hos Lotta på tacos o va lite för trött när jag kom hem. Får bli på torsdag istället, känns som att jag skjuter fram allt till på torsdag. O kl 04:00 på fredag åker jag o Lotta hemifrån, hur fan ska jag palla det!?! Då har jag ju för fasiken inte somnat ens =(

Nä, nu ska jag prova mina tio par trosor =)  Natti natti!

Störda tankar

Just nu hoppas jag att Björn är otrogen i Thailand. Fasiken vad skönt det skulle vara, jag skulle slippa bekymra mig om framtiden. Då är jag fri och singel igen, ingen jobbig svartsjuka, ingen oro, ingen stress och nervositet över att bli sambo o kanske skaffa barn. Då kan jag vara mig själv igen, vara stark, självständig och egoistisk. Bara bry mig om mig och Nicco. Då ska jag fan permanenta håret riktigt, riktigt smått så de blir affro. De har jag velat göra länge men de pojkvänner jag haft har varit emot de. O jag behöver inte spara pengar till resor eller framtida hus, de blir nya tuttar och rumplyft istället.

Så om de e de jag vill, varför håller jag på o går sönder av saknad varje gång jag tänker på honom? :'(

Saknar dig!...

0-27e087c22d3d09533a6729777ff76ef0.png

Saknar dig!


Äter gröt

Så ja, jag har börjat bra iaf =)  Fått i mig vitamintabletten har jag också. Så de rullar väl på iaf. Trodde jag skulle sova bättre i natt men icke. Legat o vridit mig o svettats o frysit. Vaknat alldeles för mycket. Tänkt massor på Björn. Just nu skulle jag gissa på att han sitter på flygplatsen i Köpenhamn o väntar på flyget till Bangkok. Fick ett mess tidigare som jag tänkte svara på när jag åt frukost o istället sitter jag här o skriver. Känner att jag måste vakna till först, vill bara låta positiv när jag skriver till honom.
Ringt till veterinären har jag gjort också. Tror Nicco har fått nå svamp eller liknande mellan trampdynorna. Stackarn! Fick iaf tid i morgon kl 11, helt perfekt. Då hinner jag allt annat jag ska göra efteråt också. Ska faktiskt klippa mig på kvällen, min årliga klippning =)  Helt sjukt att det inte blir oftare än så...

Trött

Känner mig rejält sliten och nere nu. Varit sjuk, för lite sömn och för lite mat. Vill häva ur mig alla jävla deppiga tankegångar men det är ju totalt värdelöst. Visst, jag sakna Björn och jag är absolut lite nojjig för vad han ska hitta på i Thailand. Men inte fan hjälper det att jag gräver ner mig i det. Speciellt inte nu, nu skulle jag kunna vara deppig över i princip vad som helst som är totalt betydelselöst. I morgon ska jag äta, massor! Precis hela tiden OCH peta i mig några vitaminpiller. Vilket jag borde göra varje dag men inte gjort på jag vet inte när. Konstigt att humöret dippar och minnet sviker!?!

När jag kommer hem från Lanzarothe ska jag skärpa till mig! Först o främst gå till tandläkaren, göra undersökning och sätta i en lagning som lossnade för några år sen. Tror jag har ett hål också =(  Sen blir det hälsocentralen och göra en rejäl kontroll av mina värden. Det känns inte bra i kroppen. Kommer inte ihåg saker, tappar bort ord och blir yr till o från. Orkar inte stå upp i duschen längre utan måste sitta. Var så en period förut också innan jag hade fått upp portionstorleken så jag fick i mig tillräckligt med näring och energi, men nu är jag alltså tillbaka där.

Nä, men helt ärligt så lär jag börja ta lite ansvar över mitt liv igen. O de börjar med maten, orkar ju inget varken psykiskt eller fysiskt när jag slarvar så här. 

O nu ska jag sova.

Inte för...

3d221f4200b1200df4885869e2abf884.png

Inte för att det syns men det står faktiskt två älgar där!


Kaffe, baileys...

65ecf8acf01d867185d73749682107a1.png

Kaffe, baileys o kladdkaka med grädde. Mmm, jättegott :)


Längtar...

Har suttit o myst med Berra hela morgonen <3  Vi hade ju planerat att åka till Rom i april fast efter allt tjafs mellan oss så tyckte inte jag att det kändes lika kul längre. Så vi la väl de lite på is ett tag. I dag kom vi på att vi kan ju åka till Turkiet i vår istället för i höst. Typ Alanya i maj/juni =)  Det skulle va så jäkla nice! Har suttit och tittat lite på resor dit nu, typ för 5-6000 går det att få all inclusive på den stranden vi vill ha. Tänk o sitta o mysa med en varsin drink vid poolen eller ta en promenad längs stranden på kvällen, sitta vid strandkanten o bara prata o hångla en massa. Åhh, jag längtar!

Ikväll ska jag på morfars 70-årskalas. Först blir det mat på Wahlströms i Utvalnäs och sen hem till mormor och morfar. Förhoppningsvis kommer väl Berra o hämtar mig efteråt. Han har min bil just nu så jäklar om han krockar den!

Tycka-synd-om-mig-själv-inlägg

För jag är sjuk, så jävla förkyld. Det kliar precis överallt! I näsan, i ögonen, i öronen, i huvudet. Håller på o bli tokig!
O gråter. Så antar att jag har feber =(  Jag som definitivt inte har råd att vara sjuk. Inte en dag till. Det enda positiva är väl att jag kanske kan få träffa Berra i morgon om jag stannar hemma. Saknar honom så jäkla mycket, så just nu gråter jag över det. O lite över att jag måste klä på mig och gå ut med Nicco.
Nää, nu drar jag på mig lite kläder och går ut.

Natti natti!

Bukplastiken

Det går framåt, helt klart! Jag använder dock gördeln fortfarande på dagarna. Enligt min kirurg skulle den användas i sex veckor men läste att andra rekommenderade sex månader för att allt ska läka i rätt position. Är ju ganska mycket invändigt som är sytt och tillrättalagt. Mina magmuskler har ju sytts ihop och sträckts upp, o de börjar kännas ganska rejält. Eller börjar o börjar, de har väl känts hela tiden men nu när det har läkt en del är det lättare att skilja ut exakt vad det är som gör ont. Jag har dock ingen direkt känsel nedanför magen. Förut hade jag ingen alls, nu känns det iaf när jag tar där men väldigt svagt och inte på rätt sätt liksom. Jag har iaf varit opererad i två månader och två veckor nu. Ska inte lyfta på sex månader men gör det redan nu. Har haft några rullatorer och en rullstol till och med. O de funkar, försöker lyfta med armar och ben och inte använda magen. O jag längtar som fan efter att få börja köra dagtid igen och få ett normalt liv. Att jag är grinig och påverkad av brist på solljus tänker jag inte så mycket på längre, det har liksom blivit en del av vardagen. Däremot kommer jag nog få en rejäl kick den dagen jag går upp på morgonen och är vaken hela dagen =)  Lär ju vända på dygnet till jag åker utomlands åtminstone, tänker inte sova hela dagarna då!
Mitt största problem annars med plastiken är nog höfterna. På den högra är det för mycket hud i överkant så typ ca sju cm viker sig över snittet. Tror det är det dom kallar hundöron och jag tror att det korrigeras med lokalbedövning. De värsta är väl att det gör ont bara. Förjävla skitont om jag råkar stöta i höften mot nåt. Även den vänstra gör ont men e inte lika illa.
Det svullnar fortfarande upp e n del när jag tar av gördeln men jag tycker ändå inte att det är lika mycket som förut. Ska bli kul o se sen när allt är färdigläkt vad det blev för resultat av det hela. Hur det än blir så ska jag inte operera mig alls det här året! Kanske korrigeringen på höften då men inget annat. Funderingar finns dock på att göra brösten men främst höfterna och ryggen. Det har tagits bort så mycket på magen men höfterna står ju ännu mer rakt ut nu när huden på magen dragits ner. Ska fundera på om det är värt det men absolut inte i år. Det här året ska jag bara ha så kul jag kan =)

Berra/Bubben/Nallen/Teddybjörnen

Vet egentligen inte vad jag ska skriva riktigt. Jag har förlåtit honom. O jag är sjukt kär. Det jag känner när vi är tillsammans eller pratar i telefon går inte att beskriva. Det är bara så totalt underbart och känns så rätt. Igår mådde jag dock rätt kasst, massa tvivel på honom och somnade gråtandes. Känner mig rätt hård mot honom men han bara tar det och tröstar mig. Så det är bra =)  Jobbar på att få honom att följa med till morfars 70-årsfest på lördag. Skulle va så nice o få spendera hela helgen med honom, på måndag åker han till Thailand o vi kommer inte träffas förrän jag kommer hem från Lanzarothe den 5 februari. Alldeles för lång tid. Dessutom vill jag visa ordentligt vad han förlorar om han missköter sig i Thailand, haha :D

Vad var det hon hette nu igen?

När vi kör taxi måste vi ha våra taxileg framme så kunden kan se. O där står både för-, mellan- och efternamn. I onsdags körde jag en gubbe i färdtjänst som kanske inte hade världens koll direkt. Han tittade på mitt leg och sa:
"Marie-Louise, det heter min dotter också. Eller visst fan, Rose-Marie heter hon ju! Men de va nästan samma."


Irriterad!

Har inte varit in på bloggen på rätt länge nu men däremot har jag mobilbloggat en del. INGET av de senaste har kommit in såg jag nu. Måste gjort nå fel, förut har alla kommit fram. De som är mobilinlägg är de med så stora bilder, vet inte hur jag ska få ner dem i rätt storlek.

Nya Jeans =)

Beställde nya jeans från GinaTricot.se i tisdags och fick dem idag. Rätt snabb leverans det =)  O jag ÄLSKAR dom! Sitter jättebra, mjuka och sköna. Ska ha dem på mig på lördag när morfar fyller 70. Får se vad jag ska ha till, antingen skjortan som jag också beställde eller nåt annat. Uppdaterar med bild före innan jag åker. Försökte kopiera bild från Gina's hemsida men de var slutsålda.


Lanzarothe den 29 januari + Berra

Jajjemen! Dit ska jag :D  O Lotta också så klart =)  Fy fan va härligt det ska bli!

O appropå allt det andra, just nu sitter jag i hans soffa. Han står o lagar mat åt mig, förrätt, varmrätt o efterrätt =)  Börjar lukta riktigt gott =)  Jag har förlåtit honom. Faktiskt. Det har varit en sjukt jobbig vecka men jag känner mentalt att jag inte bryr mig längre. Jag är otroligt kär och jag tror jag skulle ångra mig om jag lämnade honom nu. Skulle nog fundera länge på om det verkligen var rätt beslut. Det är inte så ofta jag känner så här för en kille. Orkar inte ha den ångesten, speciellt inte när jag känner just nu att det inte va så farligt. Kan hända att jag ångrar mig sen men jag chansar hellre nu och vågar lita på honom än går och funderar på hur det kunde ha blivit.

Så Björn, vill du bli min pojkvän igen? ;)

Får se...

Ska träffa honom ikväll. En snabbis.

Jag vet att jag bara borde dumpa honom helt. Hade en kompis råkat ut för samma grej är det det jag hade sagt till henne. Så jävla svårt bara :'(

Ätit

För första gången idag. Men jag åt iaf riktig mat; kyckling, ris och grönsaker =) 

För övrigt är allt skit, beslutsångest o total förvirring.

Gråter igen...

Varför ska det vara så jävla svårt?!? Ena delen av mig vill bara ha honom, här! Nu! Älskar honom så sjukt mycket, hans leende, hans blick, allt med honom. Vill ligga i hans famn o låta honom pilla med mitt hår och kyssa mig. Den andra delen av mig får ont i magen bara av att tänka på honom. Känns som jag ska kräkas när jag tänker på att bli ett par igen, vill inte ha nåt med idioten att göra överhuvudtaget!

Nu ska jag ta mina två sista Citodon och gå o lägga mig o sova. Förhoppningsvis tänker jag klarare när kroppen o huvudet är lite utvilade. Det antal timmar jag sovit de senaste 3-4 dygnen går nog o räkna på båda händernas fingrar. Måste börja äta i morgon också, annars kommer det aldrig bli bra.

Natti natti!

Vändning

Dags att sluta tycka synd om sig själv ;)

Men det är väldigt skönt att skriva av sig alla känslor. Hjälper mig att bearbeta. Vet att jag blir väldigt personlig men jag är ganska öppen med allt jag känner och tycker annars också.

Idioter allihopa

Pojkvän nr 1: Var otrogen.
Pojkvän nr 2: Flörtade med allt o alla, ljög och hotade att döda mig.
Pojkvän nr 3: Var kär i en annan.
Pojkvän nr 4: Var otrogen med sitt ex och ljög om det i två år.
Pojkvän nr 5: Förnedrade och tryckte ner mig, hade kunnat polisanmäla honom för en del.
Pojkvän nr 6: Ljög.
Pojkvän nr 7: Ljög.

Är det så jävla konstigt att jag inte litar på killar?

Så det känns nu som att antingen tar jag tillbaka honom och hoppas att han insett vad han var på väg att förlora och inte gör om det. Eller så hittar jag en ny idiot som gör samma sak.

Känns lite smådeppigt nu.

Matproblem

Jag sitter på jobbet, började för två timmar sen. Åt ingen frukost. Åt soppa till lunch. Alltså lunch vid typ 11 sen sov, sen ingen frukost. Har störda mattider. Åt iofs sushi igår. O en macka i natt. Har två matlådor med mig, och fyra nyttiga mackor. Borde ätit för länge sen. Kan inte och vill inte. Fått nå jävla psyktankar, vägrar äta. Hur puckat som helst. Jag vet vad jag tänker, o jag vet hur idiotiskt det är. Har ätit extremt lite för att vara jag sen allt började i måndags morse. Straffar honom eller rättare sagt mig själv genom att inte äta. Tänker jag att jag ska äta så känner jag bara motstånd i hela kroppen. Här ska minsann inte ätas nåt, som om han bryr sig om det, för det är honom jag vill ge igen på även om jag fattar hur rubbat det är och att det inte funkar så på nåt sätt alls. Jävla skit!

Sommarstuga

En sån här stuga vill jag ha! Nån som har en liten tomt på nåt mysigt ställe som dom vill hyra ut till mig? Eller nån som vet hur man får tag på en arrendetomt? Vart ringer man? Vilka har?

Sommasrtugecravings!





Vill ha :D


Tiden läker alla sår

Hur det än går så överlever jag. Det insåg jag precis just nu. De senaste två dygnen har jag varit så jävla nere, allt har känts helt nattsvart. Har nog känt varenda negativ känsla som finns; vrede, besvikelse, sorg, ilska, hämndlystnad m.fl. Har gått tillbaka till två av mina missbruk. Har bara velat ge upp helt. Men va fan, jag mådde jävligt bra innan jag träffade honom, trivdes skitbra med att vara singel och bara tänka på mig själv o göra precis som jag ville. Varför skulle jag inte kunna må lika bra igen. Kul som fan hade jag dessutom! O blir det så att jag kan förlåta helt och gå vidare med honom så är väl det jävligt bra också. Vilket förhållande har inte haft problem? Hur mycket ljuger inte folk och undanhåller saker för varann? Han har iaf inte varit otrogen och jag är så jävla kär i honom. Det har jag åtminstone insett under de här dagarna. Det sjuka är att jag varit osäker ett tag, kanske egentligen för att jag anat att nåt varit fel och undermedvetet börjat ifrågasätta mina egna känslor. Hade jag inte varit kär hade jag inte blivit så ledsen. Jag hade inte brytt mig så här mycket. Då hade jag bara låtit det vara när jag gjorde slut, skitit i honom helt och tagit hela grejen för ett stort misstag av mig. Därmed inte sagt att vi kommer bli tillsammans igen! Han är fortfarande en feg jävla skitstövel som ljugit och riskerat vårat förhållande, o de hatar jag honom för.

Jag har ett eget liv. Eller jag hade åtminstone ett eget liv innan vi blev tillsammans. Har varit så nykär och spenderat all ledig tid med honom, DET kommer jag inte gå tillbaka till! Jag ska ha egentid då jag bara tar det lugnt för mig själv, även om han e ledig samtidigt. Jag ska umgås med kompisar. Ska ta upp kontakten med en gammal kompis, om han vill dvs. Det här kanske var bra, det kanske fick mig att vakna upp.

Blir vi tillsammans igen så är det börja om från början som gäller. De månader som gått har inte funnits. Som det känns just nu så har jag bestämt mig för att ta tillbaka honom, inser det när jag skriver. Men nu ska jag jobba fyra kvällar. Han jobbar dag och vi kommer inte ses nåt alls. Ska bli jävligt intressant o se hur jag känner då. När jag får lite distans och tid att tänka i fred. Antingen kommer jag ju längta ihjäl mig efter honom. O bra i så fall, då vet jag ju hur jag känner. Eller så kommer jag bara känna avsky för honom, känna att jag inte vill ha med honom o göra överhuvudtaget. Som sagt, det ska bli intressant. Just nu är jag ju rätt körd i huvet, knappt sovit på typ tre dygn. Inte ätit speciellt mycket. Litar inte riktigt på det jag känner o tänker.

En helt annan grej, köpte ju en tekanna från Gefle Porslinsfabrik. Jättesöt e den och jag har funderat på om det finns koppar i samma serie. Hittade nu en liten bok med ALLT därifrån på nätet. Har även en assiett som jag vill ha koppar till, om det finns. Så ska bli grymt kul o bläddra och kika lite =)  O bara det, att jag kan tänka på en sån grej och känna glädje är ju ett tecken på att jag kommer att må bra igen =)  Skön insikt.

Framsteg

Som det känns precis just nu i detta ögonblick så har jag förlåtit honom. Tror jag. Alltså som min pojkvän. Fast vi är fortfarande inte tillsammans, det lär dröja ett tag iaf innan jag kan ta ett sånt beslut. Blir vi tillsammans igen vill jag vara helt hundra på att det som hänt inte kommer störa mig, att jag inte kommer älta och må dåligt över det. Det han ljög om är inte så jättefarligt egentligen, bara själva grejen att han inte sa nåt liksom.

Men jag har inge bråttom, behöver inte stressa fram ett beslut. Så får se hur det blir o hur det känns helt enkelt.

Idiot

"O så kom jag på en sak idag, jag gillar mitt liv som det är nu =)  Jag trivs med folket jag har runt omkring mig, jag har en underbar pojkvän, fantastiska kompisar och jag trivs på jobbet. O jag älskar min lägenhet. Vad mer kan man önska, egentligen!?!"
Skrivet 100102

Känner mig så jävla lurad.


Gråter :'(

Nu har jag iaf gjort absolut allt jag kan. Vad som än händer kommer jag inte ångra nånting. Möjligtvis att jag gav honom för många chanser men hellre det än ångra att jag inte gjorde tillräckligt och gå o fundera på vad som kunde ha hänt.

Nu har jag hela historien klart för mig och jag förlåter honom, jag förstår varför han gjorde som han gjorde. Hade vi bara varit kompisar hade allt kunnat gå tillbaka till normalt igen. Men nu va han den kille jag älskade, som jag kände att jag skulle kunna vara med resten av livet. Som passade mig så jävla perfekt, en riktig Johan-kille. O då går det inte. Man kan inte svika den man älskar så som han gjorde.

Igår skakade jag av ilska större delen av dagen. Funderade på varför jag inte grät mer än jag gjorde. Idag gråter jag. Eller rättare sagt nu sen jag kom hem gråter jag. Tårarna bara sprutar och jag skakar. Skulle bara vilja glömma att han finns.

Det här är två av de värsta dagarna i mitt liv, har aldrig blivit så sviken av en kille nånsin. Skulle ha träffat Lotta och bokat utlandsresa senare idag, orkar inte. Klarar inte av det. Ska kolla med mamma om hon kan hämta Nicco efter jobbet. Skulle verkligen behöva en dag då jag bara får ligga i sängen hela dagen o sova o gråta. Bearbeta honom.

Saknar honom så sjukt mycket, den Björn han va före igår. Min Björn. Inte den han är idag.

Slut

Jag kommer aldrig kunna sitta i ditt knä, titta in i dina ögon och känna mig som världens lyckligaste.
Kommer aldrig sitta och grilla korv i dina föräldrars kakelugn och känna det där odefinierbara, den där känslan av att allt bara känns så rätt, det är så här det ska vara.
Kommer aldrig kunna vara avslappnad och skratta och bara prata i 190 om alla mina tankar om bikinis och jeans och annat som flyger runt i mitt huvud med dig.
Kommer aldrig se dina glittrande ögon, din charmiga mun när du ler och känna hur underbart snygg du är.
Kommer aldrig må bra av att du leker med min hund.
Kommer aldrig sitta och planera resa till Rom, vad vi ska äta, hur mysigt vi ska ha det.
Kommer aldrig kramas och känna när du leker med mitt långa hår som du älskar.
Kommer aldrig prata om att jag förmodligen aldrig kommer vara tillsammans med samma kille resten av livet, men om det skulle inträffa så skulle det vara med dig.
Kommer aldrig prata om vad våra barn ska heta, vart dom ska växa upp, vilken skola som är bra.
Kommer aldrig sova så där underbart skönt och tryggt bredvid dig.
Kommer aldrig få ont i nacken när du pussar och kramar mig och tycka att det är helt och hållet värt det.
Kommer aldrig diskutera vad vi ska ha för lägenhet, hur vi ska inreda den.
Kommer aldrig sitta och prata sprudlande om hur underbart vårat liv kommer bli, hur sjukt bra vi passar ihop.
Kommer aldrig kunna sitta och skicka gulliga meddelanden via taxametern nåt mer.
Kommer aldrig säga att jag älskar dig, att du är det bästa som hänt mig, att jag aldrig varit så här glad nån gång.

Kommer aldrig nånsin känna kärlek när jag tittar på dig.
Kommer enbart känna ilska, hat och besvikelse!

Du ljög för mig din jävla idiot, du förstörde allt det totalt underbara vi hade! Jag har blivit riktigt illa behandlad av ex tidigare, då förväntade jag mig inget mer. Med dig ville jag ha allt! Jag trodde jag skulle få allt bara jag själv vågade. Jag trodde inte du skulle svika mig så här. Jag förväntade mig verkligen inte det från dig. Med idiot-J som på den tiden förstörde mitt liv kändes det som att ramla från en stol, jag visste att han var störd. Med dig känns det som att ramla från ett flygplan, en bergstopp eller va fan som helst. Helt sjukt känns det!  

Jag är så otroligt jävla ledsen just nu. Vill inte gå in på exakt vad som hänt, de som står mig nära får reda på allt ändå. Men han ljög för mig helt enkelt. Jag tål inte att nån ljuger för mig! Hur fan ska jag kunna lite på en sån kille igen? Det han ljög om har jag dessutom ifrågasatt för jag anade att det inte stämde. Då ljög han ihop en ny historia för att täcka upp för den första lögnen. O jag försökte verkligen tror på honom. Har haft PMS den här helgen och verkligen mått skit, var rejält nere och trott att det varit pga. det som jag överreagerat. Har liksom haft en magkänsla ett tag av att det inte är som det ska. O jag som alltid lovat mig själv förr att alltid i fortsättningen lita på magkänslan, att aldrig tveka. Tror jag nåt så brukar det stämma. O ändå, ändå! Så valde jag att tro på honom. Jag hoppas att jag alltid i fortsättningen kommer lita på mig själv. Det troliga är iaf att jag aldrig kommer lita helt på en kille igen. O bara det, jag som har så otroligt svårt att lita på andra. Speciellt på killar. Det blev inte bättre nu. Det har han också förstört för mig.

Det värsta är att ilskan börjar lägga sig. Jag vill tillbaka till det vi hade, vill ha allt det där igen. Skulle göra vad som helst för att kunna åka tillbaka till honom, krypa ner och pussas igen. Känna hans värme och kärlek. Men jag kan inte. Så klart. Han svek mig. Så enkelt är det. I slutänden är det ingen kille jag kommer vilja vara med. Eller så kanske vi löser allt och går vidare, det ska jag inte säga att vi inte kommer göra. Men jag känner mig själv. När jag väl insett att jag inte vill ha nån så bearbetar jag ganska fort. Känslorna kanske finns kvar men insikten att jag inte vill är så otroligt mycket större att det inte spelar någon roll. Det gäller bara att gå igenom hela sorgeprocessen, ilska, saknad, besvikelse, ilska igen, längtan, lättnad.

Sitter och funderar på om ja ska ta bort alla inlägg jag skrivit om honom, allt gulligull o skit. Pinsamt att jag lät mig luras så. Tänker å ena sidan att nä nu jäklar, ingen kille ska nånsin få komma mig in på livet igen samtidigt som jag inte vill bli mer känslokall än jag är. Jag vill vara mer öppen och våga släppa in folk, våga bli kär. Det här gjorde inte saken bättre. O på sätt o vis känner jag mig lättad, nu behöver jag inte anstränga mig längre. Behöver inte fokusera på att våga lita på honom och oss. Behöver inte ta en dag i taget och hoppas på att det blir bra i slutänden. Nu är det bara jag igen. Ska dock inte vara lika vild denna singeltid. Men jag ska njuta av att vara själv och slippa tänka på nån annan. Så kanske jag är helt redo nästa gång. Men jag är fanemej hellre singel för evigt än tillsammans med nån igen. Nästa kille kommer nog få ett helvete när han ska bevisa att jag kan lita på honom.

I alla fall så är det slut. Bättre att jag fick reda på det nu än sen när jag bundit mig ännu mer till honom.

Nu ska jag sova iaf. Klockan är ju halv åtta på morgonen, ganska normal tid för mig att gå och lägga mig på eftersom jag jobbar så mycket nätter. Ska träffa idioten sen när jag vaknar, han har min nyckel och jag har hans. Hans nyckel som jag fick samma dag han förstörde allt. Skitstövel!


Leva rätt, äta rätt - påbörjat

Första dagen på mitt nya liv har nu nästan gått. Jag har jobbat sen 20 igår och varit vaken sen 13-14 ungefär och lyckats hålla mig till "nya" dieten och livet. Inte en enda latte, inte en godis och jag har följt mattiderna och ätit varannan timme. Duktiga jag!

Vet dock inte vad jag ska kalla det, tänker i huvet att jag ska banta men säger jag det högt så skriker ju folk rakt ut. Får bara höra en massa om att jag inte ska gå ner mer nu, men det är ju egentligen inte det det handlar om. När jag äter riktigt äter jag mycket mer än jag gör när jag äter fel. Så vid min bantning får jag i mig mycket mer näring och mer kalorier och jag mår bättre. Vikten brukar också hoppa ner nåt kilo men jag är rätt stabil ändå. Det hoppar några kilo upp o ner hela tiden. O när det hoppat upp måste jag ju ta tag i det så det inte går upp ännu mer.

Men jag blir verkligen tokig på vissa. Får höra att jag äter alldeles för lite, i nästa stund så äter jag hela tiden. Lite o ofta är det jag mår bra av o ibland är det så att jag går undan på jobbet för jag orkar inte höra mer. Det var tre år sen jag opererade magsäcken och jag får kommentarer konstant. Nu är jag inne i en period då jag inte orkar lyssna och förklara mer. O jag vill inte heller behöva försvara att jag faktiskt äter en hamburgare ibland. Just nu har jag ju ballat ur totalt, som jag skrev om i förr inlägget. Men annars så är det ju så att jag nått min målvikt, jag är klar med viktminskningen. O jag behöver inte hålla lika hård diet längre, så länge det inte blir att jag byter ut näringsrik mat mot tomma kalorier. Det är väl det problemet jag haft nu. Ätit en bulle och blivit mätt och därmed inte ätit mat. Men vill jag ta en kaka till kaffet EFTER maten så är inte det några problem, normala människor med normal vikt ska kunna göra det. Är jag på ett fik ska jag kunna ta kladdkaka om jag typ äter en sallad före.

Ähh, e bara trött på allt vikt-tjat för tillfället!

Idag blir det andra bullar...

... o på måndag börjar hårdköret! Har låtit mitt matmissbruk börja ta över mitt liv igen. De e inte jätteilla, ganska långt ifrån egentligen. MEN, det har börjat så smått. Idag har jag t.ex. inte ätit nån riktig mat öht, o inget mellanmål. Åt en smörgås till frukost, hamburgare o stripes på kvällen o sen en lussebulle. Smörgåsen va väl det enda som va nyttigt resten e ju bara skit. Lite godis har det dessutom blivit. Idag när jag vaknar (kom ju hem från jobbet nyss o ska sova strax) blir det en stooor kopp grönt te och sen gröt på havregryn, rågflingor o dinkelflingor. Då har jag en bra start på dagen åtminstone och så ska jag börja varje dag framöver, struntar jag i frukosten brukar det bara bli kasst sen efter de också. Så kör en mjukstart i morgon, målet är alltså att börja äta riktig frukost igen OCH att sluta köpa en massa mat/godis. Det där med pengar är en del i mitt nyårslöfte, gör av med alldeles för mycket på kaffe och snabbmat. Skulle kunna spara rätt mycket på att strunta i de. O dessutom, köper jag inget godis o bullar o latte så blir jag inte mätt på sånt o då äter jag riktig mat istället.
Det här har pågått för länge nu, de senaste månaderna har jag misskött mig mycket mer än jag ätit riktigt. Klart jag ballar ur i vanliga fall ibland men då handlar det om några dagar ibland, nu är det nog några dagar ibland jag har skött mig istället. Det dumma är att jag inte går upp i vikt just nu av nån konstig anledning. Det brukar annars få mig att vakna upp o inse att jag måste sköta mig. Bara för att jag opererat magsäcken betyder inte det att jag inte kan gå upp igen, det är mycket vanligare än många tror. O skulle det fortsätta som det gör nu, dvs. att alla gamla beteendemönster kommer tillbaka så är jag rätt illa ute. Kommer förstöra min förmåga att få dumping o de vill jag inte, den hindrar mig rätt ofta från att äta fel. Idag kunde jag äta en hel El Maco med friterad kyckling, det skulle jag inte ha kunnat göra för nån månad sen så det har redan försvunnit något. O har jag ingen dumping kommer jag kunna äta mängder de gånger jag vill eftersom passagen mellan magsäcken och tunntarmen numera är så uttöjd att jag kan fylla hela tunntarmen med mat. Inga problem alls att gå upp de 78 kg jag gått ner alltså! Men är jag duktig o sköter mig ett tag nu, typ tills jag åker utomlands är ju ett ganska bra mål ändå, då kommer dumpingeffekten tillbaka igen.
Dessutom kan jag bli rätt dålig om jag har för litet näringsintag. Hade en period förut då jag fick utmattningsdepressioner för att jag hade näringsbrist. Jag orkade ingenting, satte mig t.ex. på golvet en gång o kom inte upp. Orkade inte rent fysiskt att ta mig upp o såg ingen anledning att göra det heller. Var inte glad över nåt o ville ingenting. Första gången höll det i i en vecka sen varade det bara i några dagar och till slut lärde jag mig känna igen tecknen på att det var på väg. Skötte jag maten exemplariskt då ett tag så gick de tillbaka. Men så illa som jag skött mig nu är det nog inte långt ifrån, är förvånad över att det inte kommit än.
En sak till, jag måste dricka mer vatten. Det ingår också i min mjukstart, tillbaka till att dricka ca 2,5 liter vatten om dagen. Idag har det blivit max 0,5 liter plus en massa kaffe som är vätskedrivande.
Nä, som sagt, idag blir det andra bullar. Dvs. INGA bullar!




ALDRIG MER!!!


Så har...

059ee99fb5a153bd1dfc02e6762c764c.png

Så har snöig blev Nicco på sista promenaden. Varför ska de snöa så mycket!?! Jag börjar ärligt tröttna rätt rejält nu!


Så här...

11906fda697145cb189b2baf7faef634.png

Så här illa är det i Årsunda men hörde från en annan chaufför att de va -32 i Högbo!


Jag saknar Björn!

Väldigt mycket faktiskt ='(

25 januari till 3 februari kommer han vara i Thailand, utan mig =(  Iofs kommer väl jag inte heller va hemma den tiden eftersom jag förhoppningsvis (hoppas, hoppas, hoppas) befinner mig på typ Lanzarothe eller liknande. Men ändå! Kommer sakna honom så mycket. Tycker att det är helt olidligt bara det går nån enstaka dag utan att vi ses.

Sommar

Behöver tänka på sommaren när allt är så här mörkt o kallt o de e snö överallt.

Våren/sommaren ska spenderas på mina favoritställen. Ska åka med Nicco till Älgsjön o dricka kaffe o bara mysa för mig själv. Ska ta med Björn till Tönnebrosjön o ligga i solen o bada massa. Kommer vara i stugan i Järbo o grilla o äta kräftor o sola. Åka till Norrskär med mormor o morfar o ligga i solen på klipporna. Så kan nog sammanfatta med att jag vill vara i solen o mysa helt enkelt =)

Nån som vill köra en picknick-knytis vid Älgsjön? Jag kan göra kladdkakemuffins :D



Så här ser favoritstället vid Älgsjön ut =)


Min dag, en asbra dag :D

Slutade två i natt, åkte förbi Björn o hämtade upp honom o sen hem till mig. Va riktigt nervös i kroppen, svårt o förklara men grymt rastlös liksom. Åt en morotsomelett och tog ett par Citodon (bara fyra kvar nu!) o la mig o mös med Björn o Nicco i sängen. Blev hyfsat frustrerad över att det inte blev nån effekt av pillren men började ändå slappna av efter en stund. Vi låg o pratade massor, hela morgonen. Det var så otroligt underbart! Vi brukar väl iofs ligga o prata långt in på morgonen men på senaste tiden har det varit mycket jobbiga saker vi pratat om och många ggr ska den ena upp o jobba. Nu var vi inge stressade o låg o pratade en massa roligt som kommande resor o vad vi ska göra i sommar. O så ska vi ut o äta nånstans nu på söndag, antingen Texas Long Horn (dit vill Björn) eller Cinque Trattoria (dit vill jag). O de ska bli jättemysigt =) 

Sen när vi vaknar brukar jag vara rätt trött o lite småsur, absolut inte på nå puss- o kramhumör men idag hade jag kunnat ligga kvar i sängen hur länge som helst. Tyvärr hade vi bestämt att vi skulle åka in till stan för jag behövde fixa lite saker. O så skulle vi ta en fika, blev på att nytt fik mitt emot nian. Va på väg till andra Wayne´s o så såg vi det där, rätt mysigt ställe faktiskt =)  O så satt vi o pussades en massa. Haha, sällan =P  Sen va vi på Kvantum o så körde jag honom till jobbet, själv lyxar jag o e ledig =D 

O idag har jag gjort en massa som jag borde gjort för evigheter sen. Har städat hela badrummat, diskat o städat i köket, tvättat ALL tvätt o planterat om lite blommor o packat ner lite julsaker. Känner mig så duktig o de e så härligt o ha fått de gjort. OCH, jag betalade mina räkningar. Lite för sent helt klart men ändå. Hade räknat med att vara tvungen att skjuta fram nån räkning till om en vecka då jag får lön. Fick ju bara ut 9200:- sist eftersom jag varit sjukskriven o räkningarna var på mer än det plus att det varit jul o nyår. Tur man får dricks som taxichaufför säger jag! Men iaf, va in på kontot o hade fått 4400:- från Försäkringskassan, underbart :D  Hade räknat med att få 2900:- o dessutom få vänta bra länge till på dem. Såå skönt =)  Helt sjukt de där me pengar, ibland bara skiter det sig totalt o det går inte bra öht. Så känns det som att jag haft ett tag. O idag kom alla pengar på en gång istället. Först då försäkringskassan, sen öppnar jag hyreskuvertet, fått avdrag på 600:- eftersom jag valt att strunta i lite rust. Hade jag totalt glömt bort! O igår innan jag slutade körde jag en kund som va skyldig mig pengar sen tidigare, fick dem plus lite dricks eftersom han varit alldeles för full den gången o skämdes lite. Idag ringde Linda o berättade att en annan kund som blev skyldig mig sen i lördags hade varit in o betalat, sweet :D  Mest nöjd e jag väl eftersom jag retade upp mig rätt rejält på honom o gav honom bara till i morron på sig annars skulle jag polisanmäla. Nu slipper jag hela den grejen =) 

Så idag, just idag, är allt bra :D  Fått en massa gjort, myst o har bara bra känslor i kroppen :)

Bilder från 2009!

Här kommer lite blandade bra och inte lika så bra bilder från i år, vissa ligger säkert ute redan.




Tessan o jag när pappa fyller 50




Mormor o Emelie när pappa fyller 50




Farmor tyckte att ungdomarna, dvs. ovanstående, var lite högljudda




Så här turkos va min vägg förut...




... o så här lila o fin blev den sen =)




Brudarna på g i Årsunda




Längtar så sjukt till sommaren när jag ser denna bild!




Min söta Nicco när han är nyrakad




Jag, Lotta o aygon på äventyr i Sthlm




God mat på Hurry Curry




En sån trapp vill jag ha till mitt hus!




O en sån bil o husvagn på uppfarten =P




Underbara Yasuragi, hit vill jag åka igen!




De e jobbigt o va tjej, 1,5 timme tar det att locka håret så där!




O höga klackar så man får skavsår måste man ha också




Så ser jag ut på jobbet, här hade jag sjukt tråkigt på väg hem från Örebro




USCH!!!




USCH2!!!




Taxichaufförer som vet hur man festar ORDENTLIGT!




Vissa blev kidnappade :D




Stackars lilla Sthlms-Kotten




Nicco sover i båten när jag o Lotta metar




Inte bara jag som tatuerat in Micke på kroppen, o den här sitter dessutom på en heterosexuell kille ;)




Schnyggo!




Jag o Lotta plockade svamp




Min lillebror är inte alltid så där jättesnygg




Den underbara Kalle




Inte så där skitsnyggt med sjukhuskläder!




Min vovve tycker om att bädda ner sig, denna gång bland mina nytvättade kläder!




Så här brukar han ligga i soffan =)




Magen när den svullnat upp och bildat massa vätska under huden, blev till o med värre än så här!




Julklappsbyte hos Lotta på Lucia




Lägsta vikten hittills, december -09




Lillebror Rasmus på julafton med Rocco i knät




Liam o jultomten


Året som gått!

Borde jag verkligen skriva om nån dag, nu eller senare, hmm... Sitter på jobbet o kan väl inte påstå att jag har så där jättemycket att göra ändå.

Januari, Februari: Bodde på Brynäs med Micke. Hade ångest och velade fram o tillbaka hur jag skulle göra. Allt hade gått för fort och blivit för seriöst och jag fick panik. Samtidigt som han var en jättebra kille så var han inte den rätta killen för mig. Hade ångest och tankar på om det var mig det var fel på för att jag jobbade nätter eller om det var oss det var fel på, att vi inte passade ihop så bra som jag först trodde.

Mars: Beslutet togs, skrev på för ny lägenhet i Hille. En liten etta på 29 kvm till mig o Nicco, ca 150m från mamma o pappa. Var fortfarande tillsammans med Micke och hoppades på att det skulle bli bra om vi tog ett steg tillbaka o flyttade isär. Fick mynt slängda i ansiktet av en kund, gjorde polisanmälan o kände mig väldigt otrygg på jobbet efter det. I slutet av månaden fick jag nycklarna till lägenheten, va tvungen o ringa HSB o klaga för den va så dåligt städad. E tydligen släkt med tjejen som bodde där före mig dessutom.

April: Flyttade in i lägenheten, målade om i rummet. Blev vita väggar med en turkos fondvägg. O många vita möbler mot väggen, va riktigt nöjd! Började se mig om efter en sommarstuga eftersom jag fick dille på att ha ett grönsaksland och nånstans att sola. Balkongen i nya lägenheten va så himla liten.

Maj: Var till läkaren på HC och fick remiss därifrån för bukplastik. Ringde till Gävle sjukhus och blev förflyttad till Plastikkirurggruppen på Sabbatsberg. Tittade på stuga i Mårtsbo men de blev inget. Åkte taxi med Björn för första gången.  

Juni: Togg beslutet att göra slut med Micke, några dagar före midsommarafton. Det förblev helt slut i en vecka sen beslutade vi att ta en funderare, inte vara tillsammans men ändå inte träffa andra. Fick kallelse till Plastikkirurggruppen, besök i augusti, skitnervöst! Var och tittade på stuga i Hille, i närheten av Hillesjön. Jättemysig!

Juli: La ett bud på stugan, 30.000:-. Säljaren hade begärt 75.000:- men gick ändå ner till 40.000:-. Jag bestämde mig till slut för att dra mig ur, började titta på ett hus i Oppala istället. Som jag verkligen, verkligen ville ha! Hade kunnat göra det så otroligt mysigt och ta fram alla gamla detaljer. Nådde min målvikt sista helgen före mitt livs första semester, 70 kg :D  I mitten av månaden åkte jag till Strandbadens camping i Årsunda med kompisar och hade skitkul! Ett av de bästa minnena från sommaren! När jag kom hem gjorde jag helt slut med Micke, kände att det inte var rätt att fortsätta. Drog mig även ur affären med Oppala-huset och ville bara vara fri från ansvar och krav.

Augusti: Festade runt och levde singelliv till max, älskade det. Var på bedömning för bukplastik och fick godkänt men var inte alls nöjd med kirurgen och hade ångest för hur jag skulle göra. Åkte taxi med Björn för första gången sen jag blev singel ;P

September: STORT tjejbråk eftersom jag råkat prata för mycket med fel kille. Mådde inte alls bra efter hela den grejen. Blev väldigt mycket festande öht, söp bort väska med nycklar och kort i. Fick samtal från underbara
Söders El som hittat allt. Åkte taxi med Björn igen.

Oktober: Fick smeknamnet Askungen eftersom jag söp bort väska, jacka och ena skon på Heartbreak. Som tur var hade en av bartendrarna hittat allt. Målade om den turkosa väggen till mörklila, blev mycket bättre. Jag fyllde 27 år och hade lite födelsedagsmys hemma hos mig. På natten när jag skulle hem från krogen raggade jag upp taxichauffören eftersom jag ville ha efterfest. Det var Björn så klart, jag blev jättekär och vi blev tillsammans. Var på kryssning med Lotta sista helgen o fick spendera hela söndagen med den så underbara Kalle.

November: Gjorde bukplastik och fick en blödning i magen efteråt så jag var tvungen att opereras igen. Var tvungen att ha kvar dränagen i hela nio dagar och därmed inte duscha på den tiden. I början sa Björn att jag luktade gott ändå, på slutet hette det att jag luktade Elin. Magen svullnade upp och jag fick så mycket vätska i buken att det skvalpade runt där inne. Fick världens underbaraste värktabletter, Citodon, gick runt o va hög större delen av tiden.

December: Började jobba igen, var fortfarande stel men det funkade. Åt för många skumtomtar på Lucia. Mådde allmänt halvkasst hela månaden pga. nattjobb och inget solljus. Hade en mysig nyårsnatt med brudarna =)

Har säkert glömt massor men det var året i det stora hela. Har lärt mig en massa om mig själv, både genom att vara i ett förhållande och sen singel. Förhoppningsvis kommer jag inte göra samma misstag igen men garanterat andra.


På jobbet

Sitter på jobbet med Niclas o Jerry. Jag o Nicklas sitter me våra laptops i knät o Jerry ser lite smått uttråkad ut, hihi =P  O de roliga e att Niclas e rosa o min e blå :D

Satt o tittade på hotell i Rom innan jag åkte till jobbet, asså, åhhh :D  Gud vad jag längtar nu! Förstår du, sitta vid Fontana di Trevi o äta italiensk glass, sitta på uteserveringar o dricka riktig latte, äta schysst pasta, åhhh :)  Bara mysa en massa. Har ju varit där förr så jag har absolut inget behov av att stressa runt o försöka se så mycket som möjligt. O Björn säger typ samma sak fast han inte varit där, vi ska bara njuta o ta de lugnt. Blir väl kanske nån turistbuss o åka runt o hoppa av o på o se lite. O jag älskar verkligen deras mat! Finns en pasta som jag inte kommer ihåg alls vad den hette, med en massa skaldjur o musslor i tomatsås, mmm så god =)  Längtar, längtar, LÄNGTAR!

Nyårsafton

Mitt nyårslöfte till mig själv är att göra 2010 till ett roligt år. Jag ska umgås med kompisar, resa, ha kul med Björn. Ska verkligen se till att inte bara jobba hela tiden. Ska planera resor och aktiviteter, ha saker att se fram emot. Har redan en bra början, åker utomlands med Lotta sista veckan i januari o de ska bli så jävla kul! Inge partande, bara ligga i en solstol på stranden med parasolldrink i handen =)  I mars-april åker jag o Björn till Rom o bara myser en weekend. Ska gå runt i stan o titta på sevärdheter, äta glass på trappan vid Fontana di Trevi, sitta på uteserveringar o äta god mat. Jag längtar så sjukt mycket! I sommar på semestern tar vi aygon och åker runt Sverige, först norrut eftersom jag alltid velat göra det, sen ner förbi Göteborg så jag får visa mina favoritställen Särö naturreservat och utsiktsplatsen där man ser ut över Mölndal. O så Liseberg förstås =P  O troligtvis förbi Smögen på vägen dit o Öland på vägen hem. Blir mestadels tältande på ställen efter vägen o så nån natt här o där på hotell.

O så kom jag på en sak idag, jag gillar mitt liv som det är nu =)  Jag trivs med folket jag har runt omkring mig, jag har en underbar pojkvän, fantastiska kompisar och jag trivs på jobbet. O jag älskar min lägenhet. Vad mer kan man önska, egentligen!?!

Här kommer lite bilder från igår:


Min nyårsklänning, tycker den e så sjukt snygg. Tror de va redan i september jag köpte den för jag blev så kär!




Sofie hade gjort jättefin nyårsdukning när vi kom =)




Nyårsbrudarna; jag, Sofie, Lotta och Johanna




Nakna kocken! =D




Underbara Uppblåsbara Barbara




Lotta gick lös ordentligt med tutan




Inne på krogen




EFTERFEST :D


Jävla skitväder!...

22964856156dc6f91891a5a8eb7d3ae8.png

Jävla skitväder! O sen e jag till jobbet också, skulle börjat för en halvtimme sen o jag e inte där än. Sov för länge, duschade för länge o pussades med Björn för länge. O tvättade inte ens håret vilket jag verkligen borde ha gjort! Hade saltvattenspray i igår o sen gick vi till Martin på efterfest o på vägen dit snöade de så sprayen är som klister i håret nu. Har dragit ihop de i en tofs o hoppas på att de folk e fulla ikväll så de inte syns hur risigt det är. O så va jag ju tvungen o åka till Brynäs o hämta min bil o sen ner till växeln o hämta Björn eftersom han kört mig med taxin som han skulle lämna där. Nu e jag i viken iaf, äntligen! Bakis är jag också :(


RSS 2.0