Oundvikligt närmre sommaren

Sitter och bokar flighter och inser att jag bokar för den 21 mars, sista halvan av mars!!! Absolut, det är en månad kvar men det är inte långt och då är vi i mars liksom. Vår! :D  Hur lite kontroll jag än har över mitt liv just nu så kommer det oundvikligen bli sommar, hur lite jag än planerat så är det bara två månader tills jag har två hästar hemma. HEMMA :D  Jag kommer kunna gå ut på morgonen och säga hej till Oliver och pussa lite på honom. Det blev liksom en liten positiv kick, den delen av mitt liv kan jag kontrollera och göra till det bättre oavsett hur kaosartat allt annat är.
 
Jobbläget just nu: inget nytt där jag är idag, måndag är sista dagen på detta projekt och därefetr vet jag inte alls. Varit på intervju på ett spännande större företag inom byggbranschen, gick väl så där. Fick både positiva och negativa vibbar. 
 
Denna dag: sovit skit. Bråkat med sambon. Bilen som jag hämtade på verkstad igår larmade för motorfel igen så in på verkstad. Fortkörningsböter på väg ut till hamnen. Jippie.............

Nu klagar jag igen...

Men jag är faktiskt jäkligt less på hur allt är nu. O riktigt trött på att vara i en situation jag inte kan påverka. Det är inte jag att sitta still och vänta, jag vill agera och jobba för att ändra det som är fel. Nu väntar jag på beslut om jag hamnar på projekt i Göteborg eller inte. Så länge jag inte vet kan jag inte göra nåt åt nånting heller, kan fundera men inte bestämma nåt.

O hästen. O pojkvännen. Allt är bara frustrerande nu.

Blä!

Jag tror att hela mitt liv kommer ta en sån där otäck vändning som jag alls inte vill; jobb, boende och kärlek. Allt kommer skita sig samtidigt. Visserligen har jag en plan, men ändå. Men ändå! Hatar förändringar. Vill inte alls vara med om det här.

Getting back up

För nu tar jag kontroll. Det här är mitt liv, det är bara jag som kan ändra det i det håll jag vill. Och jag har några idéer... ;)
 
Dels ska jag inte bo kvar i Gävle. Varför skulle jag? Jag behöver nåt nytt och jag behöver få ordning på mitt liv. Jag tror dessutom att jag insett att jag inte vill ligga borta och jobba. Jag vill ha ett normalt liv, jobb på dagen och hästen på kvällen. Inte massa medryttare och se honom endast på helgerna.
 
Jag fick lite roligt gjort idag, corgiträff och hästen. Det gav massor av energi verkligen.
 
 

Gå vidare

Nu försöker jag bara att inte tänka för mycket. Inte nojja och inte slå ner på mig själv för alla fel jag gör och allt kaos jag orsakar. Måste ta bort stress och stressorsaker, få saker gjorda så jag kan gå vidare. 

Har lyckats med nånting idag åtminstone, har färgat håret. Det såg verkligen förfärligt ut med 5-månaders utväxt. Så nu är jag tillbaka till min vanliga lite halvmörka färg och det känns åtminstone bra :)

Skitdag

En sån där dag som kommer 1-2 gånger per år när det psykiskt bra skiter sig. Vill lämna allt, bara skita i precis allt! 
Sist var nån gång i maj när det var för hög stress med jobb, boende och min lilla Emil som var dålig. Nu är det jobb, vikt, flytt och städning. Grönt kort-kurs, hundpromenad och häst. Jag får inte grepp och kontroll över nånting. 

Big failure

Idag gjorde jag ett stort misstag, skulle göra en social grej och fick totalpanik och vände innan jag hann parkera bilen. Klarade det inte. Det var längesen det blev så senast, men idag sket det sig verkligen. Både ångrar mig och inte. Jag behövde göra den där grejen men jag klarade det verkligen inte :(

God morgon :)

Imodium är verkligen ett mirakel, igår morse darrade jag av kraftlöshet och orkade knappt gå ut med Linus. Nu har jag sovit en hel natt och hade kunnat gå hur länge som helst, mår så jävla bra och är superpigg!

Och kolla, det är ljust nu när man åker till jobbet :) 


RSS 2.0