iPhone vs. ponny

Ja faktiskt så vill jag ha en sån. Undrar om det finns lite billigare begagnade eller om det är köpa nytt som gäller. Hittade en iPhone 4 på Tradera nu, 7.600:-. Aja, inte direkt vad jag har råd med. Räknade efter idag vad min häst kostat den här månaden sen jag fick lön, dvs för en vecka sen. 7.550:-!!! Följande utgifter har jag haft på Oliver:

Stallhyra: 500:-
Torv: 600:-
Hösilage: 1.900:-
Hovslagare: 1.000:-
Försäkring: 1.500:-
Börjes: 950:-
Hööks: 700:-
Täcke: 150:-
Mineraler: 250:-

Nog för att jag visste att det skulle bli dyrt med häst, men jag hade nog inte räknat med så här mycket. Nästa månad hamnar jag dock bara på ca 2.000:- så i slutänden blir det kanske i snitt ca 4.000:- månaden som jag har räknat på. Sen är det ju en del extra så här i början, det är täcken och andra tillbehör som jag bara behöver köpa en gång i princip. Räknar jag in sadeln som jag köpt på Hööks så blir det ju 12.550:-. Den la jag upp på konto där för att underlätta vid byten. Har nu den fjärde hemma och den tror jag faktiskt att jag behåller så de där 5.000:- lär jag väl också betala tillbaka nån gång. Kanske nästa månad då så hamnar jag på samma kostnad då också ;)

Det här får ju en att fundera lite, hade jag kunnat köpa en iPhone varje månad tidigare eftersom jag faktiskt inte går back trots att jag har så mycket utgifter? Varför sitter jag då med en Nokia av lite äldre och enklare modell? Hade väl varit okej om det samtidigt som Nokian fanns ett fett sparkonto men det finns det ju inte. Var sjutton tog alla pengar vägen???

Besökarstatistik

Jag kan ju se hur många som besöker min blogg varje dag och konstigt nog har det inte minskat sen jag "slutade" blogga. Inte för att jag nån gång slutat egentligen men september har väl inte varit nån toppmånad direkt ;)  Ligger stadigt på ca 10-15 besökare varje dag.


Skitsnackande tjejer, fy fan!

Inte ofta jag bloggar nu för tiden. Finns inte tid helt enkelt, Oliver tar en jäkla massa tid. Spenderar i snitt tre timmar om dagen i stallet och för att ha råd med hästen jobbar jag lite mer än vanligt. Idag är jag ledig. Och sjuk. Ont i halsen som bara den och hade väldigt svårt att prata i morse. Chefen ringde och förstod inte riktigt allt jag sa.

Men jag bloggar när jag är förbannad och behöver pysa ut lite ilska. Förlåt till er som får sig kängor den vägen!

Just nu är jag bara så trött på tjejer. De allra, allra flesta tjejer pratar skit om andra, diskuterar andras viktuppgång och känner skadeglädje, diskuteras andras viktnedgång med kommentarer att den är sjuk/börjar bli alldeles för mager, kan inte se nåt positivt i nån annans liv utan gottar sig bara i andras olycka. Jag blir bara så jävla less! Varför kan man inte vara glad för andra istället för att leta efter negativa saker att sitta och känna skadeglädje över? Om du är tjej som läser det här, erkänn att du håller med! Hur ofta sitter inte vi tjejer i ett rum, en av oss går ut och direkt så börjar skitsnacket om denna. Ta ett samtal med nån väninna, hur mycket innehåller inte det elaka rykten och kommentarer om andra tjejer? Eller ni pratar om en gemensam vän som beter sig lite konstigt, hur ofta pratar ni då om att hon kanske inte mår bra eller att nåt hänt? Inte speciellt ofta skulle jag tro, snarare åt hållet att hon blivit så jäkla konstig och bitchig, henne skiter vi i om hon ska bete sig så där.

Finns ju så otroligt många exempel. O jag håller mig borta från dem jag normalt sitter och pratar i telefon med för jag orkar helt enkelt inte. Egoistiska jävla självupptagna brudar har jag inte energi till överhuvudtaget!


Nä, nu har jag gett det en chans. Orkar in...

Nä, nu har jag gett det en chans. Orkar inte ge mer energi. Tack o hej!


Jag hittade Olivers flughuva :D Denna köp...

bild0689 (MMS)

Jag hittade Olivers flughuva :D Denna köpte jag för några veckor sen, andra dagen han hade den var den borta när jag skulle hämta honom. Den andra han har är för stor och klumpig och sitter inte helt bra. Nu har han börjat få sår i öronen igen och ögonen ser irriterade ut så idag gav jag mig fan på att hitta den. Såg den precis när jag tänkte ge upp :D


Fick börja dagen med att hämta ett paket...

Fick börja dagen med att hämta ett paket som ska till Köping. Precis köpt en kaffe på OK i Sala o nu tror jag att jag åkt fel. Körde över en järnväg nyss o det ska inte vara en sån här. Hur fan kan man åka fel!? O nu ser jag, skulle ha svängt i en rondell jag körde rakt fram i. Var nog lite hög efter att äntligen ha fått en latte, men kaffeberoende är jag då inte! :p


Så ja

Nu är jag lugn igen. Egentligen skulle jag vilja ringa upp och vara lika jävla bitchig tillbaka men den människan går ju igång på andras olycka så varför ge henne nöjet!?! Men nu har jag fått skriva av mig så nu är det borta ur systemet =)

Gahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Det är inte händelsen i sig, det är attityden kring det jag blir så jävla irriterad på. Varför kan vissa aldrig kliva ur sin egna ego-bubbla där allt kretsar kring dem och de aldrig gör nåt fel? Alltid andra som gör fel/säger fel/tänker fel.

Idiotiska jävla människa, o du undrar varför jag aldrig hör av mig och knappt svarar när du ringer längre?

O energier hit o dit, du borde lassa över flera jävla ton efter vår tid som kompisar. Herregud!

RSS 2.0