My baby =)

Det här är helt underbart! Det pirrar o far i kroppen hela tiden, jag är kär :D  På riktigt så är jag verkligen kär, de är helt sjukt vad härligt de känns :D

O skit samma att jag inte är redo! Va fan, jag kanske är de!?! Ska jag ha ett förhållande så tror jag Björn är helt rätt person att ha det med. För det första för att jag e kär, så klart. O för det andra för att han inte är så där überseriös, inge snack om o skaffa barn o villa. Vi ligger på ungefär samma nivå. O han är trygg i sig själv, det är grymt positivt!

Längtar som fan efter att få lära känna honom bättre, att typ sitta o käka o bara prata en massa. Får se hur de blir på söndag, jag kryssar ju lör-sön o ska träffa honom när jag kommer hem. Bakismat e ju aldrig fel ;)  Med kanske lite bakisvin :D  Eller bara en massa bakissex funkar ju också =P

Teddybjörnen

Eller Nallepojken som han också kallas. Jag e kär =)  Han e kär =)  I mig =) 

Det bara pirrar i hela kroppen, känns så bra :D  Fast jag känner honom inte alls, det är jag medveten om. O de kanske skiter sig helt om nån månad, eller så håller det resten av livet. O för tillfället spelar det absolut ingen roll alls! Vägrar fundera på framtiden, bara njuter av det som händer här och nu =)  O de e alldeles totalt underbart!

/Kär och lycklig Elin

Redo?

Jag tänkte skriva om nå helt annat men de flög ur huvet. Fick sms nyss =P

Men appropå de. De senaste dagarna har jag fått höra att jag inte kör med öppna kort o hittar på saker. Att jag borde säga som det är från början. Alla som läser den här bloggen och som känner mig privat VET att jag inte varit redo för ett förhållande. Det är också det jag sagt till killar som varit intresserade. För det är så det är, det är inget jag bara säger för att dissa nån. Finns några få som vet vad jag gått igenom, finns INGEN som vet allt. Jag har verkligen behövt tid att läka mig själv, att acceptera mig för den jag är och det jag gjort. Det är först den senaste tiden som jag verkligen insett vad jag har för beteenden och hur det påverkar mig själv och andra. Det är kanske de senaste två veckorna (efter den stora minnesluckan med bortsupen sko) som jag verkligen accepterat mig, fick en rejäl tankeställare där som gjorde mycket. Jag säger inte att bara för att jag söp till o tänkte efter så är jag helt plötsligt redo för ett förhållande. För så är det inte. Fick jag välja själv skulle jag inte träffa nån kille förrän om kanske ett år. Då har jag hunnit fundera mer, jag har gjort båda operationerna och förhoppningsvis landat efter dem. MEN, nu är det så att jag träffade en kille förra helgen. Han gör mig glad, det pirrar i magen och blir alldeles varmt i hela kroppen. Ska jag bara förtränga det då? Bara strunta i det? Sen om ett år när jag kanske är redo, kommer jag då ångra att jag inte provade?

O btw, vi är inte ens tillsammans. Första riktigt dejten i morgon. Behövde få ur mig de där bara för det gör mig ledsen o få höra pikar. Så klart förstår jag också, jag nobbar för att jag inte vill ha ett förhållande sen så ska jag på dejt ändå liksom.

Har pussats =)

Han kom förbi jobbet idag igen. Så mysigt =)  O nu längtar jag bara ännu mer till söndag. Ahhh :D 

Överanalys AB

Lär sluta anlita dom.

Det här läste jag på en tjejs facebook idag:

Låt det förflutna vara förflutet.
Lämna också framtiden i fred.
Lev i nuet!

Det ska jag verkligen försöka leva efter, bara njuta av det som sker idag och sluta oroa mig för vad som kommer hända sen. O låta det som hänt inte förstöra för mig nu.

Uttråkad!

Hade körning nyss. Förra var för fyra timmar sen. Fick iofs en för två timmar sen också men dom hann avboka innan jag ens startat bilen. Jag tror jag går o självdör snart. Som girafferna i den där tecknade filmen, tvåan. Va fan heter den. Nånting nånting. Med pingvinerna som lagar flygplanet som går sönder. O den närsynta tanten som slår lejonet. O han från New York zoo heter Alex, o så the plumpy noshörning. Fan heter den då. Back to Africa? Näää... Måste fan kolla upp. Vänta lite. MADAGASKAR, så heter den ju =)

O de här va nog den värsta ordbajsningen jag gjort nån gång.

O just ja, girafferna som går o lägger sig i nån sandgrop när de blir sjuka o så ska de dö där. Ja, de va väl de jag skulle komma fram till.

O jag vill, jag VILL! NU! Jag vill en jävla massa saker. Mest av allt vill jag nog att klockan ska hoppa fram två timmar så jag kan få åka hem. Eller nä, haha, mest av allt vill jag så klart att det ska bli söndag kväll =)

"Rex cries after he ejaculates" <--- detta e vad jag kollar på just nu. Herregud, ge mig nåt att göra!

När jag går o lägger mig sen kommer jag dessutom att ha varit vaken i ett dygn! Trodde jag skulle kunna sova nu under natten, men icke. O nu lär jag ju knappast hinna slappna av o somna, morgonchaufförerna kommer om en timme.

Vill skriva massor jag inte kan skriva!!! Just so u know, jag mår bra igen =)


Jobbar natt

O har det lite tråkigt. Sitter med datorn, en kopp grönt te o kollar på Seinfeld. Har ju bara ca 5 timmar kvar att jobba nu, men när jag började hade jag 10,5 timmar kvar. Har ju mindre än halva passet kvar för 17 =) 

O jag har en dejt på söndag :D  Ska bli riktigt trevligt =) 

Fick sms...

O nu sitter jag o fånler så där igen, de bara pirrar o e helt varmt i hela kroppen. Såå underbart härligt :D


Saknar *****

O hur 17 kan man sakna en människa man träffat typ två gånger!?! Både härlig och rejält skrämmande känsla. Jag vill så mycket samtidigt som jag inte vill nånting. Men kan inte sluta tänka på honom. Beter mig som en fnittrig liten fjortis så fort jag får ett sms. Kunderna på jobbet lär ju tycka att jag e helknäpp!

Fyller 27 år idag =)

Eller kanske inte skulle satt en smiley där, 27 börjar ju bli lite gammalt. Eller så kan man se de positivt, jag fyller ju inte 30 iaf :D  E ändå tre år kvar dit o de känns rätt skönt!

Blir inte firad nåt idag, ska jobba natt så släkten kommer på söndag istället. O hade ju lite firande med kompisarna i lördas. Så idag blir det bara en massa måste-saker. Tänkte börja med att gå en långpromenad med hunden. Gå längs Hillesjön som vanligt o fundera lite. Nu är det mest glada tankar, hittills går allt bra. Sen ska jag åka o handla all mat o så till söndag. Ska försöka baka bröd idag också, o göra en tårta till taxikollegorna. O om jag hinner ska jag verkligen försöka hinna sola också. Det skulle vara riktigt nice!

Appropå nallepojken. Jo, de e glada o pirriga tankar mest nu. Inget har ju hänt egentligen. Eller jo, lite. Men OM det skulle gå så långt, är jag verkligen redo för ett förhållande nu? O om jag kommer fram till att jag är det, tänk om han inte vill med mig då? Orkar jag gå igenom hela den bergodalbanan med känslor just nu i mitt liv? Har ju tänkt att jag bara ska slappna av o köra på så länge de känns rätt. Men ju mer vi smsar, träffas, desto mer fast blir jag ju. Kommer ju inte direkt bli lättare att avbryta de hela. Kanske skulle dra mig ur redan nu men de vill jag ju inte heller... De är ju rätt mysigt ändå =)  Eller så taggar jag helt enkelt ner och bara låter det som händer ske, vilket ju va min plan från början ;)  Jag e nog precis som Lotta, tänker alldeles för mycket!

Vovveprommis NU!

Idag har Elin...

... pussats på jobbet :D

Nallemys =)

Haft en helt underbar helg =)  Jättekul med kompisar o kusiner i lördags, höll mig lugn o städad på krogen =)  Inte en enda minneslucka, wohoo =D  Lördagnatt/söndagmorgon va det mysigaste o härligaste jag varit med om på jävligt länge, damn! Jag krånglade väl tyvärr till det rätt mycket för nallen men jag hoppas att han ändå tycker att det va värt de. Åhh, jag skulle kunna skriva så mycket om alltihop, men de går inte. Men åhh, jag vill igen! Helst nu på en gång ;D

Här kommer några bilder från i lördags:




Emelie och Tessan, mina kära kusiner =)




Socialt o sitta med dator på förfesten, men fixade musik =)




Tessan fick till den rätta yasuragi-posen =)




Johanna bakom min vägg.




Jag öppnar lite paket, fick en otroligt störig men skitcool klocka av Lotta =)




Johanna o Emelie nere på krogen =)




Tessan o jag, älskar mitt skärp! =)




Småpojkar =P




O Tessan hamnade vid kändisbordet :D


Borta nu.

Känns bra, känns avslutat.

För övrigt känns det oroligt i kroppen. Känns som att inget händer och ja vet inte vad jag vill ska hända heller, det bara måste hända nånting innan jag blir tokig. Nån sa till mig en gång att för att må bra måste två av följande saker vara tillfredsställande i ens liv. Jobb, bostad och förhållande. Jag har ett jobb jag trivs väldigt bra med, både arbetsuppgifterna, kollegorna och min chef. Min lägenhet älskar jag, speciellt nu när jag fått ordning helt och hållet. Det har faktiskt blivit riktigt schysst =)  Förhållande, njaaa. Fast jag vill ju inte ha ett heller, så alltså borde jag ha tre av tre på de där. Tycker liksom ändå inte att mitt liv är så speciellt balanserat o bra. Fast det skulle ju helt klart vara sämre om jag var arbetslös och inte bodde i en lägenhet. Kanske helt enkelt ska börja se saker lite positivt.

Men nu ska jag sova, det här går ju inte framåt alls. Alldeles för trött!

Breakthrough

Känns som att jag bråkar med folk varje dag, idag var det Annas tur. Jag är en grinig surfitta. Eller alldeles hormonstinn kanske. E sjukt hur man fungerar men jag tycker om Anna mycket mer nu, inte för att jag inte tyckte om henne innan men känns som om vår vänskap tog ett steg framåt idag. Ohh jävlar vad djup o klyschig jag blev nu =P  Är så det känns iaf!

Nu tänker jag bli ännu djupare o flummigare. Om nån kommer ihåg vad jag skrev förut om att jag vågar ta konflikter nu för tiden och känner mycket mer; så lugn och öppen i sinnet som jag är nu har jag inte varit på evigheter. Jag kan inte förklara riktigt heller, jag e bara helt klar i huvet. Förstår vad jag tänker o vad jag känner, fy fan va härligt de känns =)  O jag sitter med tårar i ögonen hela tiden, riktigt sjuk känsla!

Jag inser också vilka i mitt liv som är viktiga för mig, finns ingen kille (Micke, Marcus o Fred, ni räknas inte som killar i det här fallet!) som betyder nåt i jämförelse med hur mycket mina vänner betyder för mig. Lotta och Anna speciellt, ni två har verkligen stöttat mig genom allt som hänt den här hösten! Tack för att jag fått prata av mig, om o om o om igen =)

Nu är det nog

Tar bort inlägget, vi har nog löst det det mesta nu!

Kram på dig stumpan ;)


Ja jävlar va sjukt grym jag är!

Nu är väggjäveln äntligen lila :D  Har haft det måstet över mig sen i juni, ingen panik liksom, bara vetat att jag lär göra de nån dag. NU är det gjort! Väggen va turkos innan, va grymt nöjd med det i början också men de va nog en färg man tröttnade på, hade den i 2 månader när jag insåg att jag inte trivdes. Lägger upp lite bilder sen, har ju ingen kamera längre eftersom den gick sönder för nån helg sen.

Så idag har jag alltså målat klart min byrå, tvättat, lagat mat och gjort matlådor med lax och kyckling och målat väggen. Dessutom tog jag en långpromenad med hunden i morse. Det är såna här dagar man får vara kaxig o nöjd med sig själv.

För vet du, JAG E SÅ SJUKT JÄVLA GRYM!!! :D

Jag e grym!

Nu är min byrå färdigmålad o Micke satte dit nya handtagen på lådorna igår. Det blev så sjukt jävla snyggt! Precis så som jag hade tänkt mig =)  E synd att jag inte har någon bild på hur den såg ut före, va iaf avlutad med lite snirkliga handtag. Men nu, WOW! Lägger upp en bild sen när färgen torkat, kan inte trycka i lådorna nu. Men jag e grym, så e de!

Måste...

glömma... Måste, måste, måste!

Dessutom måste jag sova också...

O ja, jag ska ge upp. Vet inte varför ja fortsätter, jo de vet jag. Jag vill, lite. Men eftersom jag inte vill fullt ut så borde jag verkligen lägga ner.

Fan att allt ska va så jävla svårt ibland!

Nä, så om man skulle ta en rejäl jävla fylla o försöka tänka på annat ett tag. Eller just ja, va ju de jag gjorde i fredags. Skapade bara mer problem. FAN!

I'm back!

Igår kom min energi tillbaka =)  Fan vad den har varit saknad! Målade byrån plus grundade den blivande lila väggen. O sen jobbade jag också =)  
Idag har det varit PMS, jädrar vad jag e grinig på allt o alla! O inget blir som det ska, o tjock som en gris e jag. Nya kläder, nä, funkar inte. Jävla mage! Brukar inte va så tjock som jag e nu, jävla PMS! Enda positiva e väl att brösten e större men va spelar de för roll, ingen som ser dem iaf =P  O jag e hungrig konstant. O jag äter hela tiden. E rätt glad just nu över att jag lyckades hålla mig från att åka förbi McD, satt hela tiden hos Lotta o planerade att åka förbi där o köpa en Big Mac med stripes till o med, jag som absolut inte äter de. O så vill jag ha kaffe. En riktig latte från Wayne's i Valbo gjord av min favorittjej, mmm...
Jag o Lotta va till IKEA på kvällen o jag hittade en del smågrejer. Lite ljus o en ljuslykta, dricksglas, lampfot, vinglas till födelsedagsfesten. Fast kom ju på nu att jag bestämt mig för att strunta i vinet o köra på bål istället. Skit också. O glömt o bjuda kusinerna har jag gjort också. Bäst jag drar iväg ett mail på en gång!
Dessutom, pojken. Hmm, läget e inte som det ska men det är bättre. Däremot har nog mitt intresse svalnat rätt mycket. Synd, va nice o flyga på moln ett tag.

RSS 2.0