Dagen före julafton

Jag vill komma igång med att blogga igen, det är ett sätt att öppna upp lite och släppa ut både aggressioner och glädje. Och kanske bara rent allmänt sluta vara så inåtbunden om allt.
Igår tog jag och Oliver en tvåtimmarsrunda, riktigt skönt i efterhand även om underlaget var kasst och det var lite för kallt egentligen. Jag behöver inse att jag inte måste stressa hela tiden. Livet är inte indelat i massa moment som helst ska utföras så effektivt som möjligt. Hade en jobbig start på veckan men det gav lite perspektiv, jag ska inte ta allt så personligt. Och jag gör inte det heller, inte just nu iaf. Hela grejen har gjort att jag slappnar av och har lite grann slutat göra massa saker för att andra vill att jag ska. Lite ego absolut, men jag måste nog vara sån för att kunna må bättre och inte dras ner mer. Inte hänga upp mitt mående på hur andra behandlar mig. Så att slappna av och vara i nuet och göra det jag vill, är vad jag behöver nu. Att inte ställa upp på nån annan konstant för att sen inte få nåt tillbaka är det tvärslut med. O när jag fått nog så har jag fått nog och då är det verkligen nog.
 
 

Målkort

På jobbet pratar vi om målkort, där är det ekonomiskt och mjuka parametrar som gäller. Men privat borde vi också ha en lista med mål. Jag har noll fokus på framtid eller mål nu, jag försöker bara klara dag för dag med hund, hästar och sambo. Aktivera, motionera och inte bryta ihop.

Jag vet inte ens vad jag vill längre, det är för mycket släcka bränder för att kunna lyfta blicken. 


RSS 2.0