Två steg fram, ett tillbaka

Dags att ta ett steg tillbaka och reflektera lite. För helt ärligt, va fan håller jag på med??? Jag är verkligen så jävla kass ibland, så helvetes impulsiv och tänker fasiken inte långt. Ibland är det så himla nice att bara flyga på moln och slå bort allt runtomkring. Men jag är 28 år (29 till o med om nån månad, herregud!), jag gör ju samma misstag jämt. Borde vara dags att lära sig nu, eller borde ha lärt mig för länge sen. LÄNGE sen!

O nu låter det väl som att jag har en riktig deppdag, så är det inte. Lite PMS och vaknade upp bara ;)  Vaknade dessutom upp med en riktigt söt kille, så helt fel har inte dagen börjat :)

Men ändå, det där med att jag ska börja ta ansvar för mitt eget liv som jag bestämmer mig för hela tiden. Det börjar kännas aktuellt igen. Börja söka lite jobb, komma ihåg att äta, umgås med kompisar. Inte springa runt med skygglappar i min egna värld, skrikandes med händerna för öronen. Jag är typ Bosse, Göran och Anders samtidigt, eller vad nu de där tre vinaporna heter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0